|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Digiturk/Philips receiver kumandası
Merhaba. Bu sefer de ben birşey merak ettim. Digiturk'ü daha önce pek fazla kullandığımı söyleyemeyeceğim.
Sorum şu: bu digiturk'ün kullandığı Philips alıcısının kumandasındaki ses yükseltme azalma tuşlarına bastığımda ses azaltıp çoğaltacağı yerde, yayından çıkıyorum. Acaba benim bilmediğim bir yer mi var ses için? Meramım bu . Sevgiler. |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
Mekan: tekirdağ
|
digitürk şimdilik bize uzak kalıyor. mevcutla idare edicez artık...ayrıca ,orijinalini bozduktan sonra sunny ye kumanda almaya bıktığımı da belirtmeden geçemicem..(oyun konsolu olarak kullanmaktan..)
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Alıntı:
. Servise gitti, oraya gitti buraya gitti. Arada bir de eve geldi işte. Evde olduğu sıralar kumanda kardeşle dediklerinizi yapıyorum. Bırakın işe yaramasını, makine kilitleniyor. 5 dakika soğutuyorum cihazı, iki üç düğme çalışıyor. Ama ses vb. nayır efem. Neyse, sağlık olsun. TV kumandasından kısıyoruz artık. Ama ne ilginç değil mi, kumandada ses butonu var, kısa devre falan da yok. Böyle olduğu halde sese bastığında tv uydu kapanıyor . İlginç bir teknoloji üretmişler. |
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Special Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
Mekan: İZMİR/KSK
|
bende digitürk abonesiyim yaklaşık 5 yıldır kumandam darma dağın oldu
düşe düşe ama maşallah sapasağlam çalışıyor ama cihazın değiştirlmesini istedim donma yapıyor buda beni deli ediyor bakalım lütfedip değiştirceklermi |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|