Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Genel Sohbet Muhabbet > Biraz Gülelim

LinkBack Konu araçları
Eski 13-04-2007, 01:27 AM   #76 (permalink)
OKURT
Senior Member

OKURT'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: usta34
Mİt

MİT

Birgün dünyanın Gizli servisleri arasında yarışma yapılacakmış CIA'den, KGB'den ve bizim MIT'ten de katılanlar olmuş. Yarışmaya katılanlara bir odaya girecekleri ve odadaki çuvala bir sekilde kendilerini paketleyecekleri söylenmiş. Bütün yarışmacılar tamam deyip sırayla girmeye başlamışlar. İlk önce CIA'yinki odaya girip paketlemis kendini. Peşinden giren juri uyesi çuvalı tekmelemis ve çuvaldan: - Hav hav diye ses gelmiş. Juri üyesi inandıgını söyleyip odadan çikmış. Arkadan KGB'ninki girmiş. Aynı şekilde kendini paketlemiş Juri üyesi gene tekmelemiş çuvalı bu sefer: - Miyav Miyav, diye ses gelmiş Tamam demiş adam. Arkadan MIT'in ki girmiş aynı şekilde yapmış. Adam gene tekmelemiş: Ses yok bi kaç defa tekmelemiş I-ih gene ses yok. Çuvalı duvarlara vurmaya baslamış en sonunda cuvaldan: - Patates ulan patates diye ses gelmiş.
OKURT Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 13-04-2007, 01:28 AM   #77 (permalink)
OKURT
Senior Member

OKURT'ın Avatarı

Mühendis Aklı

Mühendis Aklı
Bir rahip, bir doktor ve bir mühendis golf sahasinin bosalmasini beklemektedirler.
Mühendis:" Bu adamlar ne yapiyor böyle, 15 dakikadir bitirmelerini bekliyoruz."
Doktor: "Bilmiyorum ama hiç böyle bir saçmalik görmedim."
Rahip: "Iste görevli geliyor, onunla konusalim."
Rahip: "Merhaba, Su anda sahada olan grup ne zaman çikacak, neden bu kadar yavaslar?"
Görevli "Evet onlar kör itfayeciler. Klübümüzde geçen sene çikan yanginda gözlerini kaybettiler. Bu yüzden istedikleri zaman burada ücretsiz oynamalarina izin verildi.
Rahip: "ne kadar üzücü, bu aksam onlar için dua edecegim."
Doktor: "Çok güzel bir fikir, ben de hastanedeki doktor arkadaslarla konusup onlar için bir seyler yapabilir miyiz diye bakacagim."
Mühendis: "Bu adamlar neden geceleri oynamiyorlar?"
OKURT Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-04-2007, 10:54 AM   #78 (permalink)
pendikli
Member

Giriş Tarihi: Jul 2006
paylaşım için teşekkürler. harika seri
pendikli Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-04-2007, 09:51 PM   #79 (permalink)
OKURT
Senior Member

OKURT'ın Avatarı

Yeni isim

Yeni isim
Dursun mahkemeye gider ve Hakime ;Efendim Adimi
degistirmek istiyorum cünki herkez benimle alay ediyor
der. Hakim sorar...
-Adin ne bakayim senin ?
-Dursun cöt. Hakim dursuna hak verir...
-Dogru isminden utanman normal ,Peki yeni isminin ne olmasini istiyorsun?
-Idris cöt.
OKURT Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-04-2007, 09:54 PM   #80 (permalink)
OKURT
Senior Member

OKURT'ın Avatarı

Temel ile Kralın atı...

Temel ile Kralın Atı
Bir kral vardı ve bununda sevdiği çok güzel bir beyaz atı var imis.Fakat bu at hic gülmezmiş ki kral da buna hep cok üzülür.Bunun üzerine kral bir karar verdi ve `Her kim benim atimi guldure, bir oda dolusu altini ala ancak güldurmeyi beceremeyen kisinin kellesi kopa` der.Tabii fıkranın bundan sonrasinda bütün halk ati guldürmek icin siraya girsin ancak kimse ati güldürememiş ve kafalari uçmus`. Sonra tabi bizim asil kişi Temel geldi ve denemek ister, kapıda ki bekçi buna girme kardes senin de kellen uçar dediyse de bizim Temel ona `Yok ben mutlaka denemek istiyorum` diye cevap verecek. Bizim Temel ısrar edince peki o halde ne halin varsa gör demiş kapıcı ve içeri soktu. Bizim Temel ata yaklaşir ve kulağına bir şeyler fısıldıyor ve at başlıyor gülmeye, kralda verdigi sözü tutar ve bir oda dolusu altini bizim Temel'e verirmis. Bu at bir hafta iki hafta hiç gülmezde güler ,artik kral bundan bikar ve der ki ,yahuu bu ati güldüreni bulun ve bu atı tekra susturabilirse tekrar ona bir oda dolu altin vereceğim dedi. Tabii vezirler ararlar ve Temel'i bulurlar. Kral bizim Temel'e der ki sen bu atı sustur sana tekrar o kadar altın vereceğim. Temel tekrar atin yanina gitti , yani atin odasina ve bir kaç saniye sonra at susmus. Kral tabii buna verdigi sözü yerine getirir ve buna bir oda dolusu altin verdi ve fakat kral cok merak ediyor ve sorar , bu ati hic kimse ne güldüre bildi ne de sustura bildi ,sen bu ata ne yaptin veya dedin de at hem gülmeye basladi ve sonrada sustura bildin benim atimi. Bizim Temel tabii kralim siz istersiniz de ben size demem mi ne dedim ve ne yaptigimi der ve aciklar.
- Ben bu ati güldürmek icin kulagina benim seyim seninkinden büyük dedim ,at da başladı gülmekden yerlere yatmaya ..... sonrada açtım gösterdim ve at'da sustu diyor ve fıkra işte böyle nihayete erer. :

