|
||
|
|
#201 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: Zonguldak
|
İlgi: Temel'in Yeri
Yüzde Yüz
Temel İle Cemal kahvede tartışıyorlarmış. Temel - Akıllı adam her konuda şüphecidir. Ancak aptallar her konu hakkında emin olurlar demiş. Cemal - Sen bu söylediklerinden emin misin? diye sormuş. Temel - Evet* demiş. - Hem de yüzde yüz eminim |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#202 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Hakim
Temel'in mahkemede kimlik tespiti yapılmaktadır... - Nerede oturuyorsunuz? - Kardeşimle birlikte... - Kardeşin nerede oturuyor? - Babamla birlikte... Yargıç öfkelenir... - Be adam* peki baban nerede oturuyor? Temel çaresizlikten ellerini açar: - Sayın yargıç* lafımı anlatamadım galiba: Biz hep birlikte oturuyoruz!... |
|
|
|
|
|
#203 (permalink) |
|
Super Moderator
|
İdrar Tahlili
temel bir gün hastaneye gitmiş. bir bakmış ki köşede bir adamcağız hüngür hüngür ağlıyor. Temel sormuş: - Ula uşağum niye ağlayısun? Adam elindeki dört parmağı göstererek - Kan tahlili yaptırmaya geldim parmağımı kestiler demiş. Bu sefer Temel ağlamaya başlamış adam sormuş - Peki sen niye ağlıyorsun? Temel de - Ula uşağum ben de buraya idrar tahlili yaptırmaya geldum demiş!!! |
|
|
|
|
|
#204 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Sigara
Temel'le bir adam parkta oturuyormuş. Temel de sigara içiyormuş. Adam dumandan rahatsız olmuş. Dönmüş Temel'e ve sormuş. - Kaç yıldır sigara içiyorsun? Temel cevap vermiş; - 30 yıl demiş. Adam başlamış nasihata: - Bak 30 yılda sigaraya verdiğin parayı biriktirsen şu karşıdaki lüx villa ve önünde duran son model araba senin olabilirdi. Temel dönmüş ve sormuş: - Sen sigara içiyormusun? Adam cevaplamış: - Ben hiç sigara içmedim. Temel tekrar sormuş: - Peki şu villa ve lüx araba senin mi? - Hayır ! Temel eklemiş: - Fazla konuşma o zaman onlar benim |
|
|
|
|
|
#205 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Temel ile Dursun Amerika'da itfaiye teşkilatına girerler*
yangın ihbarı alınır. Çok katli bir binada yangın çıkmıştır. İtfaiyeci merdiveni çalışmaz ... Temel yukarı çıkar. Dursun aşağıda kalır* Temel aşağıda bekleyen Dursun'un kucağına çocukları atmaya baslar. Temel atar* Dursun tutar* kaldırıma koyar. Bir çocuk* iki çocuk üç çocuk derken beşinci zenci çocuktur Temel bırakır* Dursun yakalamak için kollarını açmaz. Çocuk pat yerde. Bir zenci çocuk daha... Dursun yine tutmaz. Çocuk pat gene yerde.. Bir zenci çocuk daha atınca Dursun yukarı bağırır : Yanıkları atma! Yanıkları atma! |
|
|
|
|
|
#206 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
|
Temel ile İdris şanslarını denemek içi kumar oynamaya karar vermişler. şansları bir türlü yaver gitmemiş ve beş parasız kalmışlardır. Kumarhaneden çıkarlarken, İdris çırılçıplak vaziyette uygunsuz yerlerini elleriyle kapatmıştır.Temel'in isesadece ayağında paçalı donu vardır. İdris Temel'e dönerek " Ula Temel sana gıpta edeyrum" der.Temel bunun nedenini sorduğunda İdris; " Kumarda nerede duracağını bileysun" cevabını verir..
|
|
|
|
|
|
#207 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
|
Temel?le Fadime, tayinleri nedeniyle Erzurum?a taşınmış... Malum, Erzurum bol kar yağan bir yer...
