Geri Git   Number 1 Forum Group > EKONOMİ - PARA ve SERMAYE PİYASALARI > Ekonomi - Para ve Sermaye Piyasaları > Döviz - İMKB - VOB Haber ve Yorumları

LinkBack Konu araçları
Eski 01-07-2008, 06:09 PM   #201 (permalink)
uyebel
Senior Member

Giriş Tarihi: Oct 2007
İlgi: Grafiklerin Dili Ve Lehçesi

topiğimiz öksüz kalmış .eee 40 000 ide gördük grafik döner diye düşünüyorum.düşen piyasanın altına girilmez yükseliş teyit edilmedikçe dikkat etmek lazım.

bu ara site bilgisayarımı çok kasıyordu.şimdi düzelmiş
uyebel Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 18-07-2008, 11:37 AM   #202 (permalink)
uyebel
Senior Member

40.000 önemliydi.

Alıntı:
Orjinal Gönderi : uyebel Mesajı Görüntüle
bu da bizim 30 endexin basit bir haftalık grafiği.

haftalık kapanış 42000 günlük kapanış 40000 görünüyor

40000 den sonra daha büyük bir OBO için bir yükseliş görünüyor. grafiktende görüldüğü gibi direk bir iniş olmayabilir grafiğin sol tarafına simetri bir durum da ortaya çıkabilir.

haftalık OBO kırılmaz o da ayrı bir mesele .

diyeceksiniz ki OBO diye 3 gündür ne zırvalıyorsun.

3 tepe elmas ve OBO .bu olayı uzun süredir takip ediyorum.İlk mesajımı okursanız borsalar büyük düşüşe hazırlanıyor dediğim zamandan beri.

haftalık grafikler gelecek için büyük öngörüler gösterir.

indikatörlerle ve ağırlıklı ortalamalarla donatılmış karman çorman bir grafik koymak istemiyorum.

felaket tellallığı yapmak istemiyorum.sadece çizgilerin gösterdiğini okumaya çalışıyorum.Bakarsınız durumlar değişir formasyon bozulur.yeni grafikler koyarız.şimdilik durum bu

[url=http://imageshack.us][/
uyebel Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-07-2008, 02:22 PM   #203 (permalink)
uyebel
Senior Member

U 30 için 48000 e kadar geldik ve kanalın dışını zorluyoruz.belki çift dip için geldiğimiz yere (40000ve biraz altı) döneceğiz belki güç toplamak için ineceğiz.ama ben indi bindi derken kanaldan çıkacağımızı düşünüyorum.60000 leri ısrarla söylüyorum.fakat kolay değil çok gider geliriz.
uyebel Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-07-2008, 02:21 PM   #204 (permalink)
uyebel
Senior Member

geldik TOBO seviyelerine .55000 ler burada gerek gerçekleşme gerek TOBO gerekse yapıyorsa ada formasyonu geri verebiliriz.ama haftalık kapanış önemli bolinger 57000 e kadar gidiyor.vadelide 58000 i vuruverir
uyebel Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-08-2008, 03:27 PM   #205 (permalink)
uyebel
Senior Member

Alıntı:
Orjinal Gönderi : detan Mesajı Görüntüle
Selam uyebel.
Burada anlatmıştım: http://www.number1forum.com/forum/do...e-yontemi.html
resim yapıştırma nasıl oluyor buraya yapıştırayımda unutursak karıştırırsak yararlanırız.

sağol detan
uyebel Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık