|
||
|
|
#1526 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Hemen telefonuma bakayim dur...cogunlukla acelem oldugu icin ya Söke'den ya da Izmir'den ciktigimda Ortaklarda Ahmedi'mi arar yemegimi hazirlatirim...Cöp sislerimi...salatami...hah hah hah haaaaaaaaaaaa...vereyim mi telefonunu...
![]() |
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#1527 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
Birkaç gün önce Kürt kökenli ama aklı başında bir arkadaşla konuşurken "Doğu'da, Güneydoğu'da geri kalmışlık, yoksulluk edebiyatı yapılıyor ama aslında sömürülen Batı'dır" dedim ve bir örnek verdim; aklı karıştı.
Verdiğim örnek: Ben ve sen Bağkur'a aynı primi ödüyoruz. Benim sadece bir çocuğum var, senin sekiz. Annem ve babam emekli oldukları için ben bakmak zorunda değilim. Senin annen ve baban geçindirmekle yükümlü olduğun kişiler olduğu için senin sigortandan faydalanıyorlar. Sonuçta aynı primi ödüyoruz ama benim devlete yüküm 3 kişi ile sınırlı, senin 12 kişi. Aynı oranda gelir vergisi ödüyoruz; devlet benim bir çocuğuma okul ve öğretmen temin ederken senin sekiz çocuğuna eğitim vermek zorunda kalıyor. Hele 16, 18 çocukluları düşününce çarpıklığın hangi tarafta olduğunu iyice şaşırıyorum. Dinledikten sonra "haklısın, ben hiç bu şekilde düşünmemiştim" dedi. |
|
|
|
|
#1528 (permalink) | |
|
Banned/Foruma Giremez
Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Alıntı:
kötü bi niyetim yoktu ama..hakkaten bak.. ![]() |
|
|
|
|
|
#1529 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
ee yuh sana ..ne vardı lem bu kadar panik olacak.. bi şarjör boşuna boşaltılırmı?![]() |
|
|
|
|
|
#1530 (permalink) |
|
Senior Member
|
boru-cum eskiden daha eyiydi...yol Ortaklarin icinden geciyordu...O ortaklari da Kekolar zapt etmisti...sonra eyi bir Jandarma komutani ve yerli halk hakladilar onlari...kovdular...o cöp siscilerin hala bir bölümü kekodur...
|
|
|
|
|
#1531 (permalink) |
|
Senior Member
|
Gaddarım afiyet olsunda hemide geçmiş olsun geçmiş zaman için
![]() çöp şiş falan diyince aklıma geliverdi yaw bizim yemekleri ne zaman ısmarlayacan karambole gidiverdi benim defterde yer kalmadı gaddarımın yemek borcu diyede ![]() bu arada kavşakta yavşaklara iyi etmişsin ellerine sağlık ![]() |
|
|
|
|
#1532 (permalink) | |
|
Banned/Foruma Giremez
Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Alıntı:
bana genelde...Ortaklardan sonra...rehavet coker... |
|
|
|
|
|
#1533 (permalink) |
|
Senior Member
|
depeme biriket attilar yahu...adam öldürmeye tam tesebbüs...ne panigi...serefsizler oto yoldan kendilerini direkt cimlere attilar...ama ilk mermiler arbaya isabet etti...keske arac onlarla birlikte havaya ucsaydi ama olmadi...
|
|
|
|
|
#1535 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
7,855 kırılıp destek haline gelirse dax bu işe öncülük etmiş olacak.. |
|
|
|
|
|
#1536 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
eyvallah gazman'im...yemek borcum baki...hec merak etme...yakinda teskilat kuracam...isi birakacam...o zaman bol bol yeriz... ![]() |
|
|
|