|
||
|
|
#251 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: Zonguldak
|
İlgi: Temel'in Yeri
Yildirim
Savci, morgdaki uç ceseti incelemek uzere gelmisti. Birinci ceset siritiyordu. Savci nedenini sordu. "Milli piyangoda büyük ikramiyeyi kazandi, sevincine dayanamadi, kalp krizi gecirdi ve öldü", dediler. Ikinci ceset de siritiyordu. Savci sordu : - Bu neden siritiyor? "Bunun da oglu dogmustu. Sevincten kalbine yenik düstü" diye acikladilar. Üçüncü ceset Temel in kömür halindeki cesediydi. O da siritiyordu. "Bu neden oldu?" diye sordu savci. "Efendim, buna yildirim çarpti" dediler. - Peki neden siritiyor? - Fotografini cekiyorlar sanmis... |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#252 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Ingiliz
Ingiltere ye gezmeye giden Temel taninmamak icin gördügü Türklere selam vermiyip selam da almiyormus... Fakat Türk ün üstelik de hemserisinin biri Temel deki burnu görünce "Bu kesun lazdur" demis ve pesine takilmis. Yanasip sormus Temele : - Kardasum sen laz musun? Temelden çit yok... Adam yine sormus : - Kardasum laz musun? Temel yine bakmamis adama. Adam israrla takip edip devamli ayni soruyu sorunca Temel dayanamamis ve adama dönüp söyle demis : -Inciluzum Inciluz... |
|
|
|
|
|
#253 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Nerelisin?
Komutan teftis sirasinda bir askere sorar : - Oglum nerelisin? - Marasliyim komutanim Komutan askere bir tokat patlatir ve tekrar sorar : - Oglum nerelisin? - Marasliyim komutanim Komutan askere bir tokat daha patlatir ve tekrar sorar : - Oglum bak iyi düsün! nerelisin? - KAHRAMAN Marasliyim komutanim! - Aferin iste böyle, diyerek diger askere (Temel) döner : - Oglum sen nerelisin? - Kahraman Trabzonluyum Komutanim !.. |
|
|
|
|
|
#254 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Çok Sey
Temel ile Idris meyhaneye girdiler. Rakilar geldi... Yarim saat sonra Idris sordu : - Söyle pakayum, bir bir daha kaç eder? - Içi, dedi Temel. Idris biçagini çekip Temel i vurdu. Karakolda komiser gürledi : - Arkadasini neden öldürdün? Idris içini çekti : - Çok sey pileydu!.. |
|
|
|
|
|
#255 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Pembe Panter
Temel oyuncakçi dükkanina girmis ve görevliye sormus : - Haçan pen pempe panter istiyrum... Oyuncakçi, tabii demis, alttaki raftan çikarmis pembe panteri, Temel bir pembe pantere bir saticiya bakmis : - Ula punun paska rengi yok mudurda?.. |
|
|
|
|
|
#256 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Temel Birgün Trafik Polisi Olmuş.Gelene Gidene Luzumsuz Cezalar Yazıyormuş.Mahalleli Temeli Amirine Şikayet Etmiş Bunun Üzerine Amiri Temeli Issız Bir Yola Göndermiş.Temel Akşama Kadar Beklemiş Ne Gelen Var Ne Giden Sonra Bisikletiyle Bi Yunan Papazı Gelmiş Temel Hemen Durdurmuş Papaz Efendi Kendi Başına Korkmuyormusun Demiş Papaz Neden Korkayım Sağımda İsa Solumda Meryem Ana Var Demiş Bunun Üzerine Temel Ceza Makbuzunu Çıkarmış Papaz Efendi Sana 3 Kişi İle Bisiklete Binmekten Ceza Yazıyorum
|
|
|
|
|
|
#257 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
|
babanın sonu
babam öldü demiş temel.ilyas sormuş: -neden öldü? temel: apartmanın sekizinci balkonundan düştü. ilyas:eyvah parçalandımı? temel:yok girişteki bakkalın tentesine düşünce oradan havalanıpkarşı apartmana yöneldi. ilyas:apartmanamı çarptı? temel:yok karşı apartmanın balkonunda çamaşırlar asılı idi.çamaşır ipine vurup fabrikanın bahçesine düştü. ilyas:oradamı öldü? temel:yok fabrika çelik yay fabrikası idi,bahçedeki yayların üzerine düşüp havalandi yeniden. ilyas:peki sonra? temel:sonrası ne? baktık ki yere inmiyor bizde vurduk oni |
|
|
|
|
|
#258 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Kuyuya düşen adama ip atarak kurtaran Temel* aynı yöntemi binanın tepesinde kalan adama da uygulamış...
“Ne yaptın Temel” diye kızmışlar... “-Daha beş dakika önce böyle bir adam kurtardım... Galiba binanın tepesindeki ipi sıkı tutmadı...” |
|
|
|
|
|
#259 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Doğum haberini alan Temel* heyecanla bekleyen akrabalarının yanına koşmuş ve mutlu haberi vermiş...
“-İkizlerimiz oldu...” Akrabaları sormuş* “En çok kime benziyor” diye... Temel cevap vermiş; “-Birbirlerine...” |
|
|
|
|
|
#260 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Kekeme Temel : “Du du duydum ku... Ba ba bana... Yar yar yardım edebilir mişsiniz?...”
Doktor: Evet... Koltuğa oturun ve rahat olun... Derin bir nefes alın ve 10’a kadar sayın... Kekeme Temel: “Bir... İki... Üç... Dört... Beş... Altı... Yedi... Sekiz... Dokuz... On...” Doktor: Güzel* artık kekeme değilsiniz... Şimdi biraz daha konuşun ve bundan sonra hep rahat olun...” Kekeme Temel: “Harika bir şey* hiç takılmadan konuşabiliyorum... Teşekkür ederim doktor...” Doktor: Terapi ücreti 500 milyon lira... Kekeme Temel: Ne ne ne... Ka ka kadar?... |
|
|
|
|
|
#261 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Temel pazarda hamsi satıyor... Müşteri gelmiş;
-Hamsinin kilosu kaçadır?... “-Bir milyon...” -Bu ufak tefek hamsinin kilosunu bir milyondan mı veriyorsun?... “-Siz onun ufak tefek olduğuna bakmayın* sülalesi geniştir onların...” |
|
|
|
|
|
#262 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Temel çalışmaz, yan gelir yatarmış... Bundan fena halde rahatsız olan Fadime, çareyi büyüklere danışmakta bulmuş... Temel’in Dursun’u kıramayacağını bildiği için onu kocasına göndermiş;
Dursun, “Niye çalışmıyorsun” diye sorunca Temel hayatın şu seyrini anlatmış; -Çalışıp da ne olacak?... Para kazanacağım... -Kazanıp da ne olacak?... Rahat edeceğim... -Rahat edip de ne olacak?... Yan gelip yatacağım... -Ben zaten yan gelip yatıyorum, bunca seremoniye ne gerek var?... |
|
|
|
|
|
#263 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Okula kayıt yapan görevli, Temel’in oğlu Dursun’a sormuş;
-Babanın işi nedir?... “-Sihirbaz...” -Ne kadar güzel... En ilginç gösterisi nedir?... “-İnsanları ikiye bölebilir...” -Müthiş... Konumuza dönelim, erkek, ya da kız kardeşin var mı?... “-Var... Bir yarım erkek kardeş, iki yarım kız kardeş...” |
|
|