Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Spor & Hobiler > Diğer Spor Dalları

LinkBack Konu araçları
Eski 21-04-2007, 11:54 AM   #1 (permalink)
kızıltılkı
Co Administrators

kızıltılkı'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2005
Eğitim şart!

Eğitim şart!

Adım gibi eminim, yurda döndükten sonra haltercilerin Avrupa şampiyonasındaki performansını öve öve bitiremeyecekler.
Bunların başını da Federasyon Başkanı Hasan Akkuş çekecek.
Millet anlamıyor ya...
Nurcan Taylan'ın Atina Olimpiyatı'nda altın madalyaya ulaşırken yaptığı toplamdaki 210 kiloluk derecesinin tam 24 kilo altında bir ağırlık kaldırmasını ve gümüş madalya ile avunmasını başarı diye yutturacaklar.
Halterin en küçük çaplı organizasyonunda birkaç yıl öncesine dek esamesi bile okunmayan İspanyol sporcuların bizimkileri geçmesini "eğitim sürecine!" bağlayacaklar...
"Doping yapan halterciye yurt dışı yasak" söylemlerini unutup müsabaka iznini bizzat kendilerinin imzaladığını gizlemeye çalışacaklar.
Etik sözcüğünü ağızlarından düşürmezken milli takım kampında yaşanan olayları örtbas etmeye kalkacaklar!...
Ve hiç çekinmeden 2 sene içinde yerle bir ettikleri Türk halterinin içler acısı halinden övgüyle söz edecekler...
Kimi kandıracaklarsa?..

kızıltılkı şuan çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 21-04-2007, 12:03 PM   #2 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray
Her zaman yaptıkları şey.haber için teşekkürler.
best54™ Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık