|
||
|
|
#551 (permalink) |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: Zonguldak
|
İlgi: Temel'in Yeri
Temel Galatasaray-Trabzon-
spor maçını seyretmek için Ali Sami Yen’e gelmiş... Gişe memuruna sormuş; “-Bilet ne kadar?...” -Beş milyon lira... Temel iki buçuk milyon uzatmış... Gişe memuru: “-Beş milyon dedik ya kardeşim...” Temel: “Ben sadece bizim takımı seyredeceğim” demiş, “Öbür takımı seyretmeyeceğim...”
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#552 (permalink) |
|
Co Administrators
|
Temel’le Dursun bisikletleri ile dolaşıyormuş...
Birden Dursun inerek tekerleklerindeki havayı boşaltmaya başlamış... “Yahu” demiş Temel; “Buna ne gerek var ki?...” “Rahat binemiyorum” demiş Dursun; “Bu bisiklet bana çok yüksek geliyor...” Temel hemen inmiş bisikletinden... Alet çantasından anahtarı çıkartıp seleyi ve didonu söküp yerlerini değiştirerek tekrar takmaya uğraşırken, Dursun sormuş; -Sen şimdi ne yapıyorsun?... “-Senin gibi saf bir adamla gezemem” demiş Temel; “-Ben geri dönüyorum...”
|
|
|
|
#553 (permalink) |
|
Co Administrators
|
Berber Temel, dükkânından koşarak çıkıp en yakın köşeyi hızla dönüp karşısına çıkan polisi görünce hemen durup nefes nefese sormuş;
“Buradan koşarak bir adam geçti mi” diye... “Görmedim” demiş polis, “Sorun nedir?...” “-Herif tıraş parasını ödemeden kaçtı...” -Bu adamın ilk bakışta göze çarpacak herhangi bir farklı özelliği var mı?... “-Şeyyy... Evet...” demiş Temel; “-Kulaklarından birini sol elinde tutuyordu...”
|
|
![]() |
| Etiketler |
| temelin, yeri |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |