Geri Git   Number 1 Forum Group > EKONOMİ - PARA ve SERMAYE PİYASALARI > Ekonomi - Para ve Sermaye Piyasaları > Döviz - İMKB - VOB Haber ve Yorumları

LinkBack Konu araçları
Eski 14-09-2007, 03:20 PM   #501 (permalink)
ultrason
Senior Member

Giriş Tarihi: Feb 2007
ikinci seans düşecek diye tüm imkb 30 ları zararına boşalttım. 30 dan sadece 100 lot isc kaldı.
ultrason Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 14-09-2007, 03:40 PM   #502 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : detan Mesajı Görüntüle
Bugün açıklanacak ABD verileri:

Bugün 15:30'da FED’in faiz kararı için önemli olan Ağustos ayı ABD perakende satış verileri açıklanacak. Çekirdek perakende satışların Ağustos ayında %0.2, perakende satışların ise %0.4 artış göstermesi bekleniyor.
ABD'de bugün ayrıca 15:30’da ikinci çeyrek cari açık rakamları, 1615'te ise Ağustos ayı kapasite kullanım ve sanayi üretimi verileri açıklanacak

ABD'DE AĞUSTOS AYINDA PERAKENDE SATIŞLAR %0.3 ARTTI- (ÖNCEKİ %0.3)

(OTO HARİÇ) PERAKENDE SATIŞLAR %0.4 AZALDI- (ÖNCEKİ %0.4)

Satışların beklentilerin altında gelmesi FED'in faiz indirimi olasılığını artırıyor.
Piyasa ilk anda kötü algıladı ama sanırım biraz sonra farklı algılanacak.
detan Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-09-2007, 03:41 PM   #503 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

14/09/2007 15:09:49
Turkish Yatırım
Yabancı Alımları Sürekli Artış Gösteriyor,60 Milyon YTL Dolayında Para Girişi Yaşanıyor...
detan Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-09-2007, 03:52 PM   #504 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

Alıntı:
Dolar - Yen 115.10 oldu.

115.30 - 115.40 gibi kısa vadeli direnç var.

115.40 direnç demiştim.
115.50 yi görüp geri geldi fakat direnci geçecek gibi görünüyor.
Sonraki dirençler 116 ve 116.60 seviyelerinde.

detan Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-09-2007, 04:02 PM   #505 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

Alıntı:
Birkaçgün önce "Dax sağ omuzu yapacak, onun için kısa vadede yükselir" demiştim, sen de "gördüm" demiştin. Bu konuda yanılmadık.

Herkesin düşecek dediği yerde düşer mi?
Normalde düşmez ama dışarısı kötü olursa dayanabilir mi?

Ters bir hareket beklentisi bende oluşmaya başladı
.

Avrupa'da düşmeyen borsa yok, biz 500 puan artıyız.
Hislerim yanıltmadı.
detan Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-09-2007, 04:32 PM   #506 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

İşlem hacmi 2 milyar YTL yi geçti ama bunun 600 milyondan fazlası sadece İŞC ve Garanti'den.
detan Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-09-2007, 05:13 PM   #507 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

Alıntı:
Çok sakat bir piyasa var, sanki fırtına öncesi sessizlik.

Esas soru fırtına hangi yöne esecek?

Alıntı:
coskun, adamım, sen bu işlerden anlarsın.
Mal verecek olsalar hacmi yüksek tutarlardı, aşağı yukarı çalkalarlardı.
Bu kadar sığ piyasada mal dağıtamazlar.
Dertleri nedir? Ne düşünüyorsun?

Dünden şüphelenmiştim.
Bir iş ancak bu kadar iyi yapılır. (Kendim için değil, piyasa yapıcılar için söylüyorum.)
Böyle bir günde böyle bir hareket.....
Helal olsun size......
detan Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-09-2007, 05:16 PM   #508 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

İMKB Günü %1,89 Oranında Yükseliş İle Tamamladı,Gün Sonunda Para Girişi 105 Milyon YTL Düzeyinde Oluştu...
detan Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-09-2007, 05:18 PM   #509 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

Bu hareketin devamı gelir sanırım.
Hatta ralli havasına dönüşebilir.
detan Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-09-2007, 05:34 PM   #510 (permalink)
ultrason
Senior Member

ben sattım anasını satayım. işter ralli olsun ister rulli. sinir oldum ya. ikinci seans düşünce dedim bu piyasa adam olmayacak sattım 30 ları. ben sattım gitti. atlayım borsaya. bırakıyom bu işi.
ultrason Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-09-2007, 05:36 PM   #511 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

Alıntı:
Avrupa eksiyken bizim (özellikle U30 kağıtlarının) primli olma sebebi de Morgan Stanley'den gelen açıklama:

Morgan Stanley, model hisse senedi portföyünde Türkiye ve Malezya hisse senetlerinin ağırlığını 'equal-weight'den, 'overweight'e yükseltti.

Morgan Stanley, Türk hisse senetlerine yönelik yatırım tavsiyesini artırmasına neden olarak, şirketlerin karlılıklarındaki güçlü artışları ve politik risklerin azalmasını gösterdi.
Morgan Stanley, Türk şirketlerinin gelişmekte olan piyasalar içinde en ucuz şirketler arasında yer almaya devam ettiklerini ve hali hazırda MSCI Gelişmekte Olan Piyasalar Endeksi'ne göre yüzde 18 iskontolu işlem gördüklerini vurguladı.

Şayet %18 iskonto kapanacaksa endeksin 58.000-59.000 e gitmesi beklenebilir.
detan Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-09-2007, 06:14 PM   #512 (permalink)
ultrason
Senior Member

herkese iyi tatiller
ultrason Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla