Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Genel Sohbet Muhabbet > Biraz Gülelim

LinkBack Konu araçları
Eski 21-02-2008, 02:36 PM   #701 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
İlgi: Fıkralar...

Her ülkenin genetik bilimcileri yeni bulışlarını anlatıyorlarmış. Alman genetikçi "Balık ile devenin genlerini birleştirdim. Ortaya yepyeni bir hayvan çıktı. Kolestrolsüz et üretiyorum." demiş. Amerikalı genetikçi "Tavuk ile dana genini birleştirdim, çabuk üreyen bir hayvan yarattım ve dolayısı ile açlık sorununu çözeceğim" demiş. Bizim genetikçi Temel, "Karpuz geniyle karafatma genini birleştirdim." demiş. Herkes merakla Temel'e dönüp sormuþ:
"İyi de ne işe yarıyor?" Temel, "karpuzu kesince" demiş, " Bütün çekirdekler kaçıyor!..."
ayhan53 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 21-02-2008, 02:37 PM   #702 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Temel Uzak Dogu'ya gider. 250 $ verip bakinca insanlari çiplak gösteren gözlüklerden alir. Takar bakar çiplak, çikarir bakar giyinik. Çok hosuna gider. Ikide bir takip, çikarir. Eve gözünde gözlük gider, bakar Fadime'yle sütçü çiplak. Gözlügü çikarir bakar çiplak. Takar bakar çiplak. Müthis cani sıkılır ve Fadime'ye der ki:
-Ula Fadime 250$ verdim hemen bozuldu..!!!!
ayhan53 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-02-2008, 02:37 PM   #703 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Misir hükümeti kizil denizin altina tüp geçit yapmak için ihale açar. ihaleye ingiltereden, amerikadan, japonyadan ve türkiyeden de temelin firmasi olmak üzere birer firma katilir. firmalari teker teker mülakata çagirirlar ve teknik bilgi isterler.
ingiliz firmasi: - biz iki taraftanda eszamanli olarak tüneli kazmaya baslariz ve denizin altinda tam ortada bulusuruz. tüneller arasinda maksimum 1 Metre fark olur. 30 metrelik enindeki tüneldede 1 metreyi rahatlikla düzeltiriz der.
amerikan firmasi: -bizde ikitaraftan kazmaya baslariz ve tam ortada bulusuruz maksimum 50cm farkolur der.
japon firmasi: - biz iki taraftan kazmaya baslariz ve tam ortada bulusuruz. Maksimum 20cm farkolur der.
sira bizim temele gelir. temel der ki : -valla biz de iki taraftan kazmaya
baslariz. ortada bulustuk bulustuk bulusamadik iki tüneliniz olur

ayhan53 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-02-2008, 02:37 PM   #704 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Soğuk ve karlı bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir işadamı ve sekreteri arabalarını terketmek zorunda kalırlar ve uzun bir yürüyüşten sonra üşümüş ve ıslanmış durumdayken bir kulube bulurlar.

Kulubede bir yatak, bir uyku tulumu ve birsürü battaniye bulunmaktadır. Geceyi geçirmeye hazırlanırlar ve işadamı bir centilmen olarak, yatağı sekreterine verir.

- Ben yerde uyku tulumunda uyurum, der.

Sekreter yatağa yatar, adam uyku tulumunun içine girerek fermuarı çeker. Bir süre sonra tam uyumak üzereyken, sekreterinin sesini duyar:

- Efendim, ben çok üşüyorum. Adam fermuarı açar, uyku tulumundan çıkar, bir battaniye alıp kadının üzerine örter, tekrar uyku tulumuna girer, tam uyumak üzereyken yine sekreterinin sesini duyar:

- Efendim, ben hala çok üşüyorum. Adam yine fermuarı indirir, tulumdan çıkar, bir battaniye daha alıp kadının üstüne örter, uyku tulumuna girerek fermuarı çeker. Tam uykuya dalacağı sırada yine duyar:

- Ben yine çoooook üşüyorum.

Adam yattığı yerden:

- Bir fikrim var, der. Burası ıssız bir yer. Neler olduğunu kimse göremez, istersen evliymişiz gibi davranabiliriz.

Genç kadın kıkırdar:

- Tamam, bana göre hava hoş. Adam yattığı yerden avazı çıktığı kadar bağırır:

- Öyleyse kalk ve kahrolası battaniyeyi kendin al!

ayhan53 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-02-2008, 02:38 PM   #705 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Akıl hastanesinde bir gün delilerden biri koşarak doktorun yanına gelmiş:
"Doktor bey çabuk bizim koğuşa gelin", demiş.
Doktor gitmiş, delilerden bir tanesi kendini ayaklarından tavana asmış öylece duruyor.
Doktor, "ne bu" diye sormuş.
Doktoru çağırmaya giden deli cevaplamış:
"Doktor bey bu zır deli kendisini ampul sanıyor".
Doktor kızmış:
"Olur mu öyle şey hemen indirin onu aşağıya".
Yine aynı deli:
"Doktor bey o zaman da biz ışıksız kalırız".
ayhan53 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-02-2008, 02:44 PM   #706 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Barmen, meslektaşından rica eder:
-"Yarın evde işim var. Yerime sen bakar mısın?
-"Bakarım da ben senin müşterilerini tanımam ki kardeşim, ne isterler filan..."
-"Merak etme, hiç zor değil. Özelliği olan sadece iki müşterim vardır, ikisi de sağır ve dilsizdir. Baş parmaklarını aşağı doğru gösterirlerse viski verirsin, yukarı doğru gosterirlerse, bira, tamam mı? Başka bir zorluk çıkarsa bana telefon edersin."
Ertesi gün, arkadaşı barmeni telefonla arar:
-"Alo, abi sorma başım dertte. Seninkiler geldi.Başparmaklarını aşağı gösterdiler, viski verdim; yukarı gösterdiler, bira verdim. Fakat şimdi ikisinin de ağzı bir karış açık, bara dayalı, öylece duruyorlar. Ne iş?"
-"Haa, onlar sarhoş olunca şarkı söylemeye başlarlar..."

