|
||
|
|
#676 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
|
İlgi: Fıkralar...
Kadının biri kalp krizi geçirir ve hastaneye kaldırılıp ameliyata alınır.. Bi ara hayal ve gerçek arası bi görüntü ile karşılaşır. Karşısındaki Azrail'dir. Ve kadın sorar "canımı almaya mı geldin". Azrail de ona der ki, -Hayır senin daha 40 yıl 8 ay 2 günün var ölmene der. Kadın ameliyat masasından kalkınca daha 40 yıl ömrünün olduğunu anlayınca estetik olmaya karara verir. Botoks, yüz gerdirme, yağ aldırma, dudaklara silikon ve göğüslerine silikon felan bir dizi estetik ameliyat geçirir. Artık bambaşka Çok çekici ve alımlı bir kadın olmuştur. Hastanenin kapısından dışarı çıkar ve karşıya geçerken ambulans çarpar ve kadın ölür. azrail onu götürürken kadın azrail e kızgın bi şekilde sorar hani daha 40 yılım vardı. Azrail de kadın şu şekilde bi cevap verir. -Pardon abla tanıyamadım
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#677 (permalink) |
|
Senior Member
|
Kadın doktora gittikten sonra eve geldi ve kocasına müjdeyi verdi.
- Hamileyim! Adam şaşkınlık içerisinde, - İmkansız!.. Ben hep dikkat ederim... Emin olmak için doktoru ziyaret etti. - Anlayamıyorum doktor, dikkat etmiştim. - Bakın bayım... Bu araba kullanırken dikkat etmeye benzer. Siz dikkat edersiniz ama başkası gelip çarpar!.. |
|
|
|
|
|
#678 (permalink) |
|
Senior Member
|
Minik oglan bahçede oynarken, babasının arabasıyla sokaktan geçip, ormana dogru gittiğini görmüş. Merak bu ya. O da arabayi izleyerek ormana gitmiş. Bir de ne görsün. Babası ile teyzesi arabanın yanında durmuş öpüşüyorlar. Çocuk bu ya, gördügünden etkilenmiş durumda koşarak eve dönmüş, nefes nefese heyecanlı bir şekilde annesine, "Anne, anne. Biraz önce babamı ormanda" derken annesi sözünü kesmiş ve "Dur biraz. Nefes al. Sakinleş. Öyle anlat" demiş. Oglan sakinleştikten sonra devam etmiş, "Bahçede oynarken babamın arabasıyla ormana dogru gittiğini gördüm. Ben de ormana gittim. Orada babamı teyzemle öpüşürlerken gördüm. Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çıkardı. Sonra arabann arka koltuguna geçtiler". Anne çocuğa dönmüş, "Dur bakalım, ne kadar ilginç bir öykü bu. Devamını anlatma, sakla. Akşam yemeginde babanla beraberken bitirirsin. Sen bu öyküyü bitirirken babanın suratını görmek istiyorum". Akşam olmuş, yemege oturmuşlar. Anne çocuğa dönmüş; "Bu gün neler yaptığını bize anlatsana" demiş. Oglan başlamış; "Bahçede oynarken babamın arabasıyla ormana dogru gittigini gördüm. Ben de ormana gittim. Orada babamı teyzemle öpüsürlerken gördüm. Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çıkardı. Sonra arabanın arka koltuguna geçtiler. Ardindan geçen sene babam seyahatteyken senin Amcamla yaptığın şeyden yaptılar".
|
|
|
#679 (permalink) |
|
Senior Member
|
Adamın biri bir gün yolda giderken bir dilenciye rastlar. Dilenciye bir para verir ve:
"Bununla bir sigara alırsın" der. Dilenci: "Beyim ben hiç sigara içmem" der. Bunun üzerine adam: "O zaman bir bira içersin." Dilenci: "Ben ağzıma içki koymam." "Sen de o zaman bir altılı oynarsın." "Beyim ben hiç kumar da oynamam" deyince adam: "O zaman al bu parayı ve bizim eve gel" der. Dilenci neden olduğunu sorar. Adam: "Karım seni bir görsün, içki ve sigara içmeyen, kumar oynamayan bir adamın hali ne oluyor."
