Geri Git   Number 1 Forum Group > EKONOMİ - PARA ve SERMAYE PİYASALARI > Ekonomi - Para ve Sermaye Piyasaları > Döviz - İMKB - VOB Haber ve Yorumları

Kapalı Başlık

LinkBack Konu araçları
Eski 05-11-2007, 05:41 PM   #1301 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
ne zaman ki bu millet memleketi idare edenlere Mustafa Kemal gibi gercekleri gören ve olmasi gerekeni bir milli and'a dönüstüren, gercek vatanseverlerin etrafinda toplanip müdahale etmis ve onlari tasviye etmistir...sayginligini yeniden kazanmis ve önü acilmistir...
Gaddarson Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler
Eski 05-11-2007, 05:41 PM   #1302 (permalink)
hulusi
Senior Member

hulusi'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : taschakson Mesajı Görüntüle
taschakson taschaksondur...hecbir sey degismez anadimini...sahipsiz bu ülke...ehil ve vatanseverler tarafindan yönetilmemekte...kimse rahati kacsin istemiyor...milli hisleri olmayan laf salatasindan baska becerisi olmayan,yüreksiz demogoglar sahiplenmis bu ül***i...
haklı olabilirsin ama bayrak, uyruk değiştirmek malubiyeti kabullenmek olur..tıpkı başımızdakilerin yaptığı gibi..savaşmadan-vuruşmadan teslim olmak ve de teslim etmek..
hulusi Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Eski 05-11-2007, 05:44 PM   #1303 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : detan Mesajı Görüntüle
Bilirsin ben çok düşünüp az yazarım.
İçimde kopan fırtınaları bir bilsen.

baba benim yunanin flamasi ile ne isim olur...beni cok iyi biliyorsun-fikirlerimi yillardir cesitli vesileler ile yaziyorum...cok büyük üzüntü icindeyim...durum budur...sadece para kazanmak insan olani mutlu etmiyor...

görüsmek üzre...
Gaddarson Çevrimdışı  
Eski 05-11-2007, 05:47 PM   #1304 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

bölgede onun bunun oyuncagi oldun asker...Türk askeri...sen ne askermissin be...sen ne teskilatmissin be...helal olsun sana ve komutanlarina...
Gaddarson Çevrimdışı  
Eski 05-11-2007, 05:51 PM   #1305 (permalink)
efem
Senior Member

efem'ın Avatarı

Alıntı:
ne zaman ki bu millet memleketi idare edenlere Mustafa Kemal gibi gercekleri gören ve olmasi gerekeni bir milli and'a dönüstüren, gercek vatanseverlerin etrafinda toplanip müdahale etmis ve onlari tasviye etmistir...sayginligini yeniden kazanmis ve önü acilmistir...

Ağlamanın anlamı yok, Mustafa Kemal geri gelmez, ama Mustafa Kemaller yetiştirmek lazım, söylenecek çook şey var.

Kim belirler politikaları hükümetler mi???

Dış işlerinde ecnebi soyundan geçilmiyor, pısırık, ukela, güçsüz adam dolu, çalışmanının önemli şartı beyaz türk (!) olmak.

Yalçın Küçük'ün dediği gibi, kurmaylarımıza ders verenlerin ne olduğu belli değil, ulusal doktirinlerimiz yok, amerikalıların kitaplarından eğitim alan bir ordudan, dış mihraklardan referans alan dışişlerini birleştirince bu halimize bile şükretmek lazım.
efem Çevrimdışı  
Eski 05-11-2007, 05:55 PM   #1306 (permalink)
GEREK
Senior Member

GEREK'ın Avatarı

mustafa kemaller,ancak evlerde aileler tarafından yetiştirile bilir.
okullar umut vermiyor.
hele sokak hiç umut vermiyor.
önce ailede sağlam bir eyitim.
bu yol aileden geçer.
GEREK Çevrimdışı  
Eski 05-11-2007, 05:56 PM   #1307 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : efem Mesajı Görüntüle
Ağlamanın anlamı yok, Mustafa Kemal geri gelmez, ama Mustafa Kemaller yetiştirmek lazım, söylenecek çook şey var.

Kim belirler politikaları hükümetler mi???

Dış işlerinde ecnebi soyundan geçilmiyor, pısırık, ukela, güçsüz adam dolu, çalışmanının önemli şartı beyaz türk (!) olmak.

Yalçın Küçük'ün dediği gibi, kurmaylarımıza ders verenlerin ne olduğu belli değil, ulusal doktirinlerimiz yok, amerikalıların kitaplarından eğitim alan bir ordudan, dış mihraklardan referans alan dışişlerini birleştirince bu halimize bile şükretmek lazım.
güzel özetlemissin...yüregim dayanmadi yine...bu ülkenin ne siyasetcisine ne de komutanina hakkimi helal etmiyorum...
Gaddarson Çevrimdışı  
Eski 05-11-2007, 05:56 PM   #1308 (permalink)
GEREK
Senior Member

GEREK'ın Avatarı

Alıntı:
bölgede onun bunun oyuncagi oldun asker...Türk askeri...sen ne askermissin be...sen ne teskilatmissin be...helal olsun sana ve komutanlarina...
ayrılırken birde ellerini sıkmışlar.
GEREK Çevrimdışı  
Eski 05-11-2007, 06:00 PM   #1309 (permalink)
brava
Senior Member

brava'ın Avatarı

Alıntı:
yaptim yaptim-yapiyorum...fazlasini da yapiyorum...ama hepsi yagli...üniforma icindekiler bile yagli...
Gaddar seni uzun zamandır takip eder, yazılarını beğenerek okurum.Ancak bu avatar sana hiç yakışmadı.Platoda bir imzan vardı, kendini %100 kuvvacı diye ilan eden.Şimdiye kadar hep öyle oldun.Kuvvacıların kemiklerini sızlatacan o bayrağı avatar yapmakla itibarını zedeleme.O kuvvacılar o bayrak bu göklerde dalgalanmasın diye şehit oldu, bunu unutma....
Ayrıca üniforma içindekiler yağlı felan değil.Kimse bu şartlar altında önce Bağdat' a, oradan Erbil'e giderek bayrak mücadelesi vermez.Bu o ünüformalıların işi.... İşini layıkıyla yapan, gözünü bile kırpmadan göğsünü hainlere siper edebilecek çok ünüformalı var, kaygılanma....
Bölünmek....Bölünmek...Yıllardır amaçlanan gerçek....
Sana Gençliğe hitabeyi defalarca kez tekrar tekrar okumunı tavsiye ederim...Amaca hizmet etme, lütfen o avatarı kaldır.Bu bir ricadır.

Son Düzenleme brava tarafından 05-11-2007 06:02 PM de yapıldı..
brava Çevrimdışı  
Eski 05-11-2007, 06:00 PM   #1310 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : GEREK Mesajı Görüntüle
mustafa kemaller,ancak evlerde aileler tarafından yetiştirile bilir.
okullar umut vermiyor.
hele sokak hiç umut vermiyor.
önce ailede sağlam bir eyitim.
bu yol aileden geçer.
cok dogru...aile dedigin nedir...nasil teskil eder...25 yasina kadar 15 ayri tarak gormüs kadindan ana-bu felaketin icinde adamligini ve cesaretini yitirmis genc adamdan da baba omuyor,aile kurulamiyor...kadin erkek genclerimiz korkak ve hasta...kokusma degerlerimize,genclerimize ve dolayisi ile gelecegimize srayet etmis durumda...

saglicakla kalin...
Gaddarson Çevrimdışı  
Eski 05-11-2007, 06:02 PM   #1311 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : brava Mesajı Görüntüle
Gaddar seni uzun zamandır takip eder, yazılarını beğenerek okurum.Ancak bu avatar sana hiç yakışmadı.Platoda bir imzan vardı, kendini %100 kuvvacı diye ilan eden.Şimdiye kadar hep öyle oldun.Kuvvacıların kemiklerini sızlatacan o bayrağı avatar yapmakla.O kuvvacılar o bayrak bu göklerde dalgalanmasın diye şehit oldu, bunu unutma....
Ayrıca üniforma içindekiler yağlı felan değil.Kimse bu şartlar altında önce Bağdat' a, oradan Erbil'e giderek bayrak mücadelesi vermez.Bu o ünüformalıların işi.... İşini layıkıyla yapan, gözünü bile kırpmadan göğsünü hainlere siper edebilecek çok ünüformalı var, kaygılanma....
Bölünmek....Bölünmek...Yıllardır amaçlanan gerçek....
Sana Gençliğe hitabeyi defalarca kez tekrar tekrar okumunı tavsiye ederim...Amaca hizmet etme, lütfen o avatarı kaldır.Bu bir ricadır.

gözlerim yasardi...vaziyet bu olduktan kerri benim itibarimin ne önemi var...

Son Düzenleme Gaddarson tarafından 05-11-2007 06:08 PM de yapıldı..
Gaddarson Çevrimdışı