ayhan53 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-02-2008, 02:44 PM   #707 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Yahudi'nin biri pazara topal esegini satmak için götürür fakat aliciyi kandirsin diye esegin tirnaginda bir çivi çakar. Esege bir Kayserili müsteri çikar. Kayserili ayaktaki çiviyi görür, "içinden çiviyi çikaririm eşek düzelir," diye düsünür. Parayi verir eşeği alır. Yahudi ertesi gün sagda solda övünür: "Siz Kayserililer açik gözüz diye övünürsünüz, esek anadan dogma sakatti o çiviyi ben çaktim aliciyi aldattim!" Duyanlar esegi alan Kayserili'ye kosup anlatirlar. Kayserili eline dizine vurur: "Tuh yahu, verdigim para sahte olmasaydi bayagi kaziklanmistim!"

ayhan53 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-02-2008, 02:45 PM   #708 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Diyarbakir tren garindan Istanbul'a gelmek için yola çikmisti Haso ile Reso.Trende birlikte yolculuk yaptiklari bir yolcuyu muz yerken gördüklerinde, muzun ne menem bir sey oldugunu merak ettiler.Trenin durdugu ilk istasyonda birer muz satin aldilar. Tedbir olsun diye
-Reso :
-Haso, sen yemeyesen ben yiyacagim bana bir sey olursa sen yardimci olacaksin, der.Reso muzu isirir isirmaz tren tünele girer.
-Reso bagirir :
-Ula Haso sakin yemeyesen, ben yemisem, kör olmusam!
ayhan53 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-02-2008, 02:45 PM   #709 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

--------------------------------------------------------------------------------

İki sevgili bir ağacın gölgesinde otururlar.Delikanlının tatlı sözleri arasında bir ara kız sevgilisinin kulağına fısıldar :
-Sevgilim sana apandist ameliyatı olduğum yeri göstereyim.
Delikanlının gözleri parlar.
-Göster canım göster.
Kız eliyle uzak bir yeri göstererek :
-Bak şu ilerde görünen sarı bina var ya, onun üçüncü katı....
ayhan53 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-02-2008, 11:10 AM   #710 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Temelle Dursun bi gün sinamaya giderler

filmde bir at yarışı sahnesi vardir ve Temel Dursuna sorar

-İddaya varmisun ben diyrum 1.at kazanur.

dursun;

-Oldi benda 2. ata oynayrum

iddayi temel kazanir ve temel dursunun 5 milyonunu alir

ertesi gun temel dursunu arar

-Dünkü film faridiya ben oni bidaa seyretmistum vicdanum rahat etmedi onun icun aradum.

Dursun:

-Benda seyrettum.

Temel:

-O zaman niye 2. ata oynadun?

Dursun:

-Süpriz oynadum daa
ayhan53 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-02-2008, 11:10 AM   #711 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Öğretmen öğrencilere sormuş :
- Ağaçta 7 kuş var. Avcı ateş ediyor, 3 tanesini vuruyor.. Ağaçta kaç kuş kaldı ?
Birisi 4 kuş kalır deyince başka bir çocuk hemen atılmış :
- Hayır öğretmenim ateş edince bütün kuşlar uçar, ağaçta hiç kuş kalmaz...
Öğretmen bunun üzerine :
- Cevap yanlış ama stilini sevdim, demiş. Çocuk :
- Öğretmenim, ben de bir soru sormak istiyorum. Ellerinde dondurma olan 3 bayan v ar. Biri dondurmasını yalıyor, öbürü emiyor, diğeri de ısırıyor. Bu bayanlardan hangisi evlidir ?

Öğretmen düşünmüş, düşünmüş...
- Emerek yiyen evlidir, demiş. Çocuk :
- Hayır öğretmenim, parmağında alyansı olan evlidir. Ama ben de sizin stilinizi sevdim.

ayhan53 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-02-2008, 11:14 AM   #712 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Dul bir kadın kocası öldükten sonra bir süre bekleyip, başka bir erkekle evlenmiş. Atletik yapılı, boylu poslu olan bu adam gerdek gecesi soyunmuş ve şov yapmaya başlamış:

- Bak pazulara senin eskisinde var mıydı böyle pazular?

- Hayır yoktu.

- Bak baldır bacaklara seninkisinde var mıydı böyle bacaklar?

- Yoktu.

- Bak omuzlara, ne kadar geniş seninkinde var mıydı?

Kadın sonunda dayanamamış:

- Valla benim eski kocam terziydi, eğer ki kendisi burada olsaydı şimdiye kadar geçen sürede seni de, beni de öper, üstüne de iki takım elbise dikerdi.

ayhan53 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-02-2008, 11:15 AM   #713 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Temel, Ankara'da bir barda içerken cep telefonu çalmış, konuşmanın ardından sevinçle bardaki herkese içki ısmarlamış.

- Oğlum olmiştur. Pebek tam 10 çilodur.

Bardaki hiç kimse bebegin 10 kg. gelebileceğine inanmamış ama Temel ısrar etmiş :

- Pizim sülalede ortalama pöyledur.

Iki hafta sonra laz tekrar bara uğramış. Bardakiler Temel'e takılmış.

- Bebek 20 kg oldu mu?

- Yok, tün tarttuk, 5 çilodur.

Bardakiler şaşırmış:

- Yahu doğduğunda 10 kg değil miydi?

- Geçen hafta sünnet ettirduk.