|
|
|
#682 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: usta34
|
Kızılderinin teki keçilerini otlatıyormuş. Derken bir cowboy gelmiş ve sormuş:
Kızılderilinin teki keçilerini otlatıyormuş. Derken bir cowboy gelmiş ve sormuş: - Senin köpeğin mi? - O köpek benim olmak! - Onunla konusabilir miyim? - Köpek konuşamamak! Cowboy köpeğe yaklaşır. - Nasılsın? - Fena değil! (Kızılderili şaşkın...) - Bu kızılderili senin sahibin mi? - Evet. - Sana iyi davranıyor mu? - Evet, çok iyi. Günde iki kez tuvalet için dolaştırıyor, bana yemek veriyor ve benimle oynuyor. (Kızılderili bu arada kafayı yemektedir) CowBoy kızılderiliye sorar. - Senin atın mı? - O at benim olmak! - Onunla konuşabilir miyim? - At konuşamamak! Cowboy ata yaklaşır. - Nasılsın? - Fena değil! (Kızılderili daha da şaşkın...) - Bu kızılderili senin sahibin mi? - Evet. - Sana nasıl davranıyor? - Iyi. Bana hergün gerekli yürüyüşleri yaptırıyor, fazla yük bindirmiyor, günde 2 kere ve her terlememden sonra terimi siliyor, ve içinde yiyecek ve yataklık olan ufak bir ahır inşa ediyor. (Kızılderili ne gözlerine ne de kulaklarına inanamamaktadır) CowBoy tekrar kızılderilinin yanına gelir. - Bu Dişi Eşşek senin mi? - Eşşek benim olmak, konuşmak ama çok yalan söylemek ..... |
|
|
|
|
|
#683 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bir şirketin kapısında bir ilan asılmış, şöyle yazıyor:
“Dakikada 70 kelime yazabilen, bilgisayar bilen, yabancı dili olan eleman aranıyor” Bir köpek ordan geçerken bu ilanı görüyor, bir süre bakıyor bakıyor, derken ağzıyla kağıdı yerinden söküp ofise giriyor, doğru müdürün odasına ve müdürün karşısına geçip ağzında kağıtla ona öylece bakıyor. Adam bunu görünce kahkahayı basıyor, “Ama ben bir köpeği işe alamam ki?” Ama köpek ısrarla bekliyor ve müdür sonunda diyor ki “peki o zaman bu mektubu yaz bakalım” .. kağıdı alıyor, bilgisayarın başına geçiyor, gayet güzel tıkır tıkır mektubu yazıp bitiriyor. Müdür şok oluyor, ama bozuntuya vermeden bu sefer diyor ki, “Bak şöyle şöyle bir uygulamaya ihtiyacımız var, buna bir program yaz çalıştır bakalım.” 15 dakika sonra .. bilgisayarda o problemi çözecek süper hızlı bir uygulama yazıyor, adam inceliyor ve artık söyleyeceği tek şey kalıyor, ”Sen inanılmaz birşeysin!!! Ama yine de seni işe alamam...ne yazık ki yabancı dilin yok” Ve köpek cevabı yapıştırıyor: “Miyaaaooooowwwwww”
|
|
|
#684 (permalink) |
|
Senior Member
|
Temel’le Dursun bir nakliye firmasında çalışıyorlarmış...
İkisinin de ağzı biraz bozukmuş... Çalışırken küfür edip duruyorlarmış birbirlerine... Patron bir gün bunlara çok sinirlenmiş: “-Bundan sonra küfür edeni işten atacağım... Bundan sonra biriniz diğerine çok kızarsa tek diyeceğiniz şey ‘sen haksızsın’ olacak; küfür etmek yok...” Ertesi gün Temel’le Dursun yine işbaşında çalışıyorlarmış... Dursun malları kamyondan Temel’e veriyor o da götürüyormuş... Sonra bir anda Dursun elindeki şeyi düşürüvermiş... O da Temel’in kafasına gelmesin mi... Temel yukarı bir bakmış, iç geçirmiş: “-Dursuuun... Sen haksızsın... Anan haksız... Baban haksız... Eben Haksız...”
|
|
|
#686 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sultan en güvendiği adamını Arabistan a hünkar göndermiş.
Hünkar, Arabistan da gezerken bakmış, Araplar entari giyiyorlar ama alta donları yok. Bir rüzgar esti mi, manzara felaket! Haber salmış, altına don giymeyenler kadı huzuruna çıkartılıp, hapsedilecek. Aradan günler geçmiş Arabın bir tanesi don giymemiş ve ilk rüzgarda olay fark edilmiş. Kadı huzuruna çıkartmışlar. Kadı sormuş: - Adın? - Aptülmecit - Baba adın? - Aptülleziz - Evli misin? - 5 tane karım var! - Kaç çocuğun var? - İlkinden 15, ikincisinden 17, üçüncüsünden 16, dördüncüsünden13, beşincisinden 18 tane. Kadı kararını vermiş ve söylemiş: - Aptülleziz oğlu,Abdülmecit’in,don giymeye vakti olmadığından beraatine karar verilmiştir!
|
|
|
#687 (permalink) |
|
Senior Member
|
Nasreddin Hoca, bir kış günü köye gitmek için yola çıkar. Her taraf buz tutmuştur. Birden çevresini köpekler sarar. Taş almak için eğilir. Ama hangi taşa el attıysa bir türlü yerinden kıpırdatamaz. Köpeklere bakarak elini açar:
-"Ey Allah'ım bu nasıl ülke? Taşları bağlayıp köpekleri salmışlar." |
|
|
|