Geri Git   Number 1 Forum Group > EKONOMİ - PARA ve SERMAYE PİYASALARI > Ekonomi - Para ve Sermaye Piyasaları > Döviz - İMKB - VOB Haber ve Yorumları

Kapalı Başlık

LinkBack Konu araçları
Eski 06-11-2007, 03:46 PM   #1526 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Alıntı:
Orjinal Gönderi : Eve'nin Fakiri Mesajı Görüntüle
yolda gelirkene Ortaklar da cop sis yedin mi?...
Hemen telefonuma bakayim dur...cogunlukla acelem oldugu icin ya Söke'den ya da Izmir'den ciktigimda Ortaklarda Ahmedi'mi arar yemegimi hazirlatirim...Cöp sislerimi...salatami...hah hah hah haaaaaaaaaaaa...vereyim mi telefonunu...
Gaddarson şuan çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler
Eski 06-11-2007, 03:46 PM   #1527 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
Birkaç gün önce Kürt kökenli ama aklı başında bir arkadaşla konuşurken "Doğu'da, Güneydoğu'da geri kalmışlık, yoksulluk edebiyatı yapılıyor ama aslında sömürülen Batı'dır" dedim ve bir örnek verdim; aklı karıştı.
Verdiğim örnek:
Ben ve sen Bağkur'a aynı primi ödüyoruz. Benim sadece bir çocuğum var, senin sekiz. Annem ve babam emekli oldukları için ben bakmak zorunda değilim. Senin annen ve baban geçindirmekle yükümlü olduğun kişiler olduğu için senin sigortandan faydalanıyorlar. Sonuçta aynı primi ödüyoruz ama benim devlete yüküm 3 kişi ile sınırlı, senin 12 kişi.
Aynı oranda gelir vergisi ödüyoruz; devlet benim bir çocuğuma okul ve öğretmen temin ederken senin sekiz çocuğuna eğitim vermek zorunda kalıyor. Hele 16, 18 çocukluları düşününce çarpıklığın hangi tarafta olduğunu iyice şaşırıyorum.

Dinledikten sonra "haklısın, ben hiç bu şekilde düşünmemiştim" dedi.
detan Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Eski 06-11-2007, 03:47 PM   #1528 (permalink)
Sir
Banned/Foruma Giremez

Alıntı:
Orjinal Gönderi : taschakson Mesajı Görüntüle
dört tane en büyügü 7-8 yaslarinda keko fare yavrusu...oto yolun yamacindan hemen oradaki mahalleye dogru kaciyorlar...bu arada arabadan 50 mtre falan ayrilmistim...bir baktim ki arabaya dört eriskin fare kosarak oto yolun diger tarafindan geliyor...yani cocuklarin maksadi beni aractan uzaklastirmak...tabiki eger yasiyorsam...velhasil dört yetiskin kürt fare arabaya tasch catlasin 15 metreleri kalmis dört bir taraftan...
ben atmıştım daşı..itiraf ediyorum..

kötü bi niyetim yoktu ama..hakkaten bak..
Sir Çevrimdışı  
Eski 06-11-2007, 03:47 PM   #1529 (permalink)
hulusi
Senior Member

hulusi'ın Avatarı

Alıntı:
uzakta olmama ragmen silahimi atesledim...jarjörü bosalttim...bu arada arabami da delik desik etmisim...o gece mahalleyi talan ettirdim...o günden sonra o kavsak bayagi bir rahatlamis...hala takip ederim...

ee yuh sana ..ne vardı lem bu kadar panik olacak..bi şarjör boşuna boşaltılırmı?
hulusi Çevrimdışı  
Eski 06-11-2007, 03:47 PM   #1530 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

boru-cum eskiden daha eyiydi...yol Ortaklarin icinden geciyordu...O ortaklari da Kekolar zapt etmisti...sonra eyi bir Jandarma komutani ve yerli halk hakladilar onlari...kovdular...o cöp siscilerin hala bir bölümü kekodur...
Gaddarson şuan çevrimiçi  
Eski 06-11-2007, 03:48 PM   #1531 (permalink)
gazmanbaba
Senior Member

gazmanbaba'ın Avatarı

Gaddarım afiyet olsunda hemide geçmiş olsun geçmiş zaman için

çöp şiş falan diyince aklıma geliverdi yaw bizim yemekleri ne zaman ısmarlayacan karambole gidiverdi benim defterde yer kalmadı gaddarımın yemek borcu diyede

bu arada kavşakta yavşaklara iyi etmişsin ellerine sağlık
gazmanbaba Çevrimdışı  
Eski 06-11-2007, 03:49 PM   #1532 (permalink)
Eve'nin Fakiri
Banned/Foruma Giremez

Alıntı:
Hemen telefonuma bakayim dur...cogunlukla acelem oldugu icin ya Söke'den ya da Izmir'den ciktigimda Ortaklarda Ahmedi'mi arar yemegimi hazirlatirim...Cöp sislerimi...salatami...hah hah hah haaaaaaaaaaaa...vereyim mi telefonunu...
olsada yesek simdi...kimyona bandira bandira...ayran...

bana genelde...Ortaklardan sonra...rehavet coker...
Eve'nin Fakiri Çevrimdışı  
Eski 06-11-2007, 03:50 PM   #1533 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : hulusi Mesajı Görüntüle
ee yuh sana ..ne vardı lem bu kadar panik olacak..bi şarjör boşuna boşaltılırmı?
depeme biriket attilar yahu...adam öldürmeye tam tesebbüs...ne panigi...serefsizler oto yoldan kendilerini direkt cimlere attilar...ama ilk mermiler arbaya isabet etti...keske arac onlarla birlikte havaya ucsaydi ama olmadi...
Gaddarson şuan çevrimiçi  
Eski 06-11-2007, 03:50 PM   #1534 (permalink)
gazmanbaba
Senior Member

gazmanbaba'ın Avatarı

*afgan Hastane Yetkilileri:"intihar Saldirisinda 90 Kişi öldü"- Ntv (06/11/2007 - 14:42:32)
gazmanbaba Çevrimdışı  
Eski 06-11-2007, 03:52 PM   #1535 (permalink)
hulusi
Senior Member

hulusi'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : hulusi Mesajı Görüntüle
avrupa endeksleri ve biz 60 daklık dirençlerimizi geçemiyoruz.ilk denemede satış gelmesi normaldir deyip hayra yoralım..yükselişin sıhhati açısından..;)

pariteler ve bondun 60 dk drençlerini geçmiş olması ve doların 60 dk. desteğinin altında olması olumlu..tabi tuzak değilse..

7,855 kırılıp destek haline gelirse dax bu işe öncülük etmiş olacak..
hulusi Çevrimdışı  
Eski 06-11-2007, 03:54 PM   #1536 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : gazmanbaba Mesajı Görüntüle
Gaddarım afiyet olsunda hemide geçmiş olsun geçmiş zaman için

çöp şiş falan diyince aklıma geliverdi yaw bizim yemekleri ne zaman ısmarlayacan karambole gidiverdi benim defterde yer kalmadı gaddarımın yemek borcu diyede

bu arada kavşakta yavşaklara iyi etmişsin ellerine sağlık

eyvallah gazman'im...yemek borcum baki...hec merak etme...yakinda teskilat kuracam...isi birakacam...o zaman bol bol yeriz...
Gaddarson şuan çevrimiçi  
Eski 06-11-2007, 03:55 PM   #1537 (permalink)