|
||
|
|
#28 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
SONUÇ
Bugünkü yukardaki çalışmalarımdan anlaşılacağı gibi kısa oynamak tehlikeli.Kısa vadede 76000 görülebilir.Sonrası belli olmaz belki daha aşağı belki daha yukarı.Onu o zaman düşünürüz. sadece göstergeler bu yönde.Bir haber gelir tüm veriler döner.Bu bir risktir. ama önümüzdeki hafta kısa oynarken daha çok düşünmek lazım. ne dersin Kılavuz kaptan. |
|
|
|
|
|
#29 (permalink) | |
|
Banned/Foruma Giremez
Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Alıntı:
ben ciktim...biraz haberlere bakacagim ne var ne yok diye... |
|
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Senior Member
|
Borsalar hiç bir şey dinlemiyor.para geldikçe gidiyor.Bir carry trade bir petrol.
aşağıda 3 grafik verilmiş. sınır ötesi operasyon olursa petrol fiatları artacak.eeeeee paralar borsaya .nasıl bir oyun oynanıyor dünyada ve bizim üzerimizde ???Bunlar kazanacak diye ne kadar daha bedel ödeyeceğiz.? EUR/JY pompası biter DOLAR/JY pompası başlar. petrol de sürekli kriz ile artar. gelecek paralarla ilgili birde klavuz kaptanın dediği kriz öncesi son coşku ve kertme operasyonu olan faiz indirimleri var. Borsalar 2li 3 lü 4 lü tepeler var.Pompalarda da birden fazla tepeler görülüyor.Petrolde de yeni tepeler.Bakarsın o tepelerde geçilir petrol'ün hangi tepeden döneceğine bakacağız.Şimdilik 90 92 ye bakacağız.Geçerse de nereye gideceği belli olmaz en üstteki endex 30 , ortada EUR/JY, en altta da brent petrol. ![]() |
|
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Senior Member
|
Buda Euro bazlı 30 endex.Çoktan düşüş kanalı kırılmış.Bakalım aşağıdan gelen yükseliş kanalının içine kendini atacakmı?
tekrar ediyorum.Petrol fiatına çok dikkat.Çok dik çıkmaya başlamış.çok uzağamı gider çok dik mi iner iyi takip edin. [url=http://imageshack.us] [/ |
|
|
|
|
|
#37 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Diğer topik hızlı geçtiğinde okunamamış olabilir bir daha yazayım
Alıntı: