Geri Git   Number 1 Forum Group > EKONOMİ - PARA ve SERMAYE PİYASALARI > Ekonomi - Para ve Sermaye Piyasaları > Döviz - İMKB - VOB Haber ve Yorumları

LinkBack Konu araçları
Eski 13-09-2007, 11:10 AM   #426 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
T.C. Merkez Bankası Para Politikası Kurulu toplantısı bugün yapılacak.
Merkez bankası'nın bu ayki toplantısında faiz değişikliğine gitmesi beklenmiyor.
detan Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 13-09-2007, 11:14 AM   #427 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyetin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a dün yaptığı hayırlı olsun ziyareti nedeniyle düzenlenen basın toplantısında konuşan Sanayi Bakanı Zafer Çağlayan, Merkez Bankası'nı uyararak, ikinci çeyrekteki yüzde 3,9'luk büyümeden ders alıp, faiz oranlarını hemen düşürmesi gerektiğini söyledi.
detan Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-09-2007, 11:16 AM   #428 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 58'inci genel kurulunda konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, işadamlarından Merkez Bankası'na 'faiz indir baskısı' yapmalarını istedi.
detan Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-09-2007, 11:19 AM   #429 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

ABD de kıyamet kopuyor, FED'in faiz indirmesi için Bush'un ağzından bir kelime duymadık. Bizde herkes herşeye salça.
detan Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-09-2007, 11:20 AM   #430 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, faiz indirmeyen Merkez Bankası'nı işadamlarına şikayet etti. Erdoğan, ‘‘Biz söyleyince 'Efendim siyasi baskıyla faiz kararı alınmaz' deniliyor. Siyasi baskı ile karar alınmaz düşüncesindeysek, biz temennimizi söyleriz. Baskıyı da siz yapın’’ dedi.
detan Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-09-2007, 11:23 AM   #431 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

coskun, adamım, sen bu işlerden anlarsın.
Mal verecek olsalar hacmi yüksek tutarlardı, aşağı yukarı çalkalarlardı.
Bu kadar sığ piyasada mal dağıtamazlar.
Dertleri nedir? Ne düşünüyorsun?
detan Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-09-2007, 11:27 AM   #432 (permalink)
coskun
Senior Member

coskun'ın Avatarı

düşmesi gerektiğinde düşmüyor...

çıkması gerektiğinde çıkmıyor...

62000-61500 vob sıkıştı 2 gündür....

ben bir miktar çıkabilir düşüncesindeyim....
coskun Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-09-2007, 11:32 AM   #433 (permalink)
coskun
Senior Member

coskun'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : detan Mesajı Görüntüle
coskun, adamım, sen bu işlerden anlarsın.
Mal verecek olsalar hacmi yüksek tutarlardı, aşağı yukarı çalkalarlardı.
Bu kadar sığ piyasada mal dağıtamazlar.
Dertleri nedir? Ne düşünüyorsun?
py ne yapacağına karar veremiyor...

longları kapatıyor abi....ama kısayı artırmıyor...

burdan satışa geçerse satacak kimse bulamaz....

yukarı çekerse 50000-51000 aralığında mallandırdıkları satış yapacak onu almaya niyeti yok...

habere gelişmelere paralel hareket olacak....

ben bir miktar çıkış olabilir düşüncesindeyim...
coskun Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-09-2007, 11:34 AM   #434 (permalink)
coskun
Senior Member

coskun'ın Avatarı

dax da obo belirginleşti....

----------------------------------

olaki 48500 geri çekilirlerse mal alacağım...
coskun Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-09-2007, 11:35 AM   #435 (permalink)
Priapos
Senior Member

herkese selam...

agustos ta vob da islem yapmadigimdan derinlik parasi almislar 130 ytl....

actim telefonu dun... konustum.... iade ettiler bugun.... temmuz da 50 yerine 650 milyar hacim yapmisim ayip yaptiginiz diye... bu ataonline gercekten cok iyi musteri ilsikileri konusunda....

uzun aradan sorna vob a dondum... dun uzun sureden beri ilk defa vob u izledim.. .biraz erken kisaladim ama 61700 den 2 kisam durur... doviz de euro istiyordum almak... parite etkisinden dolayi... ammavelakin vob da euro da alis satis makasicok genis... gittim 6 tane dolar aldim... az bucuk zarar var biraz pariteden dolayi....

onemli degil....

bu arada ufak ama bol trade ettim bu ara... gsaray dan iyi ekmek yiyorum...

her gece 92.5 alis 93.5 satis gonderiyorum... 2si de gerceklesiyor... 5*6 kere yaptim bunu....

bugun de 93.5 dan giden tek lot benim...

yatas ta da 2.02 sat 2 den al.... bunu da 5*6 kere yaptim.... yatas malieytimi boyle cikaracagim anca...
Priapos Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-09-2007, 11:37 AM   #436 (permalink)
Priapos
Senior Member

coskun...

vanet kiprasiyor demistim... onda da trade etme firsatin oldu mu???

ben 5-6 kademe de eldeki malin 3 te 1 ini cevirdim hep... iyi oldu... mal toplaniyor... aldigi ihaleleri sanirim bilancoda gosterecek bu sefer... hazirlik gibime geliyor...

tek uzuldugum banvit vardi elimde 3.54 den satmistim...
Priapos Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-09-2007, 11:40 AM   #437 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

DAX'ın görüntüsünü beğenmiyorum.
OBO görüntüsü var, boyun çizgisi yaklaşık 7400 de. 7400 delinirse 7200 e gelebilir.
detan Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-09-2007, 11:42 AM   #438 (permalink)
coskun
Senior Member

coskun'ın Avatarı