|
||
|
|
#427 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyetin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a dün yaptığı hayırlı olsun ziyareti nedeniyle düzenlenen basın toplantısında konuşan Sanayi Bakanı Zafer Çağlayan, Merkez Bankası'nı uyararak, ikinci çeyrekteki yüzde 3,9'luk büyümeden ders alıp, faiz oranlarını hemen düşürmesi gerektiğini söyledi.
|
|
|
|
|
|
#430 (permalink) |
|
Senior Member
|
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, faiz indirmeyen Merkez Bankası'nı işadamlarına şikayet etti. Erdoğan, ‘‘Biz söyleyince 'Efendim siyasi baskıyla faiz kararı alınmaz' deniliyor. Siyasi baskı ile karar alınmaz düşüncesindeysek, biz temennimizi söyleriz. Baskıyı da siz yapın’’ dedi.
|
|
|
|
|
|
#433 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
longları kapatıyor abi....ama kısayı artırmıyor... burdan satışa geçerse satacak kimse bulamaz.... yukarı çekerse 50000-51000 aralığında mallandırdıkları satış yapacak onu almaya niyeti yok... habere gelişmelere paralel hareket olacak.... ben bir miktar çıkış olabilir düşüncesindeyim... |
|
|
|
|
|
|
#435 (permalink) |
|
Senior Member
|
herkese selam...
agustos ta vob da islem yapmadigimdan derinlik parasi almislar 130 ytl.... actim telefonu dun... konustum.... iade ettiler bugun.... temmuz da 50 yerine 650 milyar hacim yapmisim ayip yaptiginiz diye... bu ataonline gercekten cok iyi musteri ilsikileri konusunda.... uzun aradan sorna vob a dondum... dun uzun sureden beri ilk defa vob u izledim.. .biraz erken kisaladim ama 61700 den 2 kisam durur... doviz de euro istiyordum almak... parite etkisinden dolayi... ammavelakin vob da euro da alis satis makasicok genis... gittim 6 tane dolar aldim... az bucuk zarar var biraz pariteden dolayi.... onemli degil.... bu arada ufak ama bol trade ettim bu ara... gsaray dan iyi ekmek yiyorum... her gece 92.5 alis 93.5 satis gonderiyorum... 2si de gerceklesiyor... 5*6 kere yaptim bunu....bugun de 93.5 dan giden tek lot benim... ![]() yatas ta da 2.02 sat 2 den al.... bunu da 5*6 kere yaptim.... yatas malieytimi boyle cikaracagim anca... |
|
|
|
|
|
#436 (permalink) |
|
Senior Member
|
coskun...
vanet kiprasiyor demistim... onda da trade etme firsatin oldu mu??? ben 5-6 kademe de eldeki malin 3 te 1 ini cevirdim hep... iyi oldu... mal toplaniyor... aldigi ihaleleri sanirim bilancoda gosterecek bu sefer... hazirlik gibime geliyor...tek uzuldugum banvit vardi elimde 3.54 den satmistim... |
|
|
|