Kar yağdığı bir gün akşam üzeri, Temel?le Fadime evde otururken belediye hoparlöründen bir anons, "-Sayın sokak sakinleri, lütfen arabalarınızı sokağın sol tarafına parkedin, sokağın diğer tarafındaki karlar temizlenecektir..." Temel, evden çıkmış ve arabasını sokağın sol tarafına park etmiş... ... Ertesi akşam, yine belediye hoparlöründen bir anons; "-Sayın sokak sakinleri, arabalarınızı lütfen sokağın sağ tarafına park ediniz... Sokağın boş bırakılan tarafındaki karlar temizlenecektir..." Temel yine dışarı çıkmış ve arabasını sokağın sağ tarafına park etmiş... ... Ancak bu arada kar yağmaya devam ediyormuş... Bunun sonucu olarak sokakların her gün temizlenmesi gerekiyormuş.. Nitekim üçüncü günün akşamı yine bir anons; "-Sayın sokak sakinleri, lütfen arabalarınızı sokağın ... tarafına park ediniz... Sokağın diğer tarafındaki karlar temizlenecektir..." ... Ancak anons yapılırken bir kopukluk olduğu için ne Temel ne de Fadime arabaların sokağın hangi tarafına park edileceğini anlayamamışlar... Uzun bir süre sokağın hangi tarafına park edecekleri konusunda tartışmışlar ve bir türlü karara varamamışlar... En sonunda Fadime, "Ula Temel boşver anonsu" demiş; "-Madem, hangi tarafa park edileceğini anlamadık, bugün de araba garajda kalsın
|
|
|
#208 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Temel’in dükkanına girenlen, karton karton sigara çalmışlar...
Temel’i halinden memnun görenler, “Polise söylemeyecek misin” diye uyarmış... “Onları mı düşüneceğim” demiş Temel; “-Sigaranın zararlarını bilmiyorlar mı?...” |
|
|
|
|
|
#211 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Temel yolda giderken karnının çok aç olduğunu hissetmiş ve köşenin bitiminde gördüğü bir dükkana girmiş;
“-Ben bir Karadeniz pidesi alacaktım da... Yalnız burada yemeyeceğim, mümkünse sarıver...” Adam bir an durup sormuş: “-Afedersin abi sen Karadenizli misin?... Temel bu soruya sinirlenmiş: “-Ne alakası var kardeşim?... Karadeniz pidesi yemek için illa Karadenizli mi olmak gerekir?.. -!... “-Misal ben Japon olmasam sushi yiyemeyecek miyim yani?...” “Yok abi” demiş adam; “-O yüzden söylemedim... Burası nalbur...” |
|
|
|
|
|
#212 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Temel’in köyüne sirk gelmiş... Ancak o gün aslan terbiyecisi istifa etmiş ve gitmiş...
Patron panik halde, “Hemen yerel gazeteye ilan verin acele bir aslan terbiyecisi bulalım” demiş... İlanı vermişler, bir kızla Temel gelmiş... Patron, “İkiniz de aslan terbiyecisi misiniz” diye sormuş, “Evet” demişler... Kıza, “Önce sen gir bakalım kafese” demiş... Kız girmiş, arkasından kafesi kilitlemişler... Aslan kıza bakmış, ağır ağır yaklaşmış, kız eğilerek yanağını uzatmış... Aslan usulca yanaktan öpmüş ve sakin bir şekilde kızın ayaklarının dibine yatmış... Patron Temel’e dönüp sormuş; -Sen de aynısını yapabilir misin?... “-Yaparım... Ama önce aslanı kenara çekin...” |
|
|
|
|
|
#213 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Temel, Dursun’a veryansın etmiş;
“-Dursun rüyamda benim üstüme çay döktün...” Dursun cevap vermiş, -Ula vuraydın ya iki tane... “-Ya sen rüya olduğunu anlamaz da bana küsersen...” |
|
|