|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Guest
|
HSBC BANK döviz faizlerini yükseltti
HSBC BANK döviz faizlerini yükselttiHSBC Bank A.Ş., döviz cinsinden mevduat faiz oranlarını yükseltti. Bankanın yeni faiz oranları şöyle:
HSBC Bank A.Ş., döviz cinsinden mevduat faiz oranlarını yükseltti. HSBC Bank'dan yapılan açıklamaya göre, ABD Doları hesaplarında faiz oranları 1 ay vadede yüzde 3,90'dan yüzde 4'e, 3 ay vadede yüzde 4,05'ten yüzde 4,15'e, 6 ay vadede yüzde 4,20'den yüzde 4,30'a ve 12 ay vadede yüzde 4,50'den yüzde 4,65'e çıkarıldı. Avro hesaplarında faiz oranı 1 ay vadede yüzde 1,85'ten yüzde 2,10'a, 3 ay vadede yüzde 2,05'ten yüzde 2,15'e, 6 ay vadede yüzde 2,20'den yüzde 2,30'a ve 12 ay vadede yüzde 2,55'ten yüzde 2,65'e yükseldi. Yeni faiz oranları, İsviçre Frangı hesaplarında 1 ay vadede yüzde 0,60, 3 ay vadede yüzde 0,65, 6 ay vadede yüzde 0,80 ve 12 ay vadede yüzde 1,25 oldu. Avustralya ve Kanada doları hesaplarında 1 ay vadede yüzde 4, 3 ay vadede yüzde 4,15, 6 ay vadede yüzde 4,30 ve 12 ay vadede yüzde 4,65 faiz uygulanacak. İngiliz Sterlini hesaplarında 1, 3 ve 6 aylık vadeli mevduat oranlarında herhangi bir değişiklik yaşanmazken, 12 aylık vadeli mevduat oranı yüzde 4,30'dan yüzde 4,35'e yükseldi. HSBC Bank'ın YTL vadeli mevduat faiz oranında herhangi bir değişim yaşanmadı. |
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
|
İlgi: HSBC BANK döviz faizlerini yükseltti
Merhaba,
Ben Metin KANLIOĞLU, HSBC Bankası 827 Şube Numaralı Çekmeköy Şubesinden Mart ayı başında (Müşteri Nu: 7250279) bir hesap açtırdım. Amacım İnternet Bankacılığı kullanmak olduğu için hesap açtırdığım anda İnternet Bankacılığı için hemen başvuru yaptım. Aradan 20–25 günden fazla zaman geçmesine rağmen hala hesabım aktif hale getirilmedi. Birçok kez telefon ile ve mail ile bildirmeme rağmen Müşteri Hizmetlerinin ilgisizliği ve Teknik Desteğin yetersizliğinden kaynaklanan problemlerden dolayı hala beklemekteyim. Bu durum HSBC Bankasının, Müşterilerle olan ilişkilerinin ne kadar kötü ve İnsan ilişkilerinin ne kadar zayıf olduğunu bana kanıtlamıştır. Bir müşteri olarak HSBC Bankası ile çalışmamayı karar almış olup burada HSBC Bankası ile çalışmak isteyen kişilere yanlış yolda olduklarını ve bu banka ile çalışmadan önce tekrar düşünmesi gerektiğini hatırlatıyorum. Aynı zaman da bu durumun İnternet Ortamı kullanan müşteriler için bir tehlike olabileceğini düşünüyorum. Uzun süren bu beklemem bende şüphe de uyandırdı ve bu bankanın İnternet ortamının güvensiz olabileceğini de düşünerek bu banka ile olan bütün ilişkilerimi kopardım. Buradan bütün HSBC yetkililerine ve Müşterilerine seslenerek; Dünya Bankası olarak tanıtımını ve reklâmını yaptığınız bankanızın MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ, TEKNİK DESTEK ve DANIŞMA DEPARTMANI, GÜVENLİK ve İNTERNET ORTAMI KULLANMA konularında yetersiz olduğunu bir kez daha hatırlatırım. İyi Günler… E - Mail: kanlioglu65@hotmail.com |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |