|
||
|
|
#8951 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
İlgi: Kasım'da aşk başkadır - Kasım Ayı Borsa Anlık Yorumlar
su yukaridaki cümlem inanclara saygisizlik olarak degerlendirilmis iki üc capulcu tarafindan...sonrada kafalarina gore degerlendirmeye baslamislar...simdi sen ne diyorsun yahu Sir...
Son Düzenleme Gaddarson tarafından 28-11-2007 02:55 AM de yapıldı.. |
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#8952 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
benim göstergelerden henüz dip sinyali alamadım...yukarı hareket ise ufukta hiç yok... palyatif bir takım hareketler ise kalıcı olmuyor....bu gün 65.000 lere tutunmaya çalıştın... çünkü fibonecci amcamın yüzde 50 düzeltme yerleri burası....ama kısa vadeli indikatörler henüz diptir demedi.... 61.8 de.... deme ihtimali var....orasıda 62.500 civarları....oraya indiğinde -eğer inerse-dolar 1.2350 seviyelerindeki ikili dip in zirvesinmi zorlayacaktır.... zurnanın zırt dediği işte bu seviyelerdedir... ama bugün amiraldeki kıyımı görünce; 62.500-63.500 civarlarını dip oluşumu olarak kullanamıyacağı görüşü ortaya çıkmaya başladı... aman kardeşim...dikkat..... |
|
|
|
|
|
#8953 (permalink) | |
|
Banned/Foruma Giremez
Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Alıntı:
sığ yaklaşıyorsun olaya.. ki ben seninle aynı fikirdeyim ( o konuyla ilgili ) ama hulusimi feda etmem edemem..onun kalbi iyi..o eyi bir insan kendine gel..kardeşinle furuşma.. |
|
|
|
|
|
#8954 (permalink) |
|
Senior Member
|
65800 ortalama ile portföyümün %50'si kadar Long pozüsyon tasiyorum baba yarina...ve bir rally hazirlihim var...hah hah hah haaaaaaaaaaaaa...bütün cekincelerine katiliyorum...cok da yerinde tespitler...lakin dönecegiz...inaniyorum...beni biliyorsun bir hinlik sezersem acimam koparirim...
|
|
|
|
|
#8955 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
gaddar kardeşim...bence konuyu uzatmamakta faydalar var.... diğer forumdaki ortamların oluşmasını istemem... konu hakkında yazacağım çok şeyler var...ama burası yeri değil.... evet üzerimizdeki baskı çok yoğun olabilir... ama hepimizin sağ duyudan ayrılmaması gerekir.... |
|
|
|
|
|
#8956 (permalink) | |
|
Banned/Foruma Giremez
|
Alıntı:
sen naif düzgün bir adamsın..tanıdığım için her gün ayrı bir ayrıcalık hissediyorum..ciddi diyorum.. bak ne diyecem..kelimeler ve gerçek dünya ayrıdır.. konuşulacak çok şey var.. |
|
|
|
|
|
#8957 (permalink) |
|
Senior Member
|
hulisini feda edersin etmezsin beni ilgilendirmez bu saatten sonra...ben böyle yaklasimlari sevmem arkadas...ben gün icinde bir fikrimi kendi üslubum ile aciklarken art niyetli bir sekilde bana sagisizca ve provakatif ,carpitarak müdahale edilmeye kalkiliyorsa isin tadi da kardesligi de kacar...dogruya dogru olacaz-egriye egri...holosu'yu bir sen mi seviyorsun...ama yamukluklari varsa düzeltir bir adam daha cok sevilir...
|
|
|
|
|
#8958 (permalink) | |
|
Banned/Foruma Giremez
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#8959 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
![]() ama bu günkü satışlar çok güçlüydü.... kafa kağıtların hepsi kuvvetli sat verdi.... yukarı bir tepki verebilir...ama atılacak taş, ürkütülecek kurbağalar değer olacak mı.... dow un bu günkü yukarı hareketinden fazla bir şey ummamak lazım... 2,5 aşağı...1.5 yukarı.... tam yavaş yavaş ısıtılan kurbağa taktiği.... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8960 (permalink) |
|
Senior Member
|
benim holosu ile ilgili tespitim su...zeki ve bir o kadar da öküz altinda buza ariyan,son secimlerde de AKP cigirtkanligi yapmis eksik bir adam...hepsi bu...ayrica günlük islemlerinde basarisiz oldugunda agresiflesen,sicik haline dönüsüp sicrayan bir adam...hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaa...al da basina cal...ben buraya kadar sabir ettim...ben sizinle özgürce sohbet edemeyecek miyim yahu...ben hangi sözüm ya da avatarim yanli anlasilir diye düsündükten sonra...ki o inceligi bile gosteriyorum...benim dimalik kizin avatarini 7 dakikadan fazla asili dutmuyorum...hah hah hah haaaaaaaaaaaaaa...
|
|
|
|
|
#8961 (permalink) |
|
Senior Member
|
başımıza bir sorumluluk aldık...gereklerini yerine getirmeye çalışıyoruz sir.... ama her gece düzenli olarak okuyorum sizleri.... aklımın yettiğince de birşeyler yazıp sizinle paylaşmaya çalışıyorum... sakin olmalıyız...çok sakin...çok kritik zamanlardan geçmekteyiz.... |
|
|