Son Düzenleme OKURT tarafından 13-04-2007 10:00 PM de yapıldı..
OKURT Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-04-2007, 10:03 PM   #81 (permalink)
OKURT
Senior Member

OKURT'ın Avatarı

Muhtar

Muhtar
Temel gece eve çok sarhoş gelmis, üstelik kendi üzerinede hatırı sayılır şekilde kusmuştur.
Karısına karşı durumu idare etmek icin ;
-Ula karı, muhtar bugün içti içti sonrada Pantolonima kustu.
Karısı Pantolonu alıp yıkamaya gider az sonra sesi duyulur.
-Ula Temel muhtar üstüne kusmakla kalmamış pantolonuna da sıçmıştır.
OKURT Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-04-2007, 10:09 PM   #82 (permalink)
OKURT
Senior Member

OKURT'ın Avatarı

Nasreddin Hoca ve Balık...

Nasreddin Hoca ve Balık
Hoca yolculuk sırasinda mola verip bir hana girer, bu sırada hana bir başka yolcu daha girer ve ikisi birden hancıdan yiyecek birşeyler isterler. Fakat hancı yiyecek olarak sadece bir balık olduğunu söyler ve bunu paylaşmalarını önerir. Bunun üzerine hoca 'ben balığın sadece başıni yiyecem' der. Hancı bunun nedenini sorar, hocada 'balık başı zekayı arttırır,balık başı yiyen insan akıllı olur' der. Bunun üzerine diğer yolcu hemen atılır ve hocaya 'balık başını niye sen yiyeceksin, ben yemek istiyorum' der. Hoca da itiraz etmez ve baliğin koca gövdesini hoca yer ve bir güzel karnını doyurur, diğer yolcu ise sadece balığın başını yer ve sonra hocaya seslenir 'sen koca gövdeyi yedin karnını doyurdun ben sadece kafayi yedim aç kaldim ' der Hoca da bunun üzerine şunu der 'Bak nasıl akıllandın'
OKURT Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-04-2007, 10:11 PM   #83 (permalink)
OKURT
Senior Member

OKURT'ın Avatarı

3Dunya Savaşı.

3Dunya Savaşı.
Hitler ve Stalin bir barda oturmaktadirlar. Bir adam içeri girer ve barmene bunlar Hitler ve Stalin degil mi diye sorar.
Barmen "Evet, onlar" der. Sonra adam onlara doğru yürür ve sorar: "Selam, ne yapiyorsunuz?" Hitler cevaplar:
"3. Dünya savaşını planlıyoruz." Adam sorar. "Gerçekten mi? Neler olacak?"
Hitler:"Bu sefer 14 milyon yahudiyi ve bir bisiklet tamircisini öldürecegiz" der.
Adam sorar: "Bir bisiklet tamircisi mi???!" Hitler Stalin'e döner ve der ki:
"Gördün mü, sana kimsenin 14 milyon yahudiyi takmayacağını söylemistim!"
OKURT Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-04-2007, 12:58 AM   #84 (permalink)
kemalseymen
Super Moderator

kemalseymen'ın Avatarı

Mekan: Zonguldak
Akilli Asker

Bir albay, bir er, bir yaşlı kadın ve bir de
genc kız trende aynı kompartmanda yolculuk
etmektedir. Tren bir tünele girip kompartman
karardığı zaman, MUCUK bir öpücük sesi ve
ardından ŞIIIRRRAAAAKK ! diye bir tokat sesi
duyulur. Tünelden çıktıktan sonra yaşlı kadın
"Aferin genç kıza. Nasıl yapıştırdı tokadı" diye
düşünmekte ve kafasını sallamaktadır.
Genc kız da "Zevksiz herif, bu morukta ne buldu
ki, bi de öpmeye kalktı ama kadın da iyi
yapıştırdı." diye düşünmektedir.
Albay ise "Ulan bizim eşoglusu er, kızı öptü.
tokadı biz yedik." diye yanarken er de içinden
şöyle düsünmektedir:
"Hehe. aferin lan bana. elimi öpüp nasıl
yapıştırdım tokadı albaya

O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür,
O Da Bugündür...
kemalseymen Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-04-2007, 12:59 AM   #85 (permalink)
kemalseymen
Super Moderator

kemalseymen'ın Avatarı

Cesur
Kimin askeri daha cesur yarismasi varmis.
Karacinin komutani :
- Oglum su tankin altina atla!, demis. Asker atlamis ölmüs.
Havacinin komutani :
- Oglum su uçaktan betona parasütsüz atla!, demis. Asker ölmüs.
Denizcinin komutani :
- Oglum su geminin altina atla!, demis.
Asker :
- Naah atlarim, demis.
Denizci komutani diger komutanlara dönüp :
- Bakin, benim askerim daha cesur, komutanina nah çekiyor!
kemalseymen Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-04-2007, 01:00 AM   #86 (permalink)
kemalseymen
Super Moderator

kemalseymen'ın Avatarı

Osmanlı Donanması

---------------------------------------------------------------------------
-----
Osmanlı zamanında, Bizans donanması ile Osmanlı donanması savaşacaklar. Bizans 10 gemilik muhteşem bir donanma hazırlar ve denize açılır. Donanmanın başında Andropolos vardır. Andropolos en öndeki geminin burcunda elleri göğsünde heybetli bir heykel gibi durmaktadır ve hemen arkasında yaverleri vardır. Hep birlikte Osmanlı donanmasını beklemektedirler. Yukarıdan gözcü bağırır:
"Komutanım, Osmanlı donanması 3 gemiyle göründü".
Komutan yaverine döner ve:
"Bana kırmızı gömleğimi getirin eğer savaşta yaralanırsam kanım belli olup da askerlerin morali bozulmasın."der.
Hemen kırmızı gömleği giyer ve aynı ihtişamıyle yerinde durur. Gözcü yine bağırır:
"Komutanım, o 3 geminin ardından 30 gemi daha göründü."
Andropolos tekrar yaverine döner ve hafifce mirildanir :
"Bana kahverengi pantolonumu getirin."

O Da Bugündür...
kemalseymen Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-04-2007, 01:01 AM   #87 (permalink)
kemalseymen
Super Moderator

kemalseymen'ın Avatarı

Arslan Oğlu Arslan
Temel askerdeyken yeni basçavus gelir ve tüm bölüge söyle der :
- Sakin benim adimi unutmayin, benim adim Arslan Oglu Arslan...Eger adimi unutursaniz geldigimde caniniza okurum...
Aradan haftalar geçer ve Basçavus gelir herkeze adini sorarve hepsi bilir.
Sira Temel e gelir... Temel :
- Bi hayvan oglu hayvandi ama haçen ismini bilemiyrum...
kemalseymen Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-04-2007, 01:01 AM   #88 (permalink)
kemalseymen
Super Moderator

kemalseymen'ın Avatarı

Kör Pilotlar

Yolcular uçağın yanında otobüsten
inmişler..Bavullarını gösteriyorlar. Bir
bakmışlar uçak şirketinin minibüsü yanlarında durmuş.
İçinden kaptan pilotla, yardımcı pilot inmişler...
Yolcular fena halde şaşırmışlar.. Nasıl şaşırmasınlar..
Kaptan pilotun elinde bir beyaz baston. Kolunda üç noktalı bant.. Yardımcı pilotun elinde bir köpek
tasması.. Tasmanin ucunda bir köpek..
Sağa sola çarparak öyle ilerliyorlar uçağa..
Günlerden 1 Nisan değil ama, "Şaka herhalde" demiş yolcular,
doluşmuşlar uçağa.. Uçak pistte hızla ilerlemeye başlamış.
Yolcuların gözleri camda. Uçak hızlanmış..
Yolcular endişelenmeye başlamışlar.. Ucak daha hızlanmış. Pistin sonu hızla yaklaşmaya başlamış..
Uçak iyice hızlanmış.. Bazı yolcular paniklemiş, dua etmeye
başlamışlar. Uçak son hıza ulaşmış.
Bu arada pistin sonuna da ulaşmış. 10 metre sonra betonun bitip çimlerin başladığını gören yolcular dehşet içinde
çığlığı basmışlar..
Tam o anda da kaptan pilot levyeyi sonuna kadar
çekmiş.. Uçak tam pist biterken tekerleklerini yerden kesmiş, havalanmış.
Kaptan pilot arkasına yaslanmış; derin bir nefes
almış ve yardımcı pilota dönmüş:
- Biliyor musun? Bir gün çığlık atmakta
gecikecekler ve hep birlikte öleceğiz!..."

O Da Bugündür...
kemalseymen Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in Technorati