|
||
|
|
#201 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: Zonguldak
|
Referans
Çöpçatanlik bürosu çok yakisikli, zengin, iyi bir adama es ariyor.Ancak adamin bir sarti var.Numune istiyor.Bir kadina söylüyorlar. - Numune olmaz ama referans verebilirim, diyor. |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#204 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Rezalet
Yaslica kadin kaldigi otelin merdivenlerinden hisimla inerek resepsiyon memurunun karsisina dikilir : - Bu ne rezalet!.. diye bagirmaya baslar : - Dün gece delikanlinin biri geç saatlere kadar kapimi yumrukladi durdu ve ben bütüngayretime ragmen kapiyi bir türlü açamadim... |
|
|
|
|
|
#205 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Telas
Adam, uzun süreden beri isini bahane edip geceleri disarida geçiriyordu. Ancak o gece evde kaldi. Tam yatmislardi ki kapi çalindi. Kadin heyecan içinde : - Eyvah kocam geldi... diye bagirdi, erkek telas içinde esyalarini toplayipcamdan asagiya atladi... |
|
|
|
|
|
#207 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Üzüntü
Yasli milyonerin genç ve güzel karisi ölmüstü. Cenaze töreninde kadinin genç sevgilisi o kadar yirtinip dövündü ki, yasli koca dayanamadi ve yanina gitti; - Üzülme delikanli... Tekrar evlenmeyi düsünüyorum... |
|
|
|
|
|
#208 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Kumbara
Iskocun biri para biriktirmek için karisini her öptügünde kumbaraya bir dolar atiyormus. Kumbara dolunca açmislar, bir dolarlar beklerken, onlardan daha çok 10 ve 20 dolarlari gören koca sasirmis. Kadin : - E, herkes senin gibi pinti degilya!.. |
|
|
|
|
|
#209 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Oje
- Biliyor musun, basima çok kötü birsey geldi, diye anlatiyordu genç kiz arkadasina. - Bir okul arkasimi davet ettim ve o aniden üzerime atladi. - Yaa, peki onu engellemedin mi? - Yapamadim. Ojem henüz kurumamisti. |
|
|
|
|
|
#210 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Mükemmel
Koca evin hizmetçisiyle yataktaydi. Coskulu bir sesle dedi ki : - Sen gerçekten mükemmelsin, seninle karimla oldugundan çok daha güzel. Hizmetçi kiz masum bir bakisla cevapladi : - Postaci, sütçü, eletrikçi ve tesisatçi da ayni seyi söylüyor. |
|
|
|
|
|
#211 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Inanç
- Beni yanlis anlayabileceginden korkuyorum. Ben öteki kizlara benzemem. - Hersey yolunda, diye sakinlestirdi kizi genç adam; - Sana inaniyorum. - Sen ilksin, diye hiçkirdi kiz. - Seninle birlilte olan mi? - Hayir bana inanan... |
|
|
|
|
|
#212 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Unutkanlik
Yasli ve zengin adam, çok genç ve güzel bir kizla evlenmistir. Dügünden sonra gerdege girerler. Yasli adam kiza sorar : - Sevgilim, annen simdi ne yapacagimizi sana anlatti mi? - Hayir !.. - Hay aksi!.. Ben de ne yapmamiz gerektigi unuttum... |
|
|
|
|
|
#213 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Hep Ayni
Uzun ve neseli bir dügünden sonra taze nikahli çift yatak odasina giti. Koca los isigi açti, hos bir müzik koydu, bir sise sampanya açip, bardaklara doldurdu ve karisini yataga götürdü. - Lanet olsun, diye mirildandi kadin. Bir erkekle odaya girdigimde hep ayni sekilde bitiyor. |
|
|
|
|
|
#214 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Sart
Bir Hint fakiri hos bir Avrupaliya asik olmustu. Evinin fotograflari gösterdi. Yatak odasinda meshur çivili tahta duruyordu. - Benimle evlenirsen bunlarin hepsi senin olacak sevgilim. - Tek bir sartla, dedi kiz. Sevisirken her zaman üstte ben olacagim. |
|
|