Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Genel Sohbet Muhabbet > Biraz Gülelim

LinkBack Konu araçları
Eski 03-04-2008, 03:25 PM   #876 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
İlgi: Fıkralar...

Kadın bebeğiyle otobüse binerken otobüs şöförü kendini tutamayıp şöyle demiş:"

- Aman tanrım ne kadar çirkin bir bebek..."

Kadın sinirle biletini kutuya basmış, en arka tarafa geçmiş, bir adamın yanındaki boş yere oturmuş.

Adam dönmüş kadına;"

- Özür dilerim. Acaba az önce şöförle aranızda ne geçti?"

Kadın: - Büyük bir terbiyesizlik etti. Hakaret...

Adam: - Bir kamu görevlisi insanlara hakaret edemez. Suç teşkil eder.

Kadın: - Doğru. Gideyim de şunu bir azarlayayım.

- Merak etmeyin, ben maymununuza gözkulak olurum...
ayhan53 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 03-04-2008, 03:27 PM   #877 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Aylardır iş bulamayan delikanlı artık önüne gelen her yere müracaat etmeye başlamıştı.

Hayvanat bahçesinin önünden geçerken durdu ve "neden olmasın" deyip, oraya da müracaat etti.

Olacak ya; bahçenin gözdesi goril önceki gece ölmüştü ve bunu müşterilerden bu günlük gizlemeyi başarmışlardı.

"Yeni gorilimiz gelene kadar, onun postunu giyip goril taklidi yapabilir misin?" diye sordular.

Delikanlı önce şaka herhalde diye düşündü, ama hayır adamlar gerçekten ümitsiz görünüyorlardı.

"Parada anlaşırsak yaparım" dedi. Anlaşmaları uzun sürmedi
Ertesi sabah geldi, hazırlanmış postu giydi, gorilin kafesine girdi ve o güne kadar seyrettiği belgesellerden aklında kaldığı kadarıyla goril gibi davranmaya başladı:

Ara sıra homurdanıyor, göğsünü yumrukluyor, dört ayak üzerinde yürüyor, bir dala sıçrıyor, sallanıyor, seyircilerin attığı meyveleri yiyordu.

Birkaç gün sonra işine öyle adapte olmuştu ki, daha yüksek dallara bile tırmanıyor, daldan dala atlayabiliyordu.

Ama son atladığı dalı tutamadı, kafesini yan kafesten ayıran fensin üzerine düştü, yıpranmış fens teli yırtıldı ve kendini yan kafesin içinde buldu.

Bu aslanın kafesiydi.

Delikanlı yutkundu, kelime-i şahadet getirdi. "İmdat!" diye bağırdı ama kendi sesini kendi bile duymadı. Korkudan sesi kısılmıştı.
Tekrar bağırdı. Eh! hiç olmazsa kendi duymuştu.

Önce neler olduğunu anlayamayan aslan yavaşça yattığı yerden kalktı, delikanlıya doğru ağır adımlarla yaklaştı.

Seyirciler çığlık çığlığa idi. Bir çocuk sanki goril anlayacakmış gibi (!) "tırman, fense tırman" diye bağırdı.

Ama korkudan gorilin sadece sesi kısılmamış, eli kolu da felç olmuştu.

Aslan affetmedi, geldi, önce pençesini gorilin göğsüne dayadı, sonra başını başına yaklaştırdı ve fısıldadı:

"Kapa çeneni aptal! Beni de işimden edeceksin"

ayhan53 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-04-2008, 11:27 AM   #878 (permalink)
elif11
Special Member

elif11'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2008

Fıkra ismi : Hangisi Daha Akıllı?

Çok akıllı geçinirdi.Kapısında "ikinci kez gelen hastalardan yarım ücret alınır" yazılı doktora girdi. Gülerek :
-Bakın doktorcuğum, yine ben geldim, hatırladınız mi beni?dedi.
Doktor da güldü :
-Tabii, hatırlamaz olur muyum?
-Eeee? Muayene etmeyecek misiniz?İlaç vermeyecek misiniz?
-Hayır gerekmez. Geçen gelişinizde verdiğim ilaca devam edin...
elif11 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-04-2008, 12:14 PM   #879 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

İlgi: Fenerbahçe...

Alıntı:
Orjinal Gönderi : OKURT Mesajı Görüntüle
Fenerbahçe...

Temel yolda yürürken toz toprak içinde Alladdinin sihirli lambasına benzer bir lamba görür eline alır ve aldığı gibi lambanın cini çıkar. Temele dile benden ne dilersen der temelde cine türkiyeden taaaa Amerikaya kadar otoban yap demiş. Cinde ohaa o cok zor başka bir şey dile demiş. Temelde o zaman Fenerbahçe.yi şampiyon yap demiş Cin hadi be söle demiş otoban kaç şeritli olsun
bence bunu artık bjk ye uyarlamak lazım
adamlar zaten 135 haftada bir lider oluyorlar
en son ne zaman şampiyon olduydular
ayhan53 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-04-2008, 10:25 AM   #880 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Zamanin birinde Erzurum'dan bir grup insan Hacca gitmek için yola çikmislar. Van'a gelmisler. Van'in bir köyünde konaklamaya karar vermisler.
O köyün de imami yokmus. Köylüler aralarinda konusmuslar ve Erzurum'dan çikip hacca giden bu topluluktan birini imam yapmaya karar vermisler.
Hem Erzurumlu hem de hacca gidiyorlarsa bos insan degillerdir diye düsünmüsler.
Nitekim tekliflerini içlerinden birisi kabul etmis. Her yil 400 koyun verilecekmis imama. Adam hacca gitip masraf yapacagima burda kalip yalandan imamlik yapar ve her yil 400 koyun sahibi olurum diyerek ise baslamis.

