|
||
|
|
#2 (permalink) |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
|
Selam arkadaşlar BRIGHT marka dijital uydu alıcılarınız için 10-03-2007 tarihli V369 versiyonlu yeni yazılım çıkmıştır. Bu yazılım ile HOTBIRD uydusundaki MULTIVISION ve diğer TPS kanallarını AUTO olarak izleyebilirsiniz AUTO izlemek için HOTBIRD uydusundan yayın yapan M6 Music Hits kanalında kısa bir süre bekleyin beklediğiniz bu kanal açıldığında Multivision ve diğer TPS kanallarını AUTO olarak ***ifle izleyebilirsiniz.
NOT = YUKARDAKİ YAZILIMI YÜKLEYENLER YÜKLEME SONRASI MENÜLERİ RUSÇA OLURSA AŞAĞIDAKİ YOLU TAKİP EDEREK MENÜLERİNİ TÜRKÇEYE ÇEVİREBİLİRLER MENÜYÜ TÜRKÇE YAPMAK = KUMANDADAN MENÜ TUŞUNA BASIN EKRANA GELEN RUSÇA ANA MENÜDEN 2. SATIRA GELİN OK TUŞUNA BASIN EKRANA GELEN MENÜDEN İLK SATIRA GELİN VE TEKRAR OK TUŞUNA BASIN KARŞINIZA 3 SATIRLIK BİR MENÜ DAHA GELECEKTİR BURADAKİ 3 SATIRLIK MENÜNÜN İLK SATIRINDAYKEN KUMANDANIZIN SAĞ SOL TUŞLARINI KULLANARAK TURKÇE Yİ BULUN VE MENÜ TUŞUNA BASARAK KAYDEDİN.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
|
İlgi: bright tps auto yazılımları
mrb arkadaşım.bende br 4200 var.alalı yaklaşık 3 sene oldu ve hiç ellemedim.şimdiyse bilgisayardan biraz takip ediyorum .sanırım bu konuda bilginiz çok.bana yardımcı olursanız sevinirim.bu gün için yapabileceğim son haliyle işlemler nedir ve ne işe yarayacaktır.vakit ayırırda ayrıntılı olarak açıklarsan çok sevinirim .SAYGILAR....
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Technical Admin
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Technical Admin
|
Alıntı:
http://www.number1forum.com/forum/br...tml#post410701 sonra starsat bölümünden v377 yazılımını yükleyin tps paketini au olarak izleyebilirsin. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|