|
||
|
|
#1477 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Alıntı:
konuşmayı biliyorlar. hemde kasıtlı konuşuyorlar. ![]() |
|
|
|
|
|
#1478 (permalink) |
|
Senior Member
|
daschak gecmiyorum abisi...senin issiz kalman gerekiyor sevgili Prof'um...menfaatlerini yitirmen gerekiyor...isyan etmen gerekiyor...el kitabimda öyle yaziyor...diyorki tuzu kuru-***fi yerinde vatandas hamle yapmaz diyor...vallahi abisi kitapta boyle yazmasa elimden geleni yapardim...
|
|
|
|
|
#1479 (permalink) |
|
Banned/Foruma Giremez
Giriş Tarihi: Oct 2007
|
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye
Cumhuriyeti'nin bölünmesine, ortak değerlere dayanan milli birliğinin tahrip edilmesine hiç kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirterek, ''Verilecek toprağımız, çizilecek sınırımız, kaybedilecek insanımız ve terk edilecek ilimiz yoktur'' dedi. Bugün Allah için ne yaptınız? Devlete nasıl yardımcı oldunuz? |
|
|
|
|
#1480 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
ilgi ve alakana |
|
|
|
|
|
#1481 (permalink) |
|
Senior Member
|
Kesinlikle biliyolar. akapukturcu gibi nereye basmaları gerektiğini iyi biliyorlar, bu fütursuzluk beni çileden çıkarıyor. Hiç bir kürt vatandışıyla problemim yok ancak, bu hayasızlık beni çılgına çeviriyor.
Niçin gereği yapılmaz anlamış değilim, nasıl kanunlarımız var bizim????????????? |
|
|
|
|
#1482 (permalink) |
|
Senior Member
|
*AP: REHN: "TÜRKİYE AB ÜYELİĞİNİ BAŞARMAK İÇİN KÜRTLERİN HAKLARINI ARTTIRMALI" (06/11/2007 - 13:40:46)
Bu hak nasıl birşelydir, ekmeğin üzerine sürüp yenebilir mi?? BEnde olan hangi hak bunlarda yok? La havle vela kuvvete billa alüyyül Azim? Sıkıldım yazmayacağım artık, |
|
|
|
|
#1483 (permalink) |
|
Senior Member
|
Cibc/whitney: "citigroup'un Sorunu Yönetecek Sermayesi Yok"
Citigroup'un Notlarini Düşürmesinin Ardindan Piyasalarda Yaşanan Düşüşün Nedeni Olan Raporun Yazari Olan Meredith Whitney, Daily Telegraph'a "citigroup'un Ceo'sunu Yollamasi Yapacak Başka Bir şeyleri Olmadiğindan" Açiklamasi Yapti Whitney Ayrica Kuruluşun Yaşadiği Sorunlari Yönetecek Sermaye Olmadiğini Ileri Sürdü. Analist Dün De Citigroup'un "temmettü Azaltma Plani Yok" Açiklamasinin Ardindan, "açiklama Bizim Hesaplarimizla Uyuşmuyor" Demişti. *** Ibs Haber Merkezi *** (06/11/2007 - 13:36:20) |
|
|
|
|
#1484 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
|
|