Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Genel Sohbet Muhabbet > Biraz Gülelim

LinkBack Konu araçları
Eski 19-02-2008, 10:30 AM   #651 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
İlgi: Fıkralar...

uğur adında fırlama bir genç gün son nefesini verip ölmüş. uğur un günahları ve sevapları tartılmış, ve ikiside eşit çıkmış. bu durumda melekler uğur a:
_ bak sana televizyonda cennet ve cehennemi göstereceğiz hangisini beğenirsen seni oraya atacağızdemişler
uğurda:
_ tamam. Demiş
ilk önce cenneti göstermişler bizim uğur bakmış ki cennette insanlar namaz kılıyor, oruç tutuyor, monoton bir hayat işte pek beğenmemiş ve
_burda hayat yok yaa. Demiş
daha sonra cehennemi göstermişler bizim uğur ne görsün güzel kızlar,içki,şarap,eğlence
_vay be! işte bu
ve hemen bağımaya başlamış:
_yalvarıyorum size beni hemen cehenneme atın. demiş
meleklerde uğur un istediğini yerini getirmişler.Bizim uğur ne görsün alevler yangınlar ateş topları.
uğur bağırmış meleklere :
_ hani lan kızlar içkiler beni kandırdız
meleklerde :
_ lan oğlum onlar REKLAMDI diye cevap vermişler.

ayhan53 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 19-02-2008, 10:30 AM   #652 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Gazetede yayınlanan "Daktilo Bilen Bayan Sekreter Aranıyor" ilanı uzerine uzun boylu yakışıklı bir adam da başvurmuştu. Şirketin patronu,
-İyi ama yanlışlık olacak.Biz bayan sekreter arıyorduk
deyince,adam elindeki bavulu açmış. İçinden cansız manken çıkarmış,
-İste efendim
demis.
-Modern tekniğin son buluşu olan sekreteriniz! Yemez içmez. Hic bir kaprisi yoktur.İzin nedir bilmez. Telofonla aynı anda sekiz kişiyle görüşür, bu arada da beş ayrı daktilo makinesinde beş ayrı yazı yazar.Bunlara kendisinin dokuz yabancı dil bildiğini ve anında çeviri yaptığını da eklemeliyim. Maaşı filan da yok.Bana hemen Beşyüz milyon lira ödeyeceksiniz. Bu kadar!.
Patronun aklı yatmamış,yüzünü buruşturmuş. Harika manken sekreteri getiren adam hemen
sekreteri oturtmuş, bes dakikada elli sayfalık bir kitabi sekiz dile cevirmiş, aynı anda telefonlara cevap verilmiş falan filan... Patronun gözleri faltaşı gibi açılmış, derhal beşyüz milyonluk çeki yazıp adama vermiş ve cansız manken sekreteri almış. Adam odadan çıkıp elinde boş bavulla asansörün gelmesini beklerken, içeriden feci bir feryat yukselmiş,
-Ahhhhh!
Bunu duyan adam elini alnına vurmuş,
-Tüh be! Mankenin alt tarafının kalemtraş olduğunu söylemeyi unuttum!

ayhan53 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-02-2008, 10:31 AM   #653 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Üniversiteyi yeni bitiren bir genç iş arayip buluyor. İlk iş gününde patronu geliyor:
- Hey sen! Al şu bezi de yerleri silmeye başla!
Genç:
- Ama efendim ben üniversitede okudum?!
Patron:
- Haaa, o zaman başka. Ver bezi, ben sana nasıl yapacağını göstereyim.
ayhan53 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-02-2008, 10:32 AM   #654 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

İki adam New York'taki Empire State binasının tepesindeki barda oturuyorlarmış. Biri diğerine dönmüş:
- Biliyor musun geçen hafta şunu keşfettim; Bu binanın etrafında öyle kuvvetli rüzgarlar var ki, tepesinden atlıyorsun aşağı, 10. kata kadar düşüyorsun, sonra rüzgar o kadar kuvvetleniyor ki seni döndürüp 10. kat penceresinden içeri atıyor... Barmen bunu duyunca kafasını olumsuz bir şekilde sallamış. Öbür adam demiş ki:

-Yahu sen deli misin olacak şey değil şu dediğin...
-Yok kesinlikle oluyor denedim ben. İstersen şimdi göstereyim sana.

Ve adam kalkmış bardan, gitmiş pencereye, yallah atlamış aşağı. 10. kata yakınlaşınca birdenbire pencereden içeri doğru kayıvermiş. Sonra da asansöre binip yukarı, bara çıkmış. Öbür adam demiş ki:

- Yahu gördüm ama bu bir sefer olacak bir şeydi bir daha olmaz
- Olur olur bir daha göstereyim bak...

