|
||
|
|
#6651 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
|
İlgi: Kasım'da aşk başkadır - Kasım Ayı Borsa Anlık Yorumlar
1,4 eur/usd paritesi....11800 dow.....102,8 usd/yen.....4000 shangai....olana kadar tepki beklemek anlamsız....çünkü birinin yükselişini diğerinde mal çıkma olarak kullanacaklar....shangai yıkılırsa tüm goplar yıkılacak.....o yüzden tepkiye hiç gerek yok....hep kısa tam kısa......tabii düştükçe kısa gitmek zorlaşıyor ama zorlaştıkça da daha çok düşüyor....
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#6652 (permalink) |
|
Banned/Foruma Giremez
Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Uzun'um...canim cigerim...sirim gibi delikanlim...hosgeldin...
dun aksam...rusya'nin dolarla petrol satisini 5 yil icinde sifirlayacagiyla ilgili bi yazi kopyalamistim...okumadiysan one alayim...eurusd takildigin icin bilmen lazim diye dusunuyom... |
|
|
|
|
#6654 (permalink) |
|
Senior Member
|
5. dak.'larda MACD ne zaman AL verse hemen akabinde çok sert satışlar geliyor.....bu da hedeflerinin çok aşağıda olduğunu gösteriyor.....baktığım her endekste böyle.....
|
|
|
|
|
#6655 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
tamam Uzun'um tamam...kontrol altinda hersey...sabah vakitlice vermedigim satislarim nedeni ile kendime kizginim...yalniz sabah kaarimin bir bölümünü benden alirken olasi gidisatla ilgili cok giymatli mesajlar kaptirdilar...ben bu mesajlari aldim...bunu gullanirim...gecen sefere gelince ben kendi pozüsyonlarimda senin gibi dehset bir zarar yazdim...lakin aracilarin kendi insiyatifindeki getirisi pazarlik edilmis free pozüsyonlarim para kazandi...ve tatilde oldugum icin o dönemi pek fazla piyasa ile ilgili gecirmedim...bu adamlar dönecek...
|
|
|
|
|
#6656 (permalink) |
|
Senior Member
|
beybam dolar daha fazla değer kaybedemez.....isterse fed bile dolardan vazgeçsin değişemez.....çünkü doların düşmesi dünyada enflasyonu tetikliyor....ana döviz dolar ve o düştükçe mal sahipleri mallarının değerini arttırıyor dolar bazında....hani bizim enflasyondan korunmamız için fiyatları arttırdığımız gibi.....o yüzden dolar da beklentim çok büyük....1,1 usd/eur paritesi bekliyorum.....2 seviyesinde de usd/tl.....ütopik gibi duruyor ama bence tüm dünyadaki krizi bertaraf edebilecek tek çözüm bu.....daha doğrusu alışılmış rakamlardaki ve beklentilerdeki muazzam bir değişim....
bu insanların bakış açısını değiştirecektir....yoksa mümkünatı yok bu krizi atlatamazlar.... inşaat sektörü...emlak piyasası....ev için gerekli ürün piyasası....kredi veren bankalar....borcunu ödeyemeyen balonzedeler.....kredi kartına yüklenmeler....batık kediler....vs vs....derken bir de çok önce bahsettiğin % 2 altında abd büyümesi.... bunlar ne endeks bırakır ne de tahta..... o yüzden çok sert hareketlere oynuyorum....olmaz denilene.... |
|
|
|
|
#6657 (permalink) |
|
Senior Member
|
sen de cok yakisiklisin...
neselenelim kendimize gelelim anadimini...parami labilirsin ruhumu asla...nahaaaaaaaaaaaaaaaa...![]() ![]() ![]() ![]() Son Düzenleme Gaddarson tarafından 21-11-2007 02:02 PM de yapıldı.. |
|
|
|
|
#6658 (permalink) |
|
Banned/Foruma Giremez
|
Uzun'cum...bi de senden ricam...
musait oldugunda...bi dax aylik grafigi yapistirsana...5.900 - 6.100 arasinda 2008 martta dibini bulcak kulbunu taksana... ![]() gorsun daschak kafali... bizi ciddiye almiyo...![]() |
|
|
|
|
#6659 (permalink) |
|
Banned/Foruma Giremez
|
uzunum hoşgelmişsin sefalar getirmişsin
![]() tashakson gaddar sende hoşgeldin...şarjörü boşalttın ha..hahahahha..helal sana. ![]() herşey plana göre tıkır tıkır gidiyor..meraklanma..:rolleyes: |
|
|
|
|
#6660 (permalink) |
|
Senior Member
|
vobda güzel olan birşey de kimse büyük düşüşe oynamadığından güniçi aldığını karla veya zararla kapatıyor......ben ise ilk günden beri sürekli piramitliyorum.....dün 68'den verdiklerim de karda, bugün 67100'den verdiklerimde......maliyet çok yukarıda olduğundan her yükselişi gelen kar ile daha da kısalayarak karşılıyorum....hr dirence geldiklerinde gözümü kırpmadan basıyorum.....46500 endekse kadar da kapatmadan böyle gideceğim.....
şu saat itibariyle bugünkü destek 65'in de altına indi.... |
|
|
|
|
#6661 (permalink) | |
|
Senior Member
Mekan: ANKARA
|