Geri Git   Number 1 Forum Group > EKONOMİ - PARA ve SERMAYE PİYASALARI > Ekonomi - Para ve Sermaye Piyasaları > Döviz - İMKB - VOB Haber ve Yorumları

Kapalı Başlık

LinkBack Konu araçları
Eski 02-11-2007, 01:36 PM   #726 (permalink)
salo38
Senior Member

Giriş Tarihi: Oct 2007
Bu arada herkese tünaydın. İnternet yeni gelince ancak girebildik
salo38 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler
Eski 02-11-2007, 01:37 PM   #727 (permalink)
Cico
Senior Member

Cico'ın Avatarı

Gomtanım, mübarek annenize acil şifalar dilerim.
Cico Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Eski 02-11-2007, 01:37 PM   #728 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
http://www.number1forum.com/forum/an...tileriniz.html
oylayın diye anket koyduk ahali
ayhan53 Çevrimdışı  
Eski 02-11-2007, 01:39 PM   #729 (permalink)
STAH
Senior Member

STAH'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : taschakson Mesajı Görüntüle
evet daha da geciklmeden kesinlikle Savas...Sii'ler-Sünniler irakta yumusatilip,Kek'lere devlet kurulup ucak-tank tüfeyn verildikten sonra mi alacagiz gardimizi...en iyi savunma saldiridir...aksi yaratilamyiorsa vakitlice savas eyi bir baristir...

SAVASALIM...hemen simdi...Ortadogu bizim topragimiz...
politikalar pısırık...uygulamalar geç ve meclis işgal altında...

tbmm vatanımızın menfaatları için gizli toplantılar yapıp karar alamıyacak durumda...

çünkü alacağı en gizli ve açıklanmaması gereken karar, toplantı dağıldıktan 5 dakika sonra düşmanlarımızın bilgisine sunuluyor...

yani meclisimiz bile zapt edilmiş durumda abd tarafından...

pkk mecliste...atatürk ve cumhuriyet düşmanı bir grup mecliste...

yani sözün bittiği noktayız...
STAH Çevrimdışı  
Eski 02-11-2007, 01:39 PM   #730 (permalink)
salo38
Senior Member

Oyladım Ayhan'ım. Bu arada senin şu rep gücünle bizi binlik kademeye atsana. Halen 200'lerde sürünüyoruz
salo38 Çevrimdışı  
Eski 02-11-2007, 01:39 PM   #731 (permalink)
GEREK
Senior Member

GEREK'ın Avatarı

STAH..geçmiş olsun.
GEREK şuan çevrimiçi  
Eski 02-11-2007, 01:40 PM   #732 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
Alıntı:
Orjinal Gönderi : salo38 Mesajı Görüntüle
Oyladım Ayhan'ım. Bu arada senin şu rep gücünle bizi binlik kademeye atsana. Halen 200'lerde sürünüyoruz
deniyorum olmuyor salo açılınca söz tıkılayacağım
ayhan53 Çevrimdışı  
Eski 02-11-2007, 01:44 PM   #733 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

baba bizkackisiyizde "kuvvaci Arnavut" benim...
Gaddarson Çevrimdışı  
Eski 02-11-2007, 01:46 PM   #734 (permalink)
STAH
Senior Member

STAH'ın Avatarı

Alıntı:
Yugolar gibi tezgaha düsmeyelim...proaktif olmaliyiz...maliyeti düsük baskinlar yapmali...toprak zaptetmeli...geri vermeli...tekrar almali...bir süre kalmali...halki eskitmeliyiz...elinmiz dursa dekmemiz durmamali...

hem masada hem sahada olmaliyiz...neden Putin'i kimse ziyaret etmiyor...Putin eyi dosttur...menfaatlerimiz sonuna kadar birliktedir...Türkiyenin en eyi menfaat dostu Putindir...Türkiyenin en güzel gelinleri Ruslardir...

Türkiye ve Rusya birlesmelidir...sinirlari ile-ekonomisi ile-kültürü ile...

sağlık dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim değerli arkadaşlarım....

''yogoların tezgahına düşmeyelim'' cümlen işin özeti değerli kardeşim...yugoslavya nasıl parçalandı diye bir kitap var...alın okuyun...kişi ve yer isimlerini çıkarınca Türkiyede dönen olayların ikizini göreceksiniz...

ama atladıkları bir şey var...

biz TÜRK milletiyiz....

bunun ne demek olduğunu iyi anlayacaklar....
STAH Çevrimdışı  
Eski 02-11-2007, 01:48 PM   #735 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
Alıntı:
Orjinal Gönderi : STAH Mesajı Görüntüle
annem rahatsız.....

Geçmiş olsun dostum, Allah şifa versin.
detan Çevrimdışı  
Eski 02-11-2007, 01:50 PM   #736 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
Alıntı:
Orjinal Gönderi : STAH Mesajı Görüntüle
bikaçkişiyiz formunda da yazılar yazıyorum....

Ben de üyeyim ama şimdilik yazmıyorum.
detan Çevrimdışı  
Eski 02-11-2007, 01:50 PM   #737 (permalink)
STAH
Senior Member

STAH'ın Avatarı

Alıntı:
baba bizkackisiyizde "kuvvaci Arnavut" benim...
ege bölgesine gelip bir kaç satır yazarsan çok iyi olacak gaddarım...

hatta fırsat buldukça devamlı yazarsan çok daha iyi olacak...

bu ülke gençlerinin fikirlerine ve bakış açına çok ihtiyacı var....
STAH Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!