|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
|
Ingiltre Premier Ligi’ni Uydudan Izlemek Için Yapilmasi Gerekenler
Premier Lig yayınlarımızı uydudan izlemek için 444 4 FOX (369)’u arayabilirsiniz!İNGİLTRE PREMIER LİGİ’Nİ UYDUDAN İZLEMEK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER1.Adım:
Uydu Alıcınızın “MENU” tuşuna basın. Açılan pencereden “CA”, “ENCRYPTION” ya da “ŞİFRE” gibi menülerden hangisi beliriyor ise AŞAĞI-YUKARI OK TUŞU ile onun üzerine gelin ve Tamam (O***) tuşuna basın. 2.Adım: Açılan pencereden “ŞİFRE TİPİ” ya da “ENCRYPTION TYPE” yazan kısma gelerek Tamam (O***) tuşuna basın. 3.Adım: Ekranda beliren şifreleme tiplerinden (Seca, Viaccess, Irdeto, Nagravision ve BISS) BISS şifreleme tipini seçin. 4.Adım: Açılan pencereden “ŞİFRE EKLE” ya da “ADD ENCRYPTION” kısmına gelin ve Tamam (O***) tuşuna basın. 5.Adım: Açılan pencerede, 12 haneli şifre kısmına, yayın şifresini girin. Şifreyi 444 4 FOX (369) nolu destek hattımızdan öğrenebilirsiniz. SIK SORULAN SORULAR ve CEVAPLARSoru : Maçları neden izleyemiyorum? Cevap : İngiltere Premier Ligi maç yayınları şifrelidir. Maçları izleyebilmeniz için, cihazınızın -Biss şifre- çözücü özelliğinin olması gerekir. Eğer şifre çözme özelliği var ise, şifreyi 444 4 FOX (369) nolu telefon numaramızı arayarak öğrenip uydu alıcınıza girebilirsiniz. Soru : Şifreyi girdim, maç yayınlarını yine izleyemiyorum ne yapmalıyım? Cevap : Şifre giriş işleminin doğru yapılamamasından dolayı izleyemiyorsunuz, lütfen cihazınızı satın aldığınız yetkili servisten destek isteyiniz. NOT: Yayınlarımızı, Türkiye içinden basit çatı anteni ile vericilerimiz üzerinden izleyebilirsiniz. Ayrıca Kablolu TV abonesi iseniz, yine yayınlarımızı problemsiz olarak izleyebilirsiniz. http://www.fox.com.tr/premierlig/uydu.asp |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
![]() |
| Konu araçları | |
|
|