![]() |
![]() |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
REP Gücü : 7219
REP Puanı : 716225
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk gönderdiğim mesaj idi
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
REP Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ikinci mesajım
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
REP Seviyesi :
diğer mesajım
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
REP Seviyesi :
diğer mesajım bu yukardakini çift göndermişim
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Senior Member
REP Seviyesi :
Alıntı:
teşekkürler black , grafik verilerini inceliyorum grafik günlüklerde hala satta ama grafiği para çizer bu grafik çift tepede yapsa bir ayağını dayamadan gidemez.dengesi olmaz. bugün yazdıklarımı ve yaşadığımızı takip etmişsen hangi yöne olursa olsun grafikler her ne kadar bas bas bağırsada kesinlik yoktur bunuda grafiklerin altına yazmıştım.İnat etmek sakıncalıdır.U30 71000 üzerinde kapanda bizde çıktık.Tuzak olma ihtimali olsada kısa vadeli yükseliş var. Tuzak diyorum çünkü OBO hala net yukarı kırılmadı adam geldi kanaldan çıkarttı ama oluşturmaya çalıştığı düşüş kanalının çizgisinde bıraktı yukarıda ki grafikte var. endex grafiklerine baktım.Banka endeksi yükseliş kanalından çıkmamış.kanlda devam ediyor.Holding endexi yükseliş kanalından çıkmış.Bu ikisi farklı olunca mutlaka anlamı vardır.grafiğide buraya yapıştıracağım.öğrenecek çok şey var |
|
|
|
|
|
|
#9 ( |