Geri Git   Number 1 Forum Group > EKONOMİ - PARA ve SERMAYE PİYASALARI > Ekonomi - Para ve Sermaye Piyasaları > Döviz - İMKB - VOB Haber ve Yorumları

Kapalı Başlık

LinkBack Konu araçları
Eski 01-11-2007, 07:17 PM   #501 (permalink)
ziko
Banned/Foruma Giremez

Giriş Tarihi: Oct 2007
Alıntı:
Orjinal Gönderi : STAH Mesajı Görüntüle
helal olsun....ikili dip ve pozitif uyumsuzlukta dolar satan delikanlılara....

helal olsun....ikili tepe ve negatif uyumsuzlukta pozisyon açan delikanlılara....

sizlerin cesaretini kıskanarak izliyorum...

kazandığınız paralar ananınızın aksütü gibi helaldır...

ama benim canım şu sıralar süt istemiyor...

100 de 45.46.000 li seviyelere kadar...

30 da 58-59.000 li seviyeler kadar...

ya açlıktan ölecem yada süt tankının içinde yüzücem...

siz bana bakmayın...ben sadece teknik analiz denen kalıplaşmış düşüncelerin esaretinde gezinen sakin,dingin bir yatırımcıyım...

bana kalırsanız ayda 1 defa para kazanırsınız....bu kazancın %20-25 olması bile sizi kesmez...

ama ben yinede yazayım...yeni mekanımıza yük olmayalım...:rolleyes:
STAH,

Ayda %20-25 e takla atacak çok kişi var.Yazmaya devam,izliyoruz.
ziko Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler
Eski 01-11-2007, 07:35 PM   #502 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
STAH dostum, ayrı kaldığımız süre içinde fikir paylaşımı yapamadık. Belki aynı çatı altında olsaydık farklı olurdu.

23.07.2007 de yazıp çizdiklerim altta. Sen bunları bir incele, güncellenmişlerini de yaparım bir ara.

Alıntı:
Orjinal Gönderi : detan Mesajı Görüntüle
detan şuan çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Eski 01-11-2007, 07:38 PM   #503 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

Devamı:

Alıntı:
detan şuan çevrimiçi  
Eski 01-11-2007, 07:39 PM   #504 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

Devamı:

Alıntı:
detan şuan çevrimiçi  
Eski 01-11-2007, 07:42 PM   #505 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

Devamı çok iddialı bir tahmin.
Şu ana kadar böyle bir tahmin ben duymadım, Duyan var mı?

Alıntı:
detan şuan çevrimiçi  
Eski 01-11-2007, 08:18 PM   #506 (permalink)
Sir
Banned/Foruma Giremez

dow u hallettim galiba..

polis diye bir diziye rasladım..yeni galiba..iyi birşey belli..
Sir Çevrimdışı  
Eski 01-11-2007, 08:21 PM   #507 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

haaaaaaaaaaaa,haberler kotü görüntü cok schik...felaket para kazanacagiz...allah bozmasin...
Gaddarson Çevrimdışı  
Eski 01-11-2007, 08:24 PM   #508 (permalink)
Sir
Banned/Foruma Giremez

Alıntı:
Orjinal Gönderi : taschakson Mesajı Görüntüle
haaaaaaaaaaaa,haberler kotü görüntü cok schik...felaket para kazanacagiz...allah bozmasin...
dikkat tashakson çıkabülür...hahahahahha

nasılsın canım ciğerim?

ulu büyük tashaksonum..
Sir Çevrimdışı  
Eski 01-11-2007, 08:28 PM   #509 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : Sir Mesajı Görüntüle
dikkat tashakson çıkabülür...hahahahahha

nasılsın canım ciğerim?

ulu büyük tashaksonum..
yavrum benim...böyle hitap et bana canimi ye...hah hah hah haaaaaaaaaaa...bak hem halimi hatrimi sordun-ayni sirada ruhumu oksadin...iste bu...sana yakisan bu...uzandim yataga simdi,seni bekliyorum...gel erkekim...hah hah hah haaaaaaaaaaaaa...
Gaddarson Çevrimdışı  
Eski 01-11-2007, 08:30 PM   #510 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

yahu Sir Irakta Amerikalilarla bir devlet kuralim...Yahudi kardeslerimizi de alalim...ne diyorsun...zaman icinde yerli halki eskitir-yeni bir Türko-Anguto halk devsiririz...
Gaddarson Çevrimdışı  
Eski 01-11-2007, 08:37 PM   #511 (permalink)
Sir
Banned/Foruma Giremez

Alıntı:
Orjinal Gönderi : taschakson Mesajı Görüntüle
yahu Sir Irakta Amerikalilarla bir devlet kuralim...Yahudi kardeslerimizi de alalim...ne diyorsun...zaman icinde yerli halki eskitir-yeni bir Türko-Anguto halk devsiririz...
sen bir dehasın lem tashakson niye daha önce düşünemedik..

bizim trend de devlet başkanı olsun..
Sir Çevrimdışı  
Eski 01-11-2007, 08:38 PM   #512 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

eskiden Emperyalizmin bile ilkeleri,temsilcisi kuvvetli karekterleri vardi...simdilerde hak getire...dolayisi ile güc esitsizligi ve globalizm de dikkate alindiginda masada anlasildigi taktirde gerceklestirilemeyecek hayal yok...kim ki konvensyonel metodlar ile düsünür ve eyleme girisir,yanilir...bu kalitesizlik ve bozulma icinde bilincli bir sekilde yerimizi almaliyiz...artik ne sinirlari degistirmek zor ne de fikirleri...ne de yeni bir devlet yaratmak...bizler icin zor...Yeni dünya düzeni savunucularaina karsi isemektense onlarla saglam temeller üzerinde ilkesiz anlasmalar yapabilmeliyiz...

ben Irak'i geri istiyorum...kusatmayi kirmak ve genlerimdeki Anglo tarafimla bulusmak istiyorum...onlar ile aramda sadece bir sünnetli cük ve ibadetane farkim var...ve sayilamayacak sayida üstünlüklerim...
Gaddarson Çevrimdışı