|
||
|
|
#303 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
Çıkarken arkasında boşluk bırakan borsamız bugün paraşütsüz düşerek bir boşluk daha yaptı. Teorik olarak, bu boşlukların zaman içinde doldurulacağı söylenir.
Önümüzdeki birkaç gün içinde bu boşluklardan en az biri dolacak. Soru hangisinin önce dolacağı. Tabii bunu hem iç hem de dış gelişmeler belirleyecek. Tahmin yapmak karizmayı çizdirmek açısından oldukça riskli ama ben böyle riskleri alabildiğim için kaptan oldum değil mi? ![]() Benim tahminim önce düşüşte oluşan boşluğun kapatılacağı yönünde. Borsa önce 55.000-55.500 aralığına çekilip sonrasında alttaki boşluğu doldurmak üzere düşürülecek. Hem VOB'da vade sonu yaklaştı. Yine herkes düşüşe odaklanmışken onları pataklamak için güzel bir fırsat olur böylesi. ![]() |
|
|
|
|
#308 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
AGYO*** Atakule Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Ismail Tarman'dan gelen yazi: Istanbul Menkul Kiymetler Borsasinda 22/10/2007 tarihinde Atakule Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S. hisse senedi ile ilgili olarak 2,09/2,17 YTL fiyat araligindan 284.846 lot alis islemi gerceklestirilmistir. Islem sonrasi hissenin sirket sermayesi icindeki payi %6,29'dir.***
İsmail abinin elindeki mal miktarı 3.960.000 lota çıktı. |
|
|