|
||
|
|
#7701 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
İlgi: Kasım'da aşk başkadır - Kasım Ayı Borsa Anlık Yorumlar
Alıntı:
yine kontrolü bıraktın... sakin yahu... |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#7703 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
|
hahhh hahah hhaaaa...160,5 oldu 2 dakkada......gel babanın kollarına gelllll.....hepsini birden mikeceğim bu sefer....çok ateşliyim....geçen sefer soktuklarını hayli hayli sokmalıyım ki rahatlayayım.....
|
|
|
|
|
#7704 (permalink) |
|
Senior Member
|
geçen sefer beni mahveden trade ederken uzun yapmamdı...terse yakalandım ve çevremedim....
şimdi sadece kısa kapatıp soluklanıyor yukarıdan tekrar kısalıyorum.... yni geberecek olan paritede hiçbir riskim yok....çünkü ne kadar düşükten satarsam satayım sonuçta kısayım..... |
|
|
|
|
#7705 (permalink) |
|
Senior Member
|
bunlar son çırpınışlar....son mal çıkma çakma hareketleri......tradei oldukça zor....hele ki sığ olan vadelide.....o yüzden şansımı diğer tarafta deniyor burada arada bir grafiklerine bakıyorum vobun....o kadar.....işin bu sefer gerçekten bittiği paritelerden belli....
102,8 usd/yen....1,4 eur/usd......eehhhh artık eur/yen ne olur hesaplaması bile insanın içini hoppp hoppp ettiriyor.....geçtim kazanmasını hesaplaması bile zevkli..... |
|
|
|
|
#7709 (permalink) |
|
Senior Member
|
bu rakamlar böyle çok sert oynuyorsa bu büyük bir hareket arefesinde olduğumuz gösteriyor....
eee sürekli coşku verildiğine göre de demek ki bu hareket yukarı olamaz..... ilk defa bu kadar pozisyonumdan ve zamanlamadan eminim....hem de en dip denilen seviyelerdeyken...... yıkım kaçınılmaz haftaya......tüm dünyada..... 6,5'den sabancı....8,35'den akkız aldırmaya çalışıyorlar....ve yukarı gidecekler......vah vahh vahhhh....yukarı gidecek olsan bize niye bu seviyeden mal veresin gerizekalı...... |
|
|
|
|
#7710 (permalink) |
|
Senior Member
|
nasıl acı ve coşku içiçe geçmiş var yaa......tersten ilişkiye girersen olacağı budur...hahh hahha hahaaa.....
şimdilik mal alan coşuyor verenin canı acıyor....peki pala ters ilişkide yatar mı senin altına..... |
|
|