Köylü camide toplanmis namaz kilinacak. Sayin imam baslamis namazi kildirmaya. -"Erzurumdan çiktim yola Van'da verdim mola 400 koyun verdiler bana, Allahuekber. " Bu günlerce ayni biçimde devam etmis. Köylü bu ise biraz sasirmis ve konusmuslar aralarinda.

-"Ya," demisler "Daha önceki imam mi yanlis kildiriyordu, yeni imam mi?. Bunu gitip Müftüye soralim." demisler.
Sayin müftü meshur OFLU. Müftüye gelen halk herseyi anlatmislar.
Müftü Köylüye dönerek :
-"Siz simdi hiç imama çaktirmadan köyünüze dönün ve namaz vakti camide toplanin bende namaza gelicem" diye emir verir.
Herkes köyüne döner ve namaz vakti herkes camide toplanir.

Tabiki Sayin MÜFTÜ de camidedir.
Imam namazi kildirmaya baslamis.
Birinci rekat:
-"Erzurumdan çiktim yola Vanda verdim mola 400 koyun verdiler bana, ALLAHUEKBER" der ve arkada "ÖHÖ..ÖHÖ!.." diye bir ses gelir ve imam yakalandim herhalde diye korkmaya baslar.

Ikinci rekatta bu sefer:
-"Erzurumdan çiktim yola...Van'da verdim mola... 400 Koyun verdiler bana, YARISI SANA YARISI BANA ... Allahuekber" diyerek sölerini degistirir.

Namaz bitince köylü Müftüye dönerek
-"Imam efendi namazi dogru mu kildiriyor mu?" diye sorar.
Müftü: -"Haçan birinci rekatta biraz sasirdi ama Ikinci rekatta isi düzeltti......"

ayhan53 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-06-2008, 04:30 PM   #881 (permalink)
tatar35
Senior Member

tatar35'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
Mekan: İZMİR

Üniversitede dönemin ilk gününde Rektör yeni gelenleri toplamış, üniversite kurallarını anlatırken sıra yurt olayına gelmiş. Rektor demiş ki
"- Kız yurtları erkek öğrenciler için yasak bölge. Erkek yurtları da kız öğrenciler için. Yasak bölgede yakalanan kişiye ilk seferinde 20 dolar ceza kesilecek. İkinci yakalanışında 60 dolar, üçüncü yakalanışında da 180 dolar ceza kesilecek. Sorusu olan var mı?"
Arka taraftan bir erkek öğrenci sesi:
- Sezonluk bilet ne kadar?
tatar35 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-06-2008, 04:31 PM   #882 (permalink)
tatar35
Senior Member

tatar35'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
Mekan: İZMİR

Papaz´in sakali
Bir gün Aksehir´e bilginligiyle övünen bir papaz gelir. Papaz, sorularina kimsenin cevap veremedigini, bu yüzden dünya´nin en akilli insani oldugunu iddia etmektedir.
Papazi alip Nasreddin Hoca´ya getirirler. O sirada Hoca esegini cikarmis, tarlaya gidecekmis. Papaz: „Iki sorum var. Bütün dünyayi dolastim. Bu sorularima cevap verecek kimse bulamadim. Bakalim sen denildigi gibi akilli ve bilgilimisin? Birinci sorum su: Gökyüzünde kac tane yildiz vardir?
Hoca hic tereddüt etmeden: „Su kapidaki esegimin sirtinda kac tane kil varsa, o kadar yildiz var“ der. Papaz sasirir:“ Bu nasil cevap? Nereden biliyorsun?“ der. Hoca: „Istersen say da bak!“ Papaz memnun olmamis bir vaziyette: „Pekala, bu sorunun cevabini vermis olduguu kabul ediyorum. Simdi ikinci soruma cevap verebilecek misin bakalim? Su sakalimda kac kil var?“ Hoca yine tereddüt etmeden: „Esegimin kuyrugunda kac kil varsa, senin sakalinda da o kadar kil var“ der. Papaz:“ Nasil ispatlarsin?“ der. Hoca: “bundan kolay ne var? Bak esegim burada. Inanmazsan otur buraya. Sira ile bir onun kuyrugundan kil koparalim, bir de senin sakalin dan koparalim. Eger senin sakalin kalmadigi ve yüzün kabak gibi ortaya ciktigi halde, esegin kuyrugunda hala kil kalirsa senin hakli olduguna inaniriz“ der.

Papaz, bu benzetmeleri ve ispati duyunca careyi oradan sivismakta bulur.

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık