|
||
|
|
#26 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: Zonguldak
|
İlgi: Temel'in Yeri
Temel onuncu çocuğunun doğumunda doktora söz vermiş;
“-Bir daha çocuğum olursa kendimi asacağım...” Bir yıl sonra bir çocuğu daha olunca, doktor sözünü hatırlatmış -Eee, ne oldu Temel?... “-Sözümü tutuyordum... İpi boynuma geçirdum, birden sözümü tuttuğumu sana kim söyleyecek diye içime bir şüphe düştü doktor...” |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#27 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Temel, karısı Fadime’yle ayakkabı dükkânına girip bir çift ayakkabı denemiş...
“Nasıl oldu” diye sormuş Fadime, “Biraz sıktı” demiş Temel... Fadime eğilip ayakkabıya ve Temel’in ayağına bakıp; “Bir de dilini iyice dışarı çekip dene” demiş... Temel, Fadime’ye şöyle bir bakmış ve denileni yapmış; “-Iras titti...” |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Doktor Temel, hastasıyla konuşuyor:
“-Size bir iyi, bir kötü haberim var...” -Önce kötü haberi söyleyin... “-3 aylık ömrünüz kaldı...” -Peki iyi haber nedir?... “-Ben yarın evleniyorum...” |
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Doktor Temel, telefondaki hastasına:
“-Tahliller belli oldu... Sana bir kötü, bir daha kötü haberim var...” -Nedir kötü haber?... “-Maalesef 1 günlük ömrünüz kaldı...” -Peki daha kötü haber nedir?... “-Size 24 saattir ulaşmaya çalışıyorum, anca buldum...” |
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Doktor Temel hastasını muayene etmiş, hasta sormuş; “-Ne oldu doktor bey?... Ne kadar ömrüm kaldı?...”
Temel cevaplamış: “10...” Hasta merakla, “Ne 10’u doktor bey, gün mü, ay mı sene mi?... Temel: “9... 8... 7... 6...” |
|
|
|
|
|
#31 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Düğünden sonra kayınpederi Temel’e nasihat ediyormuş:
“-Biliyorum şimdiye kadar bir sürü aptallıklar yaptın... Umarım artık akıllanmışsındır...” Temel başını sallamış; “-Söz veriyorum babacığım... Bu son aptallığımdır...” |
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Polis çok hızlı gittiği için zor durdurduğu Temel’e sormuş:
-Azami hızın elli kilometre olduğunu görmedin mi?... “-Sen saatte yüzseksenle giderken azami hızın elli olduğunu okuyabilir misin?...” *** Hakim Temel’e sormuş: -Boşanmak için müracaat etmişsin mahkememize, peki geçerli bir nedeni var mı?... “-Elbette var hakim bey, evliyim dedim ya...” |
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Fadime ve Temel’in çocuğu olmuş...
Bütün akrabalar doğumevine doluşmuş... Çiçekler, tebrikler gelmiş... Dedeler, nineler, halalar, teyzeler, amcalar, dayılar bebekten ayrılmak bilmiyormuş... Hepsi birden karar vermiş: “-Ah yavrum... Tıpkı babası...” Fadime mırıldanmış: “-Zararı yok... Sağlığı yerinde olsun da...” |
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Temel, karpuzcunun önünde durmuş:
-Kaç para karpuzlar?... “-Beş lira... Fakat şurada iki tane kırık var, onların tanesi iki lira...” Temel, fazla düşünmeden siparişini vermiş: “-Bu iki taneyi alıyorum... Bana üç tane daha kır...” |
|
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
Super Moderator
|
-Temel sıcak havalarda eğilerek yürüyormuş... Niçin?...
-Güneşin etkisi azalır diye... -Bilim adamı Temel’in laboratuvarının deney kafesindeki fare sonunda neyi başarmış?... -Düğmeye bastığında Profesör Temel’in kendisine peynir getirmesini... |
|
|
|