Geri Git   Number 1 Forum Group > EKONOMİ - PARA ve SERMAYE PİYASALARI > Ekonomi - Para ve Sermaye Piyasaları > Döviz - İMKB - VOB Haber ve Yorumları

Kapalı Başlık

LinkBack Konu araçları
Eski 15-11-2007, 10:30 AM   #4851 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
İlgi: Kasım'da aşk başkadır - Kasım Ayı Borsa Anlık Yorumlar

Alıntı:
Orjinal Gönderi : ayhan53 Mesajı Görüntüle
birdaha hahhahaa
aaa
son yarım saati seyrettinmi
hersey kontrol altinda Ayhan'im...olasilik dahili idi dün geceki hareket...1500 puan yukari bakiyoruz...bu gece dönüp gelecek...oda yola girecek...
Gaddarson şuan çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler
Eski 15-11-2007, 10:30 AM   #4852 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz

bu barclays sigara markası değildi değilmi
ayhan53 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Eski 15-11-2007, 10:31 AM   #4853 (permalink)
Eve'nin Fakiri
Banned/Foruma Giremez

Barclay 10 milyar pound zarar yazacagi soylentisi vardi ya...oyle deyilmis...beklentilerin cok altinda zarar yazacagini az once aciklamis...
Eve'nin Fakiri Çevrimdışı  
Eski 15-11-2007, 10:32 AM   #4854 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : somoncububa Mesajı Görüntüle
o trend en son şort geymedi mi
tren den bahsediyosan ben senetlerden anlamıyom vobun nesinden anlıcam

ben gaddar yolacam bu hafta
sen benim taschakim'in kilini yolarsin artikin...bu gün bir sürprizim var...
Gaddarson şuan çevrimiçi  
Eski 15-11-2007, 10:34 AM   #4855 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : Eve'nin Fakiri Mesajı Görüntüle
Barclay 10 milyar pound zarar yazacagi soylentisi vardi ya...oyle deyilmis...beklentilerin cok altinda zarar yazacagini az once aciklamis...

hah hah hah haaaaaaaaaaa...gunaydin üstadim...
Gaddarson şuan çevrimiçi  
Eski 15-11-2007, 10:34 AM   #4856 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz

'Kemal Abi'nin iş bilir çocukları

15/11/2007
RADİKAL - İSTANBUL- Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın çocukları Abdullah Unakıtan, Zeynep Basutçu ve Fatma Unakıtan'a ait 'Telemobil' adlı şirketin geçen yıl Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Akfen Grubu ve Singapurlu SPA konsorsiyumuna satılan Mersin Limanı'na 2 milyon dolarlık terminal işletim sistemi sattığının ortaya çıkması etik sorununu da gündeme getirdi. Olay ilk kez Fatih Altaylı'nın Gazeteport'taki köşesinde, 'Bu yolsuzluk haberini başka yerde göremezsiniz' başlığıyla yer aldı. Haberde Altaylı, Unakıtan'a bağlı olan Özelleştirme İdaresi tarafından özelleştirilen Mersin Limanı'na aynı bakanın çocuklarına ait şirket tarafından 150 bin doları peşin olmak üzere 2 milyon dolara güvenlik sistemi satılmasının Batılı ülkelerde günlerce manşet olacağını ifade ediyordu.

Satış haberi doğrulandı
Bu yazının ardından Mersin Limanı'nı işleten Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği (MIP) adlı şirketin konuyla ilgili genel müdür yardımcısı İsmail Kürşat Tezman da Gazeteport'a yaptığı açıklamada satış olayını doğruladı. Tezman açıklamasında şunları söyledi: 'Mersin Limanı'na satılan sistem güvenlik kameralarının yanı sıra, limanın kapasitesinin artırılabilmesi ve faaliyetlerin standardizasyonu ve düzenlenmesinde kritik öneme sahip yazılımı, serverları, el terminallerini ve liman sahasında bilgi aktarımını sağlayacak kablosuz sistemleri de içeriyor. Ayrıca sistem içinde kapı girişlerini sağlayan ve kamyon plaka okuma sistemlerini içeren program, personel giriş çıkışını sağlayan program ve okuma sistemleri (kartlı geçiş sistemi) ve bu konulara ait bilgisayar kablolama, kameralar ve teknik teçhizatın tamamı da yer alıyor. Telemobil Türkiye'de bu hizmeti entegre halde, bir bütün olarak sunabilen tek şirket ve bu sistemlerin birçoğunun da tek yetkili satıcısı."

ayhan53 Çevrimdışı  
Eski 15-11-2007, 10:34 AM   #4857 (permalink)
hulusi
Senior Member

hulusi'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : somoncububa Mesajı Görüntüle
o trend en son şort geymedi mi
tren den bahsediyosan ben senetlerden anlamıyom vobun nesinden anlıcam

ben gaddar yolacam bu hafta
kuzenden bahsediyorum yahu..tren de neymiş..d si eksik olmuş..celoyu öle böle 12 üstüne attın ya, iyi ki de anlamıyorsun..
hulusi Çevrimdışı  
Eski 15-11-2007, 10:34 AM   #4858 (permalink)
somoncububa
Senior Member

somoncububa'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007

Alıntı:
Orjinal Gönderi : taschakson Mesajı Görüntüle
sen benim taschakim'in kilini yolarsin artikin...bu gün bir sürprizim var...

sölerim bak tahtanın palasına 3 er 1 er
ham yapar seni arada
somoncububa Çevrimdışı  
Eski 15-11-2007, 10:36 AM   #4859 (permalink)
somoncububa
Senior Member

somoncububa'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007

bi tek lot davuk budum da osssaydı ben de sevinecektim ama kısmet
tüpoya artıkın :rolleyes:
somoncububa Çevrimdışı  
Eski 15-11-2007, 10:37 AM   #4860 (permalink)
profman72
Senior Member

profman72'ın Avatarı

...SOMON Toprağam 2 aylık bi kağıt de bağa davuk ayarında..Delikli olsun
ama deliği olmayan kağıda girmem ben..Dalga geçme bak de bağa bi kağıt
profman72 Çevrimdışı  
Eski 15-11-2007, 10:37 AM   #4861 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

yafu sabah sabah üzüldüm yahu...sabahin erken vakti idi...kuzu bir kac bir seyler yazdi...üc ker basligini degistirdi...sonra kaldirdi topigi...tesadüfen okumus oldum yazdiklarini...calisma masamin kenarina furup,kulagimi cektim...meazallah...insan nasil afallayabiliyor...yorma kendini sen ehtiyar...get Isvicre'de bir tatil yap...paralarin yanina get...temam mi kuzu...seni boyle gorünce icim paralaniyor...
Gaddarson şuan çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!