|
||
|
|
#276 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: Zonguldak
|
İlgi: Temel'in Yeri
İş adamı Temel’in uyku problemi varmış...
Doktoru “Kolay” demiş; “-Her gece yatarken on bin koyun sayarsan mışıl mışıl uyursun...” Ertesi gün telefonda; “-Dediğini yaptım... On bin koyun saydım, sonra bunları kırptım, sonra iplik yaptım, kumaş dokudum, sonra da palto diktirdim...” -Eee, sonra?... “-Astarı nereden bulacağımı düşünmekten uyuyamadım...” |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#277 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Temel doktora gitmiş; “Doktor bey her tarafım ağrıyor” demiş;
“-Nereme dokunsam müthiş bir ağrı...” Ve her tarafına dokunmaya başlamış... Sonra da parmağını doktora dokundurtmuş; “-Aaaa... Doktor bey siz de ağrıyorsunuz...” |
|
|
|
|
|
#278 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Temel, babası Dursun’un izin vermemesine rağmen gizli gizli boks yapmaya devam ediyormuş...
Bir gün ringde yüzü gözü parçalanmış, çok ağır darbeler almış... Herkesin yatmasını bekledikten sonra eve girmiş... Banyoda yüzüne güçlükle pansuman yapıp, ilaç merhem koymuş ve bantla yapıştırıp yatmış... Sabah babası öf***le uyandırmış; “-Dün yine boks maçı yaptın değil mi?...” -Asla dövüşmedim... “-Yaptın, yalan söyleme... O aynada yapışık bantlar ne öyle ise?...” |
|
|
|
|
|
#279 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Temel, yüklü bir sipariş mektubunu, satıcı firmaya göndermiş...
Firmadaki elemanlar bakmış ki, Temel daha önce verdiği siparişin bedelini zamanı geçmesine rağmen ödememiş... Bunun üzerine müşterilerine bir mektup göndermişler; “-Temel Bey... Yeni siparişlerinizi ödemenizi yaptığınız zaman göndereceğiz...” Temel ertesi gün cevabını göndermiş; “-Sayın yetkili... Lütfen siparişleri iptal edin... O kadar uzun süre bekleyemeyiz...” |
|
|
|
|
|
#280 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Uzun zamandır birbirlerini görmeyen Dursun ile Temel kahvede karşılaşmışlar...
Dursun başlamış anlatmaya; “-Ula Temel artık yaşlandık... Ayaklarım, kollarım, başım... Anlayacağın her tarafımağrıyor... Bu yaşlılık ne kötü bir şeydir... E sen nasılsın bakalım?...” Temel cevap vermiş; “-İyiyim iyiyim... Anamdan doğduğum ilk günkü gibiyim... Başumda saçım yok... Ağzımda dişim yok... Altım ıslanıyor haberim yok...” |
|
|
|
|
|
#281 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Hakim, mağaza soygunu yapan Temel’e sordu;
-Oğlum hırsızlık yaparken karını ve çocuklarını düşünmedin mi?... “-Düşünmez olur muyum hakim bey?... Ama girdiğim mağazada yalnız erkek elbiseleri satılıyordu...” Xxx Batmak üzere olan Dursun, Temel’e dert yanıyor; -Temel durumum çok kötü, gırtlağıma kadar borç içindeyim... “-Ula Dursun şükret ki boyun kısa...” |
|
|
|
|
|
#284 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Dursun, birlikte çapkınlık yaptığı arkadaşı Temel’e telefonda sormuş;
-Fadime ne dedi gece o kadar geç kalınca... Problem oldu mu?... “-Yok bir şey demedi... Hem zaten ön dişlerimi de çektirmenin vakti gelmişti...” |
|
|
|
|
|
#285 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Temel, bütün fotoğraflarında gözleri kapalı çıkıyormuş...
Tabii her seferinde devlet dairesinden geri dönüyormuş... Yine çektiriyor, yine getiriyor, bakıyorlar yine gözleri kapalı... Adamlar artık iyiden iyiye sinirleniyor ve Temel’i fotoğraf çektirirken görmek istiyorlar... Gidiyorlar hep beraber bir fotoğrafçıya ve seyretmeye başlıyorlar... Fotoğrafçının “Çekiyoruuum” uyarısına Temel’in gözlerini kapatıp, kafasını sallayarak “Çek” diye onay verdiğini görüyorlar... |
|
|
|
|
|
#286 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Temel’le Dursun yürürken mâlum cin şişeden çıkmış;
“-Size birer dilekte bulunma hakkı tanıyorum... Söyleyin bakalım...” Dursun hemen atlamış; “Bana bol para...” “Tamam” demiş cin ve Temel’e dönmüş; -Sen ne istiyorsun?... “-Ben bir şey istemem... Şu arkadaşın adresini verin yeter...” |
|
|
|
|
|
#287 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Dedesinin çiftliğine tatile giden küçük Temel’e dedesi kuyudan bir kovaya su doldurma görevi vermiş...
Temel kovayı alıp, kuyunun başına gitmiş... Tam kovayı kuyuya indirmiş ki, kuyudan yukarı doğru bakan iki iri göz... Bir anda kovayı yere atarak eve kaçmış... Dedesi küçük Temel’i kovasız görünce sormuş; “Ne oldu, kova nerede?...” Temel nefes nefese, bağırarak; “-O kuyudan ben su dolduramam dede... Kuyuda büyük bir timsah var...” -Aman yavrum niye korkuyorsun... O timsah uzun senelerdir orada yaşar, çok uysaldır, kimseye zararı dokunmadı... Sen öyle korkunca, o senden daha fazla korkmuştur muhakkak... Hadi, git de suyu doldur gel... “-Eğer o da benim kadar korktuysa, o kuyudaki suyu bir daha hiç kullanamayacağız demektir...”
|
|
|
|
#288 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
|
Temel bir kurt köpegi almış ve mükemmel egitmiş. Adı Coni'ymiş. Coni, Temel'in her söyledigini anlayabiliyormuş. Hatta telefona bile bakabiliyormuş. Temel bir gün evi aramış. Coni açmış telefonu... - "Ula Coni sen musun?" - "HAV" - "Fadime evde mu?" - "HAV" - "Başka kimse var midur?" - "HAV" - "Ula kaç kişi vardur?" - "HAV HAV" - "Ne yapiyiler" - "EHE EHE EHE" - "Ula ne zamandan beri yapiyiler" - "AUUUUUUUUUUUUUU
|
|
|
![]() |