Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > Yerli Platformlar > Digiturk Dijital Platform

LinkBack Konu araçları
Eski 04-07-2006, 11:01 AM   #1 (permalink)
McFeatFomenter
Senior Member

McFeatFomenter'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
Digiturk/Philips receiver kumandası

Merhaba. Bu sefer de ben birşey merak ettim. Digiturk'ü daha önce pek fazla kullandığımı söyleyemeyeceğim.

Sorum şu: bu digiturk'ün kullandığı Philips alıcısının kumandasındaki ses yükseltme azalma tuşlarına bastığımda ses azaltıp çoğaltacağı yerde, yayından çıkıyorum. Acaba benim bilmediğim bir yer mi var ses için? Meramım bu. Sevgiler.
McFeatFomenter Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 12-07-2006, 06:13 PM   #2 (permalink)
atilla71®
Senior Member

atilla71®'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2005
Kumandan kısa devre yapmış olabilir, bence teknik servise götür.
atilla71® Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-07-2006, 11:28 PM   #3 (permalink)
berk5555
Junior Member

Giriş Tarihi: Feb 2006
boşuna uğraşma hepsi öyle
berk5555 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-07-2006, 12:35 PM   #4 (permalink)
tayfuncum
Super Moderator

tayfuncum'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2006
Mekan: rfactor(no aids)
banada bu şekilde kumanda verilmişti,ne kadar müracaat edipde orjinal kumanda aldıysam en son gelen 5.nci kumanda sayesinde bu sorunu çözdüm.
tayfuncum şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-07-2006, 12:07 AM   #5 (permalink)
cakirbay21
Senior Member

cakirbay21'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
arkadaşım digitürk kumandası tv ve sata kumanda edilmek üzere tasarlanmıştır
tv ye kumanda etmek için tv tuşuna sat'a kumanda etmek için sat tuşuna basman gerekir istersen bir dene.........
cakirbay21 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-07-2006, 12:17 AM   #6 (permalink)
yusufdal
Senior Member

yusufdal'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
Mekan: tekirdağ
digitürk şimdilik bize uzak kalıyor. mevcutla idare edicez artık...ayrıca ,orijinalini bozduktan sonra sunny ye kumanda almaya bıktığımı da belirtmeden geçemicem..(oyun konsolu olarak kullanmaktan..)
yusufdal Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-07-2006, 06:57 PM   #7 (permalink)
cakirbay21
Senior Member

cakirbay21'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
kolay kolay orjin kumanda bozulmaz ama yine de haklı olabilirsin arkadaşım.......
cakirbay21 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-07-2006, 10:22 AM   #8 (permalink)
solakoglu
Member

Giriş Tarihi: Sep 2005
yeni kumandaya bende alışamadım kendi kendine ses kapanıyor...
solakoglu Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-07-2006, 06:45 PM   #9 (permalink)
McFeatFomenter
Senior Member

McFeatFomenter'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
Alıntı:
Orjinal Gönderi : cakirbay21
arkadaşım digitürk kumandası tv ve sata kumanda edilmek üzere tasarlanmıştır
tv ye kumanda etmek için tv tuşuna sat'a kumanda etmek için sat tuşuna basman gerekir istersen bir dene.........
Yok abiciğim. Servise gitti, oraya gitti buraya gitti. Arada bir de eve geldi işte. Evde olduğu sıralar kumanda kardeşle dediklerinizi yapıyorum. Bırakın işe yaramasını, makine kilitleniyor. 5 dakika soğutuyorum cihazı, iki üç düğme çalışıyor. Ama ses vb. nayır efem. Neyse, sağlık olsun. TV kumandasından kısıyoruz artık. Ama ne ilginç değil mi, kumandada ses butonu var, kısa devre falan da yok. Böyle olduğu halde sese bastığında tv uydu kapanıyor . İlginç bir teknoloji üretmişler.
McFeatFomenter Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-10-2006, 07:15 PM   #10 (permalink)
sukri
Junior Member

Giriş Tarihi: Oct 2006
kumanda uzerınden sat tusuna bas kesın tv modonda kalmıstır eger oda ıse yaramazsa servısı ara kumandayı degıssınler
sukri Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-10-2006, 05:13 PM   #11 (permalink)
cebedexx
Special Member

Giriş Tarihi: Oct 2005
Mekan: İZMİR/KSK
bende digitürk abonesiyim yaklaşık 5 yıldır kumandam darma dağın oldu düşe düşe ama maşallah sapasağlam çalışıyor ama cihazın değiştirlmesini istedim donma yapıyor buda beni deli ediyor bakalım lütfedip değiştirceklermi
cebedexx Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık