|
||
|
|
#9926 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
İlgi: Kasım'da aşk başkadır - Kasım Ayı Borsa Anlık Yorumlar
yıl sonu hareketi erken olacak, sadece tahmin çünki araya ayın 20 simde kurban bayramı giriyor.
siz bana kanmayın bildiğinizi yapın. |
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#9927 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
Çağatay,
"Büyük lokma ye, büyük konuşma" demişler. Çok büyük laflar edip, çoğu zaman altında kalarak kendine yazık ediyorsun. Bu inadından vazgeç, biraz daha esnek ol. Bu eleştiriyi de seni seven bir abinin tavsiyesi olarak kabul et. |
|
|
|
|
#9928 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9930 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
Alıntı:
karşı fikirleride tahlil etmeni vede duygularından arınmış tespitlerle çok daha büyük işler yapabilecek potansiyele sahipsin... insanlar senle fikir alışverişine girme hakkına sahip olmalı tartışmalar bu yönde olursa karşındakininde fikrini ve düşüncesine şans tanırsan kendine daha yararlı olacaksın düşüncesindyim. biliğin gibi bizler senin kara gün dostunuz..sevgiler.. vede istanbula gelde bi akşam dağıtalım... |
|
|
|
|
|
#9931 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
|
detan abi uyarın için sağol....ama ben bildim bileli böyleyim......
verilerin kötü geleceğini düşündüm....geldi ama bana mısın demediler...... onlar olanı görmeyip hala hayal peşinde kouyorlar....bizi de o hayale ortak etmek istiyorlar..... maketten ev satanlar gibi..... ben inadım yüüznden şu iki günde çok büyük karı kaçırsam da beklemeye devam edeceğim.... bu sefer kullanığım paranın 3 katı kadarını dolarda bekletiyorum aracı kurumunda.....yani sonuna kadar taşıma şansım var...... ayrıca benim bu sefer oynadığım da düşüş filan değil....gerçekten çöküş....dow'da 2-3 günden % 10'luk bir düşüş bekliyorum....ama zamanı ne zaman bir türlü tutturamıyorum..... şu an hala % 25 civarı kardayım......beklemeye devam edeceğim ama iki günde 2500 puan kaçtı ona da yanmıyor değilim.... |
|
|