|
||
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: İSTANBUL/Ş.SARAÇOĞLU STD.BİRGÜN HERKES FB.Lİ OLMASIN OMUTLULUK BİZDE KALSIN
|
İlgi: ayağı kırılan eduardonun ayağının kırıldığı an...ben acayip oldum çok kötü olmu
Öffffff.resmen kopmuş öffffff......
Yıllar önce Uchenin ayağıda böyle kırılmıştı..ne kadar kötü |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
|
İlgi: ayağı kırılan eduardonun ayağının kırıldığı an...ben acayip oldum çok kötü olmu
doğru görmüşsün hocam kemik neredeyse fırlayacak gibi kırılmış.sabah gazetede okumuştum futbola geri dönemeyebilirmiş ama bu kadar teknolojiyle tekrar oynayamazsa yazık olur.
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
morali bozuk admin
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
|
walla arsenalli oyuncuları gösterdikleri metanetten dolayı yürekten tebrik ederim, ben olsaydım o adama orda çimlere gömerdim, hayvanoğlu hayvan nası girmiş ya adamın topla alakası yok direk ayağa, da silvada iyi bir oyuncuydu genç yetenekli bir futbolcuydu çok yazık oldu, sabah okuduğum habere göre hemen müdahale edilmese bacağını kaybedebilirmiş o kadar ciddi bir darbe yani... Federasyonun aslında Da Silva'nın sahalara dönene kadar o müdahaleyi yapan taylor hayvanınada ceza vermesi lazım, futboldan uzaklaştırılsa bile yeridir...
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
Mekan: rfactor(no aids)
|
çok üzücü bir olay,bunu yapanda insan olamaz, çaresizce ayağına baktığı bir
kare var ki,insanı gerçekten kahrediyor.inşallah sağlığına kavuşur. |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, Uyuz Adam | |