Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Genel Sohbet Muhabbet > Dizi Filmler

LinkBack Konu araçları
Eski 22-01-2008, 11:45 PM   #1 (permalink)
•ђд¥дŁ£T گђ
Moderator

Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
Exclamation Kurtlar Vadisi Pusu 23.Bölüm

23.BÖLÜMÜN ÖZETİ

Kurtlar Vadisi Pusu, nefes kesen bir final bölümünün ardından kısa bir sezon arası vermişti. Bu hafta 23. bölümüyle ekrana yeniden dönen dizi, yine izleyicileri soluksuz bırakacak.

Kurtlar Vadisi Pusu, Hakan’ın adamı Adem’in, Polat’ın güvenini kazanıp onu sırtından bıçakladığı sahneyle sona ermişti. Bu yeni bölümde Polat, sırtındaki bıçak yarasıyla Elif’in mezarı başına gidip ölümü beklemeye başlayacak. Polat son nefesini vermeyi beklerken, ekibi de kendilerine hazırlanan pusudan kurtulmaya çalışacak. Ancak mezarlıkta karşılaştığı bir sürpriz, Polat’ı yeniden yaşama döndürmek için harekete geçecek. Hakan ve Vural’ın pususundan kıl payı kurtulan Polat, bir başka düşmanın eline nasıl düşecek?

Kurtlar Vadisi Pusu Resmi Web Sitesi
•ђд¥дŁ£T گђ Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 24-01-2008, 10:38 PM   #2 (permalink)
•ђд¥дŁ£T گђ
Moderator

İlgi: Kurtlar Vadisi Pusu 23.Bölüm

süper bir bölüm oluyor
•ђд¥дŁ£T گђ Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-01-2008, 10:41 PM   #3 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005

Gerçekten süper bölüm oluyor... Izlemeyenler kaçırmayın
ByKuzguN Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-01-2008, 11:44 PM   #4 (permalink)
KADIKÖY
Senior Member

KADIKÖY'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: İSTANBUL/Ş.SARAÇOĞLU STD.BİRGÜN HERKES FB.Lİ OLMASIN OMUTLULUK BİZDE KALSIN
Talking İlgi: Kurtlar Vadisi Pusu 23.Bölüm

Ya yapmayın... tam başladı Dudulluya yolcu göndermek için hareket ettim....
servis anadolu yakasında en az 5 yerde durdu...çocuklar minibüsde erkekler hemen (kaptan dahil) hurra firma yazahanesine..

5 er dakika baka baka toplasanız 25 dakika izleyebildim...gerçi ara boşluklaru minübüsdeki yolcu yakınları___tabi erkekler yine___ tahmin ederek doldurmaya çalıştık....

Yolcuları bindirdik...alel acele eve geldim bitmiş...Ali kırca başlamış...sinir oldum
KADIKÖY Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-01-2008, 12:32 AM   #5 (permalink)
•ђд¥дŁ£T گђ
Moderator

youtube'dan izlersin yarın
am abu gece ALİ KIRCA'da çok sağlam
onu seyrediyorum şimdi
•ђд¥дŁ£T گђ Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-01-2008, 12:35 AM   #6 (permalink)
KADIKÖY
Senior Member

KADIKÖY'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: İSTANBUL/Ş.SARAÇOĞLU STD.BİRGÜN HERKES FB.Lİ OLMASIN OMUTLULUK BİZDE KALSIN

Evet hocam takip ediyorum...acaip sağlam program yapmış.eski teroristler falan
KADIKÖY Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık