|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Member
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
|
Cep telefonu kullanan bir şahsın sizi "gizli numara" mantığıyla aramasıı ve sizin ona sonradan ulaşamamanız ne kadar hakkaniyetlidir?Kişi kötü niyetli ise ve numarası "gizli" ise telefonda size her tür hakareti yapabilir veya daha farklı konuşabilir, cevap verme hakkınız olduğuna göre numara bilinemiyorsa ne yapabilirsiniz, gizli numarayla arayanı kollayan sistem, arananı nasıl kollayacaktır.Şimdi bazı devlet adamları, bürokratlar, sanatçılar vb. telefon numaralarının görülmesini istemeyebilir, bu doğaldır ve onlara özel olabilir, ancak sıradan bir vatandaşın ne sebepten dolayı "gizli numara" ile arama özelliği vardır,Bu yöntemin ; 1- Özendiriciliği var 2-Caydırıcılığı yok , Sonuç yada benim görüşüm; Sıradan bir vatandaşın böyle bir özelliği olmamalı, ben beni arayanı bilmeliyim, arayan da benim arayanı bildiğimi bilmeli ki abuk subuk şeyler olmasın, Hiç bir kişinin hiç bir kişiyi bu yöntemle rahatsız edip cezasız kalmaması gerekir(En azından o kişiye cevap verilebilme şansına sahip olmalıyım, derim) Teşekkürler.
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Şöyle bir durum var. Bu konu, forum hakkındaki önerileriniz ve şikayetleriniz bölümüne fazla uygun değil. O yüzden taşıyorum.
Konuya gelince. Bir kişi sizi gizli bir numara çok rahatsız ediyorsa, operatörünüzün müşteri hizmetlerini arayıp yardım isteyebilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam isteğiniz doğrultusunda, sizi arayan gizli numaraya ulaşabiliyordunuz. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: İSTANBUL...Yada heran bir vatan köşesinde..ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
|
Alıntı:
Merhaba kardeş hoş geldin ama...Selam mesajını burada açarsan daha çok arkadaş görür..Aşağıdaki linke tıkla http://www.number1forum.com/forum/yeni-uyeler-tanisma-bolumu/ |
|
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |