|
||
|
|
#10403 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
İlgi: Kasım'da aşk başkadır - Kasım Ayı Borsa Anlık Yorumlar
Alıntı:
bu bernanke muhabbetine dikkat edin.önce yukarı sonra daha aşağıya. |
|
|
|
|
|
#10408 (permalink) |
|
Senior Member
|
bir hafta yokum.gündüz ara sıra nete girebilirsem takip ederim.vadelide 72000 ve 74000 leri gösterirler diye düşünüyorum.arada dökme hareketi yapacaklar.
gittikce artan 67000 çizgisi var.Burada pozisyon kapatılır.neden bunu söylüyorum.çünkü borsada kesinlik yok ve grafiği para çizer.en az 72000 en çok 74000 de de pozisyon kapatılır.ekranı izleyemezsem bile şartlı emirleri bu şekilde vereceğim.grafikler hala büyük düşüşü gösteriyor.ama şartlar da değişir grafikler değişir belki yola devam ederiz.yapılacak şey rüzgara vereceksin kendini.eğer bir çıkış trendi veya düşüş trendi başladıysa ve trend yönünde pozisyonunu açtığına inanıyorsan en güzel şey ekranı izlememek .tespit ettiğin yerden satış yapmak .dökme hareketlerinde tırsdırıyorlar. satışı bir noktada yapamadıysan dönüp dolaşıp zarara geçiyorsun. dow un biraz düşmesi sağlıklı TOBO için . bugünün anahtar kelimesi işlem hacmiydi |
|
|
|
|
#10411 (permalink) |
|
Senior Member
|
öbür kahvede bugünkü görünenin 11 aralığa göder görülecek en yüksek seviye olduğunu söyleyen bir arkadaşımıza verdiğim cevabı buraya kopyalayayım.belki o yazıyı okumayan olabilir.
''' vadelide grafiklerden 72000 74000 görülüyor. bana çıkış başladı da konuşuyorsun deme vadeli 66000 lardayken burada uzun'a çok anlattım 3.hareketi, 3. tepeyi ve asıl düşüşün o tepeden sonra olacağını. şimdi çıkış başladı gerçekten 74000 e gidermi peki sonra büyük düşüş olurmu.şimdilik öyle görünüyor.fakat grafiği para çizer bakarsın tepeleri geçer yukarı basar gider.bakarsın ptesi 67000 i kırar yar başından uçar kesinlik yok.görünen var.''' |
|
|