|
||
|
|
#78 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
![]() Buda karşılaştırma , dow, Eur/jy, petrol fiatları ve endex 30. görüldüğü üzere kanallar kırılmış.Ama şunu söyleyebilirim ki.Pull back lere dikkat .kanalların üzerine atamasa bile yapılan pull back ler sonrası dönüşlerde büyük tehlike.ve şelalelik pozisyon.kısaların kazanacağı kesin fakat pull backlerde şaşırmasınlar. |
|
|
|
|
|
#80 (permalink) |
|
Senior Member
|
Alıntı:
UNUTMADAN pull back 13250 ve sonrası 13500 lere kadar gidebilir. |
|
|
|
|
|
#82 (permalink) |
|
Senior Member
|
Pull back konusunu biraz daha açalım.aşağıdaki grafikte 14000 ler bile pull backtir.Kısacılar dikkat diyelim.faizler indirilecek muhabbetine 14000 lere gidilse bile düşüş hala gündemdedir.kırmızı çizgi yukarı kırılıp iki mavi çizgi bile geçilip 14000 rakamlarına yükseliş olabilir.Ortadaki çizgi yukarıya esaslı kırılmazsa 3 tepeden bir düşüş daha vardır.
14000 lerden pull backlerden bahsediyorum.Oysa piyasalar sabah açıldığında negatif.bu kadar düşüş naralarının arasında bunu yazıyorum ki düşüşe oynayanlar dikkatli olsun. ![]() |
|
|
|
|
|
#85 (permalink) |
|
Senior Member
|
İlgi: Grafiklerin Dili Ve Lehçesi
dün akşam 17 den sonra hiç bakamadım.sabahta yetişemedim .aşağıda güncellenmemiş eski grafik var.U 30 dikkat edersiniz yeşil çizgiden döneceği belliydi.sabah yetişemediğimden kısaya geçemedim..
sabah yetişebilseydim.kısaya geçerdim.Dikkat vadeli de 70900 geçerse uzun oynamak lazım.Çünkü yeşil çizgi zorlanacaktır. |
|
|
|
|
|
#88 (permalink) |
|
Senior Member
|
İlgi: Grafiklerin Dili Ve Lehçesi
Bir konuyu belirtmek isterim.VOB ile ilgili.
Birileri diyorki sürekli çakılacağız batacağız.Birileri diyorki uçacağız. Yahu kaç kere battık kaç kere çıktık. kasmaya gerek yok.Rüzgar nereden eserse oraya yelkeni çevirmek lazım. Aşırı beklentiye gerek yok. city grup 5 yıllık dip civarında countrywide 5 yıllık dip civarında JB morg 1 yıllık dip civarında lehman Brother 1 yıllık dip civarında merril 3 yıllık dip civarında Bank of Amerika 2 yıllık dip civarında .................................. şimdi gavur bakarsın zarar daha büyüktür1 yıllıkları 2 yıllıkları 3 yıllıkları da 5 yıllık dibe çeker 5 yıllıklarıda daha aşağıya çökertir. yada körfez krizinde olduğu gibi.Bomba atıldığı gün turizm hisselerinin tavan yaptığı gibi, beklentiler gerçekleşmiştir zararlar açıklandıkca banka hisseleri uçar .mutluluk oyununu bozmaz nereye giderse gitsin rüzgara vereceksin yelkeni.aşırı beklenti yok eder. dediğin gerçekleşir ama ölmedin ise anca zararını çıkarırsın. |
|
|
|