|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Special Member
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
|
Digiturk ten yeni bir kanal myMax
Öyle bir kanal istiyorumki, içinde en iyi diziler sansayon yaratmış talk showlar,hayatın içinden en renkli,en eğlenceli reality showlar olsun diyorsanız 19 Marttan itabaren Digiturk 6 nolu kanaldan yayına girecek olan Mymax tam size göre
Janice Dickinson -Modeling Agency, MyMax ın mutlaka izlenmesi gereken hit reality showu, So Chic, Hanımlar için bir program az parayla çok şık olunabileceği kanıtlanıyor. Crash Test Mommy, Bu da ilginç bir reality showu anne hafta sonu dinleniyor yerine evin çoçukları evin işlerini yerine getiriyor. Renovate My Wardrobe Sizin moda kurbanı olmaktan kurtaracak olan bu program stilinizi değiştereceğini idda ediyor. Ayrıca Retro dizileri tekrar veriyor, Altın Kızlardan, Charles İş Başında, ALF ten ,Tatlı Cadıya,Komiser Colombo dan, Tehlike Çemberine kadar anılarımız da yer etmiş diziler her gün 06.00 10.00 saatleri arasında MyMax te ekrana gelecek. Eski Dostlar Geri Döndü, Vazgeçilmez bir ekran klasiği olan Friends hafta içi 11.00,20.00 ,01.00,05.00 te her cumartesi 19.30,20.00 her pazar ise 19.00,19.30 ve 20.00 ekranlarda olacak. *** and City ,New yorklu 4 güzel bekar kadının hayatını anlatan unutulmaz dizi hafta sonları 23.00 ve 23.30 izlenecek. Kaynak 6 Mart 2007 Vatan TV |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#6 (permalink) |
|
Special Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
Mekan: İZMİR/KSK
|
bence bir kısmı gereksiz retromax kanalındaki dizleri neden burda gene izleyim neden daha kaliteli diziler yada filmler yayınlanmıyorda eski naftalin kokan dizileri bıktırırcasına ekrana yeniden koyuyorlar işte size diğer platforma geçmek için bir neden daha son zamanlarda digitürk kanallarının yayın kalitesi iyice düştü oynattıkları filmler durmadan tekrar tekrar ekrana geliyor mesela actıonmax kanalında cehennem silahı serisi haftanın 7 günü devamlı ekrandaydı abartmıyorum gerçek bu dsmart yüzünden elleri ayakları birbirne dolandı ve telaşlıve panik havası var bu tür rahatsızlığımı kaç defa müşteri hizmetlerine bildirdim sayısını hatırlamıyom ama sonuç gene aynı gene aynı uzun sözün kısası size bir soru süper lig maçları digitürkten çıkınca digitürkü izlermisniz izlemezmisniz?
Yağmurlu bir günde görmüştüm seni Üstünde çubuklu formalar vardı Bir anda tutuldum aşık oldum ben Hayatın anlamı siyah-beyazdı Ölümle yaşamı ayıran çizgi Siyahla beyazı ayıramaz ki Her yolun sonunda ölüm olsa da Sevenleri kimse ayıramaz ki
Son Düzenleme cebedexx tarafından 08-03-2007 02:55 PM de yapıldı.. |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|