|
||
|
|
#8901 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
İlgi: Kasım'da aşk başkadır - Kasım Ayı Borsa Anlık Yorumlar
son verıde cok guzel...fed yıne ındırır.....haa sonramı abd 12 aylıkları var onlar guzel gelecek.....ama nasıl...borclanma malıyetı o kadar dusecek abd de...ee subprıme zararları nasıl karsılanacak...nereye gıdecek...guzel reel faız veren bı yere gıdecek....neresı varkı
potansıyelı kazanma potansıyelı en fazla olan yer neresıkı??tek engel dolar tek engel...bıraz yukselmelı ama turkıye pastasını herkese yedırırlermı.....o zaman baskı altında tutacaklar.....eger dısardakıler herseyı goze elıp ya hero ya merro derlerse ne olcak 1 dolar 1 ytl ![]() |
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#8902 (permalink) |
|
Senior Member
|
Forumlara baktim soyle bir. hemen hemen tüm vobçular kısalarını kapatmışlar ve bir kısmı da uzun açmışlar. Tabi uzunçağatay dışında, bir de bizim Sir. Ky bu sefer kazanacak mi çok merak ediyorum, flat flat izliyorum bakalim
![]() |
|
|
|
|
#8910 (permalink) |
|
Senior Member
|
Haftasonu Annapolis onemli demistim. Guzel seyler cikacaga benziyor. Irani yakin vadede rafa kaldirir, Turkiyenin Iraka girmesini de rafa kaldirabilir. Orta vadeli guzel bir trend olusabilir. Yalniz petrol fiyatlari hem anlasmadan oturu hem de resesyon ihtimalinden oturu dusmeye baslarsa petrodolarlar azalacak, boyle bir tehlike var...
|
|
|
|
|
#8911 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
yarin cokuse devam... yukledik bagaji avro dolar.... donlarimizi giyip tatile gittik....
kocum dow 12992 den de donermis canisi.... ) 12830 da olurmus.... kocum benim...saha vakit var... daha da asagiya... hahahariririhahaharaa... |
|
|