|
||
|
|
#1301 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
ne zaman ki bu millet memleketi idare edenlere Mustafa Kemal gibi gercekleri gören ve olmasi gerekeni bir milli and'a dönüstüren, gercek vatanseverlerin etrafinda toplanip müdahale etmis ve onlari tasviye etmistir...sayginligini yeniden kazanmis ve önü acilmistir...
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#1302 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#1303 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
baba benim yunanin flamasi ile ne isim olur...beni cok iyi biliyorsun-fikirlerimi yillardir cesitli vesileler ile yaziyorum...cok büyük üzüntü icindeyim...durum budur...sadece para kazanmak insan olani mutlu etmiyor... görüsmek üzre... |
|
|
|
|
|
#1305 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
Ağlamanın anlamı yok, Mustafa Kemal geri gelmez, ama Mustafa Kemaller yetiştirmek lazım, söylenecek çook şey var. Kim belirler politikaları hükümetler mi??? Dış işlerinde ecnebi soyundan geçilmiyor, pısırık, ukela, güçsüz adam dolu, çalışmanının önemli şartı beyaz türk (!) olmak. Yalçın Küçük'ün dediği gibi, kurmaylarımıza ders verenlerin ne olduğu belli değil, ulusal doktirinlerimiz yok, amerikalıların kitaplarından eğitim alan bir ordudan, dış mihraklardan referans alan dışişlerini birleştirince bu halimize bile şükretmek lazım. |
|
|
|
|
|
#1307 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#1309 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
Ayrıca üniforma içindekiler yağlı felan değil.Kimse bu şartlar altında önce Bağdat' a, oradan Erbil'e giderek bayrak mücadelesi vermez.Bu o ünüformalıların işi.... İşini layıkıyla yapan, gözünü bile kırpmadan göğsünü hainlere siper edebilecek çok ünüformalı var, kaygılanma.... Bölünmek....Bölünmek...Yıllardır amaçlanan gerçek.... Sana Gençliğe hitabeyi defalarca kez tekrar tekrar okumunı tavsiye ederim...Amaca hizmet etme, lütfen o avatarı kaldır.Bu bir ricadır. Son Düzenleme brava tarafından 05-11-2007 06:02 PM de yapıldı.. |
|
|
|
|
|
#1310 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
saglicakla kalin... |
|
|
|
|
|
#1311 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
gözlerim yasardi...vaziyet bu olduktan kerri benim itibarimin ne önemi var... Son Düzenleme Gaddarson tarafından 05-11-2007 06:08 PM de yapıldı.. |
|
|
|