Ve adam yine cumburlop aşağı atlamış. Yine 10. kat civarında rüzgar adamı pencereden içeri atıvermiş. Adam bara dönünce öteki adama deneyip görmesini söylemiş.

Öbür adam:
- Haydi bakalım. Hakkaten işe yarıyor demek. Bir deneyeyim...

Demiş ve pencereden aşağı atlamış. Direkt aşağı uçarken 11. katı geçmiş, 10.kat, 9.kat, 8.kat derkent taakk diye kaldırıma yapışmış. Yukarıda barda barmen birinci adama dönmüş ve:

- Süpermen, içince adi adamın teki oluyorsun!..

ayhan53 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-02-2008, 10:32 AM   #655 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Adamın biri otomobiliyle şehirler arası yolda gidiyormuş yol kenarında bir köylünün otostop yaptığını görmüş,
yanında bir inek olan köylü geçen araçlara durmaları için el ediyormuş.
Durumu merak eden adam köylünün yanında durmuş;
-Hayırdır hemşerim, ne tarafa gideceksin?
-İlerdeki kasabaya kadar beyim,
-İyi ama bu inek ne olacak?
-O önemli değil beyim arka tampona bağlarız o gelir.
Bu duruma pek aklı yatmayan adam köylünün durumuna acıyarak onu arabaya almış.
İneği ise köylünün dediği gibi arka tampona bağlamışlar.
Araba yavaş yavaş ilerlemiş. Adamın hızlanmaya çekindiğini anlayan köylü;
-Sen yürü beyim o gelir. demiş
Bunun üzerine adam hızlanmaya başlamış. 20,30,40 bakmış inek gerçekten geliyor.
Adam şaşırmış, 50, 60, 70 bakmış hala geliyor ve inekde hiçbir yorgunluk belirtisi yok.
Artık şaşkınlığı iyice artmış ve sinirlenmeye de başlamış.
Öyle ya sonuçta bir inek ne kadar hızlı koşabilir ki.
Derken adam iyice hızlanmış.
Kilometre 120 yi gösteriyor.
Dikiz aynasyndan ineğe bir bakmış ve gülümseyerek köylüye dönüp;
-Senin inek yoruldu herhalde baksana dili dışarda.
-Ne tarafa çıkarmış dilini.
Buna dikkat etmeyen adam tekrar bakar ve sol tarafa der.
Bunun üzerine köylü kendinden emin bir tavırla;
-O yorgunluktan değil, seni sollayacak da sinyal veriyor...

ayhan53 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-02-2008, 10:34 AM   #656 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Türk ve Japon şirketleri arasında bir kürek yarışı düzenlenmesine karar verildi. Her iki takım da performanslarının en üst düzeyine varabilmek için uzun ve zorlu bir hazırlık devresinden geçti. Büyük gün geldiğinde, iki taraf da kendini hazır hissediyordu. Japonlar yarışı bir kilometre farkla kazandılar. Yarış sonrasında Türk takımı çok sarsılmıştı. Türk şirketi yönetimi yarışın açık farkla kaybedilmesinin nedeninin bulunmasına karar verdi. Sorunu araştırarak, çözüm yollarını önermesi için Mc Kinsey ve

Arthur Andersen ve bir dizi diğer yabancı danışmanlık şirketiyle anlaşıldı.

Bir yıl süren ve milyonlarca dolara mal olan çalışmalar, analizler, araştırmalar sonucu yabancı danışmanlık şirketleri hatayı buldu ve çözüm önerisi getirdi: Japonlar'ın takımında sekiz kişi kürek çekiyor, bir kişi dümencilik yapıyordu... Türk takımında ise bir kişi kürek çekiyor, sekiz kişi dümeni kullanıyordu...

9 kişilik Türk Takımı Japonlarla bir yarış daha yapmak üzere yeniden yapılandı.

Yeni yapıda: Dört dümen müdürü, üç bölgesel dümen müdürü, kürek çekmekle görevli kişinin performansından sorumlu bir dümen yöneticisi ve kürek çekme elemanı... İkinci yarışı Japonlar iki kilometre arayla kazandılar. Tepesi atan Türk şirketi yönetim kurulu hemen aksiyon aldı: Yarışın

kaybedilmesinden sorumlu tutulan kürekçiyi kovdu ve müdürlere sorunun çözümüne olan katkılarından ötürü ikramiye verdi.

