|
||
|
|
#351 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: Zonguldak
|
İlgi: Temel'in Yeri
Temel, polisler tarafından yakalanmış ve sorgu için komiserin karşısına dikilmiştir... Komiser, suçlu namzedi Temel’e bakar bir süre ve sonra sorar:
-Nerede oturuyorsun?... “-Kardeşimle beraberiz...” -Kardeşin nerede oturuyor peki?... “-Babamla beraber...” Sabrı tükenen komiser, bu cevaplar karşısında hiddetlenerek bağırmış; -Peki baban nerede oturuyor?... Temel başını sallayarak cevap vermiş; “-Anlatamadım galiba komiserim... Hep beraber oturuyoruz...” |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#352 (permalink) |
|
Super Moderator
|
SSK emeklisi Temel, on günde bir hastaneye giderek, biten ilaçlarını yeniden alıyormuş...
Bir gün Fadime, Temel’i buzdolabına koyduğu ilaçları bir naylon torbaya koyup evden çıkmaya hazırlandığını görünce sormuş; -Hayrola nereye götürüyorsun ilaçlarını?... “-Alt kattaki komşuya götürüyorum, birkaç gün onlarda kalacak...” -Niye ki bizim buzdolabı çalışmıyor mu?... “-Yok be Fadime... Geçen gün ilaçlarım bitmeden biraz stok yapayım diye hastaneye gittim. Benim doktor, bilgisayara baktı ‘Dedeciğim ben şimdi sana yeni ilaç veremem, çünkü evinde hâlâ ilaç görünüyor’ dedi... Yarın kendisine tekrar gideceğim de...”
|
|
|
|
#353 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
|
Temel için kız istemeye giderler.
Temelin babası kızı istedikten sonra kız babası sorar: - Oğlunizun sigara, içki, kumari var midur? Temelin babası cevap verir : - Hepsi var, bir tek karı eksiktur |
|
|
|
|
|
#354 (permalink) | |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Güzel cevap yani... |
|
|
|
|
|
|
#355 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
|
Temel ve Dursun iki ayri kuruluşta Genel
Mudurdurler. Bir yerde oturup dertlesirken Temel odacisindan sikayet eder: - Ula benim odaci o kadar aptaldir ki sorma gitsin. Biktim aptalligindan,iyi usak ama aptal iste. Dursun icini cekerek:: - Mudurum, seninki benimkinin yaninda cok akulludur. Bende bir odaci var,beni de cildirtiy. - Ula seninki benimki kadar aptal olamaz. - Benim odaciyi bir gor, sen de anlarsin. Gel istersen deneyelum, pakalum hangisi daha aptal. Denemeye karar verirler. Temel zile basar, odacisi gelir: - Puyur mudirum! Temel odacısına: - Al su 100 lirayi, bağa bir Mercedes al getur! Odaci: - Basustune mudirum, der cikar. Bu sefer de Dursun odacisini çagirir: - Usagim hele bir git bak bakayum ben evde miyum? - Basustune mudirum, der, o da cikar. Kapida iki odaci karsilasir. Biri oburune: - Ula nereye gideysun, diye sorar. - Sorma dayiogli, pizum Genel Mudir çok aptaldir da... Bana diy ki al su 100 lirayi Mercedes al. Ula bugun pazar butun dukkanlar kapali. Ben arabayi nerden alacagim. Diger odaci aglamakli olarak: - Sen halune sukret! Penum mudur seninkinden daha aptaldur. Baga diyki,git pak pakalum ben evde miyum? Ula onunde telefon, ac da sor
|
|
|
#357 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Temel ofisten eve geldiğinde bir de bakmış, Fadime iki gözü iki çeşme ağlıyor...
Hemen yanına giderek sormuş... Fadime; “-Kendimi çok kötü hissediyorum... Ütü yaparken senin takım elbisenin pantolonunun arkasını yakarak kocaman bir delik açtım...” Temel, karısını rahatlatmak için; “Canını sıktığın şeye bak Fadime” demiş; “-O elbisenin iki pantolonu vardı zaten... Diğerinin arkasını keserek buna yama yap işte...” |
|
|
|
|
|
#358 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Hastası; Doktor Temel’e teşekkür ediyormuş;
“-Eline sağlık doktor bey, ameliyattan sonra tam iki kilo aldım...” Temel hemşireye doğru bağırmış; “-Arama kızım arama... Kaybolan malzemelerin yerini buldum...” |
|
|
|
|
|
#359 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Temel, hastalanan çocuğunu doktora götürmüş...
Doktor gerekli muayeneyi yapmış, ilaçlarını yazmış... Reçeteyi Temel’e uzatarak; “-Şurubunu günde üç defa içireceksin, iğne de yazdım... Onları da günde bir defa yarım vurduracaksın...” Eczaneden aldığı ilaçları evde açıp bakınca kafası karışmış ve doktoru telefonla aramış; “-Doktor bey, çocuğa yazdığın iğnelerin yarısını bugün yarısı yarın, şeklinde mi vurduracaktık...” Doktor sinirlenmiş ve tekrar izah etmiş; -Beyefendi iğnelerin sadece yarısını vurduracaksın... “-Tamam doktor bey kızma... Anladım şimdi; kutuda on tane var; beşini bugün, beşini yarın vurduracağım...” -?!.
|
|
|
|
#360 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Adam fren balatalarını yaptırmak için sanayide Temel Usta’ya gitmiş...
Ertesi gün almak için ustanın karşısına geçmiş ve Temel anlatmaya başlamış; “-Senin araba olmadı be abi...” -Neden?... “-Bu modellerin fren balataları bulunmuyor, değiştiremedim...” -Eee?... Ne olacak peki?... “-Onun yerine kornanızın sesini yükselttim...” |
|
|
|
|
|
#361 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Cenaze arabası şoförü Temel, yolda yürüyen bir kıza seslenmiş;
“-Şşşttt... Gelsene arabayla gezelim...” Kız tepki gösterip, “Hadi ordan be” diye bağırınca Temel kızmış; “-Sen ne diyon beee?... Millet bu arabaya binmek için ölüyo ölüyorooo...” |
|
|
|
|
|
#362 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Temel’le Dursun süpermarketin müdürüne çıkışmışlar;
-Bu mağazanın yürüyen merdivenleri çalışmıyor... Adam sormuş; “-Mermer merdivenlerin yürüdüğünü nerede gördünüz ki?...” |
|
|
|
|
|
#363 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Temel’le Dursun beraber araba almış... Neyse trafik lambasına gelmişler, ışık kırmızıdaymış...
Temel, Dursun’a: “-Ula ne güzel renk görüyor musun?...” Sonra yeşil olmuş, Dursun Temel’e: “-Ben bu rengi daha çok beğendim...” Sonra turuncu olmuş, ikisi birden: “-İşte bu en güzelidir...” En sonunda tekrar kırmızı olmuş, Temel Dursun’a: “-Hadi devam et, bunu daha önce görmüştük...” |
|
|