Geri Git   Number 1 Forum Group > EKONOMİ - PARA ve SERMAYE PİYASALARI > Ekonomi - Para ve Sermaye Piyasaları > Döviz - İMKB - VOB Haber ve Yorumları

Kapalı Başlık

LinkBack Konu araçları
Eski 09-11-2007, 11:40 AM   #2876 (permalink)
efem
Senior Member

efem'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Alıntı:
Orjinal Gönderi : taschakson Mesajı Görüntüle
yahu DTP kongresine takili kaldim...tümüne...taleplere-konusulanlara...insanimsilarin görüntülerine...Medyanin bunu yansitis sekline...kalbim kirik-asabiyim...kendimi daglara vurasim geliyor...sonra düsünüyorum...ayni siralarda okudugum,simdi devletimin binbasisi-savcisi-hakimi olmus arkadaslarimi...yahu diyorum sen basit bir Tüccar oldun...onlar ise daha vatansever olduklari icin devletlerine hizmet etmeyi yeglediler...onlar vurmali daga tasa kendilerini diyorum...sonra aklima geliyor...simdi hakim-savci-asker olan bu cocukluk arkadaslarima icki icmeyi-okuldan kacmayi bile benim ögrettigim...üzülüyorum...kendini daga dasa furmayi da ögretmeliymisim...

Dağlara vuracağız kendimizi; az kaldı, Allah büyüktür ki doğrunun yanındadır.

Koy kızım kaseti, "dağlar seni delik delik delmeli" türküsünü dinleyelim.

Bu aymazlık birgün bitecek, yüz ifadelerinde ki fütursuzluk şamarımızla silinecek, ne belçikası almanyası, nede amerikası kurtaracak onları.

Barzanin borazancıları, nasılsa borazanınıza tarrağı sokacağız.

Meclisimiz barzanici doldu, biz şebek gibi bakıyoruz. OFFFFF OFFFFFFFFFF
efem Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler
Eski 09-11-2007, 11:41 AM   #2877 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

skaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr sokar...ben giderim o gider...yanimda sok sok eder...hah hah hah haaaaaaaaaaa...bilin bakalim hangi alettir bu...hah hah hah haaaaaaaaaa...
Gaddarson şuan çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Eski 09-11-2007, 11:41 AM   #2878 (permalink)
hulusi
Senior Member

hulusi'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : Sir Mesajı Görüntüle
dax neyin rallisine çıktı..anlayan bi zahmet anlatıversin..

futse; 6454-55 lerden kuvvetli bir satış yer..dax da günlükler de 3 lü tepe yapmış olur..filet sarmıyor, her an patronun yanına gelebilirim.. yuuh bana..
hulusi Çevrimdışı  
Eski 09-11-2007, 11:42 AM   #2879 (permalink)
Sir
Banned/Foruma Giremez

daschhhhhhhh gibiyiz daschhhhhhhhhhhhh hahahahahahaha

hedef gök yüzüüüüüüüü...

parlayan yıldızız biz..

çok nefis faizimiz var..

sınırda savaşımız bile var....

gel yatırımcı gel...

ucuz hisselerimiz var...

haahahhahahahaaaaa
Sir Çevrimdışı  
Eski 09-11-2007, 11:45 AM   #2880 (permalink)
Sir
Banned/Foruma Giremez

spotta taze para aranıyorrrrr...

alsanıza leyn..

garanı çizsenize 5 gadame...hahahhahahahahaa

yemiyor di mi...
Sir Çevrimdışı  
Eski 09-11-2007, 11:45 AM   #2881 (permalink)
hulusi
Senior Member

hulusi'ın Avatarı

alnına kodum palası, 350 puan sadaka mı verdin lem bana..ben sana biner biner sen mana üçyüz-beşyüz..ama biliyom yapacamı..
hulusi Çevrimdışı  
Eski 09-11-2007, 11:45 AM   #2882 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

Alıntı:

hedef gök yüzüüüüüüüü...

parlayan yıldızız biz..

çok nefis faizimiz var..

gel yatırımcı gel...

ucuz hisselerimiz var...

haahahhahahahaaaaa
hah hah hah haaaaaaaaaaaaaa...hay sagolasin...yüz kaslarimi actin...cimnastik yaptirdin...eyi adamsin vesselam...sensiz bir hayat düsünemiyorum artikin...
Gaddarson şuan çevrimiçi  
Eski 09-11-2007, 11:46 AM   #2883 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : hulusi Mesajı Görüntüle
alnına kodum palası, 350 puan sadaka mı verdin lem bana..ben sana biner biner sen mana üçyüz-beşyüz..ama biliyom yapacamı..

anir anir anirgahladim burda...holosu cok yasa...nahaaaaaaaaa
Gaddarson şuan çevrimiçi  
Eski 09-11-2007, 11:48 AM   #2884 (permalink)
efem
Senior Member

efem'ın Avatarı

Alıntı:

hedef gök yüzüüüüüüüü...

parlayan yıldızız biz..

çok nefis faizimiz var..

gel yatırımcı gel...

ucuz hisselerimiz var...

haahahhahahahaaaaa
İşin özeti budur, bu kadar riske rağmen bindik bir alamete
efem Çevrimdışı  
Eski 09-11-2007, 11:48 AM   #2885 (permalink)
hulusi
Senior Member

hulusi'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : taschakson Mesajı Görüntüle
anir anir anirgahladim burda...holosu cok yasa...nahaaaaaaaaa
lem pala habire mal çıkıyor..kim alıyor lem buralardan, hangi deyyus?oturcak shapa..
hulusi Çevrimdışı  
Eski 09-11-2007, 11:51 AM   #2886 (permalink)
Sir
Banned/Foruma Giremez

dışarda kan gövdeyi götürüyor..

biz ise zirveden %5 geri geldik..

hey maşallah..

neymişiz biz be..
Sir Çevrimdışı  
Eski 09-11-2007, 11:51 AM   #2887 (