ayhan53 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-02-2008, 10:35 AM   #657 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Evliliklerinin ilk gecesinde yeni gelin nefis bir gecelikle odaya girer.
Damat pek mutludur
- Güzelim, artık evli olduğumuza göre geceliği çıkarabilirsin.
Gelin söz dinler.
- Aman Allahım, bir resmini çekmek istiyorum.
Kız şaşırır,
-Neden resim çekmek istiyorsun ?
- Seni bu güzel halinle daima yanımda taşımak istiyorum da ondan
sevgilim.
Neyse.. damat, gelinin resmini çeker. Bir süre sonra banyoya
girer ve üzerinde bir şortla çıkar.
Gelin de ayni oyunu yapar.
-Evli olduğumuza göre şortu çıkarabilirsin...der.
Ve az sonra:
- İnanmıyorum, dur bir resmini çekeceğim.
- Damat tedirgin, canım resmi ne yapacaksın?
- Büyüttüreceğim...
ayhan53 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-02-2008, 10:37 AM   #658 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Parisli Salamon'un işleri tersine tersine gidiyormuş . Amerikadaki arkadaşı Mison 'a mektup yazıp akıl danışmış . " Elinde ne var ne yoksa sat Amerikaya gel " demiş Mison . Salamon neyi varsa satmış . Tek oda bir dükkanı varmış , " Her ihtimale karşı bu kalsın " demiş. Karısı Rebecca'yı " Şimdilik" diye Paris'te bırakıp , Amerikanın yolunu tutmuş . Aylar geçmiş Salamon'dan karısına , nihayet bir mektup gelmiş . " Kuzum Rebecca , Çoktandır yazamadım kusura bakma . Benim burda işler çok iyi. Epeyce bir müddet elimdeki parayla ihale kovaladım , Sonunda , Kore savaşından kalma eski don ihalesine girdim . Tanesini bir dolardan alıp , kısalttırdım , 2 dolara malettim ve tanesini 10 dolardan sattım . Buradan kazandığım parayla , bu defa Vietnam savaşından kalan eski yatak ihalesine girdim . Eski yatakların tanesini 5 dolardan aldım , üzerine yeni yüz kaplattım , 10 dolara malettim tanesini 100 dolardan sattım. Kuzum Rebecca, durum şimdi çok iyi , dükkani sat acele yanıma gel " Rebecca cevap yazmış ... " Kuzum Salomon , Sen orada , binlerce yatak ve onbinlerce donla çok para kazandığını yazıyorsun. Ben burada bir tek yatakla ve de donsuz olarak senden çok kazanıyorum "

ayhan53 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-02-2008, 10:38 AM   #659 (permalink)
polta
Moderator

polta'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006

tesekkürler
polta Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-02-2008, 10:39 AM   #660 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Temel Karayollarında şantiye şefi olmuş. Kar kış demeden dağlarda koşturuyor. Bir gece arabasıyla şehre inmeye niyetlenmiş ama yolunu kaybetmiş. Bakmış yakında bir ışık var, gidip kapıyı çalmış.

Güzel bir hanım çıkmış karşısına. Temel;

- Çok özür dilerim hanımefendi, ben karayolları şantiyesinde şefim. Dağda yolumu kaybettim. Bir

sakıncası yoksa beni bu gece misafir edebilir misiniz? demiş.

"Tabii" demiş kadın."Buyrun içeri".

Önce Temelin önüne güzel bir yemek koymuş. Derken sohbet açılmış.Temel dağdaki yalnızlıktan yakınırken, Kadın eşi Almanya'da çalıştığı için kendisinin de çok uzun zamandır yalnız olduğunu anlatıyormuş. Sohbet ilerledikçe, üzerine daha rahat bir kıyafet giyen kadın sık sık soruyormuş Temel'e;

"Bakin Temel Bey, bir kadın ve bir erkek bu evde yalnızız. Istediğiniz bir şey varsa çekinmeyin

söyleyin.”

Ama Temel'de kadının mesajını anladığını gösterir en ufak bir hareket yok. Kah su istiyormuş, kah çay. Saat gece yarısını geçip Temel artık uyumak istediğini söylediğinde kadın onun yatağını hazırlayıp üzerine yalnızca iç çamasırıyla dikilmiş karşısına:

"Benden istediginiz bir şey var mı?"

Temel, teşekkür edip iyi geceler diledikten sonra vurmuş kafayı uyumuş. Sabah kalktığında kahvaltısı

hazır. Ev sahibi hanım da kapının önünde hayvanları yemliyor. Temel bakmış 1 tavuk, 5 tane de horoz var. Sormuş kadına:

"5 tane horoz 1 tavuğa cok değil mi?"

Kadın cevaplamış;

"Siz onların öyle horoz gibi göründüğüne bakmayın. Onların biri gerçek horoz, diğerleri Karayollarında

Şantiye şefidir"

ayhan53 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-02-2008, 10:40 AM   #661 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

sanada teşekkürler polta
ayhan53 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-02-2008, 10:41 AM   #662 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

repim 24 saat kapalıymış açılınca iadei ziyarette bulunacağım
ayhan53 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla