|
||
|
|
#127 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
İlgi: Grafiklerin Dili Ve Lehçesi
arka sayfadaki grafiklere bakmayı unutmayın.grafiklerdeki çizgileri takip edin .çizgiler devam ediyorsa rüzgara verin kendinizi, bozulma olursa da bu sefer aşağıya doğru rüzgara verin kendinizi.ama kesinlikle trendin tersine ısrar etmeyin.
|
|
|
|
|
|
#129 (permalink) |
|
Senior Member
|
eklemek istediğim bir şey var.borsa pazartesi ve salı geri gelebilir.pazartesi artarsa salı büyük ihtimalle geri gelecektir.nedeni ise fiatların ortalamalardan fazla uzaklaşmış olması.sadece ihtimal büyük.kesinlik yok.
|
|
|
|
|
|
#131 (permalink) |
|
Senior Member
|
Orjinal Gönderi : iMASLAN
Bir seferinde satranç turnuvasında Türkiye şampiyonuna karşı 20 kişi gösteri maçına çıkmıştım... Lisedeyken iyi oynardık... Sınıfımızda şampiyon vardı... Tahtaya arkası dönük 4 saate kadar maç yapabiliyordu bebe... Tahtaya bakma ihtiyacı duymuyordu... Bizleri öyle bile yenebiliyordu... Neyse gösteri maçına geleyim... Başlangıçta 20 kişiyken çok güzel gitti oyunum... Bir ara "Len adamı bugün burda madara edersem ne güzel isim yaparım" bile dedim... Oyun ilerledikce vatandaşın hamleleri ciddileşmeye başladı... Daha fazla zorlamaya başladı beni... Başta çözemedim olayı... Çok temiz hatasız oyun oynuyordum ve gittikçe adamı zorluyordum... Sonra sağıma soluma baktım... 20 kişiden 12 lere düşmüşüz... 8 Keko avlanmış... Oyun devam etti... 5 Keko daha avlandı... Vatandaş da bizi zorladıkca zorluyor... Milletin tek tek döküldüğünü gördükce biz de hata yapmaya başladık... 7 kişiyken adam bizi de postaladı oyun dışına... Oyuncu sayısı azaldıkca onun hamleleri güzelleşiyor, mutheşem oyunlar çıkarıyordu... Öyle öyle tek tek herkesi eledi adam... |
|
|
|
|
|
#136 (permalink) |
|
Senior Member
|
kendi topiğimede yapıştırayım.