|
||
|
|
#401 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
IMF GÖZDEN GEÇİRMEYİ ONAYLAMADI, TEDBİR ALINACAK.
Faiz dışı fazlanın 2008 yılında 1 puan düşürülmesi ve kamu harcamalarındaki artış IMF ile 7. Gözden Geçirmenin tamamlanmasına engel oldu. Tedbir alınmasını isteyen IMF, Gözden Geçirmeyi bu haliyle onaylamama kararı aldı. Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, 4 Ekim'de Ankara'da başlayan ve ABD'de devam eden Gözden Geçirme görüşmelerinin, önümüzdeki günlerde Türkiye'de süreceğini ve 2008 yılı kamu maliyesi hedeflerine ulaşılmasını temin edecek adımlar konusundaki çalışmalara devam edileceğini açıkladı. (23/10/2007 - 17:12:25) |
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#403 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
![]() bir de kim kimdir eski dukkandan? yeni nikler var... hosgelmissiniz hepiniz... bendeniz Priapos....Bereket Tanrisi... hani tashack i degil de seyi buyuk olan bereket tanrisi... hahahahah |
|
|
|
|
|
#405 (permalink) |
|
Senior Member
|
Vay vay vay
taschakson'um, tek olsun da son olmasın anadımını gaddarım sonum, hulusim six'im seven'ım, evem fakirim, sir'üm, Maniac trader, chaotic ve teşrif eden tanımadığım birkaç arkadaşım Hoşgeldiniz, ne iyi ettiniz de geldiniz. Başka gelicek arkadaşlar da varsa ben Trendimi houndumu özledim yahu, kolundan tutup getirsinler bi zahmet. Sahi napıyor kimbilir, hala karda kayıyor, hırsız kovalıyor, asistan çalıştırıyor mu hahhiri hahhiri hahhiri haa |
|
|
|
|
#407 (permalink) | |
|
Banned/Foruma Giremez
Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#412 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Alıntı:
uleyn abisi guldürdün beni...inanmaycan hepsini yapiyor kuzen hala...yavsak,üstüne ustlük bir de agac buduyormus...hah hah hah haaaaaaaaaaaaa... ![]() |
|
|
|