Geri Git   Number 1 Forum Group > EKONOMİ - PARA ve SERMAYE PİYASALARI > Ekonomi - Para ve Sermaye Piyasaları > Döviz - İMKB - VOB Haber ve Yorumları

Kapalı Başlık

LinkBack Konu araçları
Eski 08-11-2007, 12:06 AM   #2151 (permalink)
salo38
Senior Member

Giriş Tarihi: Oct 2007
Gün ola hayır ola Gaddar emmi. Geceki tablo Uzun'umu bile ortalığa çıkardı. Öbür tarafta moralim yerine geldi diye yazmış
salo38 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler
Eski 08-11-2007, 12:15 AM   #2152 (permalink)
brava
Senior Member

brava'ın Avatarı

Gerilla Katliami ve T.C nin gercek yüzü : İstanbul IMC

Anlamıyom bu a.cıkları.Özgürlük bu şerefsizler için her yerde Devlete baş kaldırış ...Ulan vatan hainleri, savaşta acıma yoktur.
Sen devletin her imkanını kullan, ekmeğini yediğin, suyunu içtiğin memleketin askerine silahla karşılık ver, sonra faşist devlet, acımasız T.C diye feryat et. Yok öyle; gıçınızdaki acıyı iliklerinizde hissedene kadar prese devam.
Ya seve seve bu ül***e baglı kalırsınız, ya da s.s gidersiniz....
Söylenecek çok şey varda; artık söylemek bizi kesmiyor.Şimdi hesap zamanı. Yakında görüşmek dileğiyle...

Son Düzenleme brava tarafından 08-11-2007 12:19 AM de yapıldı..
brava Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Eski 08-11-2007, 12:17 AM   #2153 (permalink)
brava
Senior Member

brava'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : 9597 Mesajı Görüntüle
Bir bit yenigi oldugu belliydi bu rehin alma filminde......
Satıldık Türkiyem , uyuma...
Kaçırılan Askerler Hakkında Bilgi !!!

1 - Ramazan Yüce / Dtp Mardin Gençlik Kolları
2 - İrfan Beyaz / Antep DTP Gençlik kolları başkanı
3 - Fuat Başoda / Konya - Cihanbeyli - DTP gençlik kolları
4 - İlhami Demir / Ağrı - Patnos DTP gençlik k.
5 - Halis Tan / Adana dtp genç.kol.
6 - Özhan Şabanoğlu / Hatay DTP genç.k.
7 - Mehmet Şenkul / Niğde - Çavuş / araştırılıyor
8 - Fatih Atakul / Denizli / araştırılıyor........

Kaynak ......
Nereden aldın bu bilgiyi....
brava Çevrimdışı  
Eski 08-11-2007, 12:28 AM   #2154 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : Priapos Mesajı Görüntüle
"5iktas boyle yazilir" gazete mansetlerine Besiktas'in fenere 5 tane gecirdigi mactan sonra yazilmisken... baskasininki ile gerdege giren ve Turk futbolu adina uzulmesi gerekenlerin sevindiklerini gormek ve bunlarin sadece fenerbahceli olmalari cok ama cok ilginc...

fazla altinda kaldiniz kİSMETli Fener'in demek ki...

seviniyorsam namerdim...bejiktajdan utaniyorum...bejiktaj taraftarinin tamamini Fenerbahce'ye davet ediyorum...Carsi 8-0 a karsi...hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaa...
Gaddarson şuan çevrimiçi  
Eski 08-11-2007, 12:30 AM   #2155 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : salo38 Mesajı Görüntüle
Gün ola hayır ola Gaddar emmi. Geceki tablo Uzun'umu bile ortalığa çıkardı. Öbür tarafta moralim yerine geldi diye yazmış
cok barizdi be kardesim bu aksamki cakilma...yarin yirtariz kefeni...zor gecek lakin umutluyum...tahtalarimin calismasi icin yarindan daha güzel bir gün olamaz...yanilabilirim...keser-yaramizi sarmakla ugrasiriz...yarin yeni bir gün ve biz dasch gibiyiz...
Gaddarson şuan çevrimiçi  
Eski 08-11-2007, 12:34 AM   #2156 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : brava Mesajı Görüntüle
Gerilla Katliami ve T.C nin gercek yüzü : İstanbul IMC

Anlamıyom bu a.cıkları.Özgürlük bu şerefsizler için her yerde Devlete baş kaldırış ...Ulan vatan hainleri, savaşta acıma yoktur.
Sen devletin her imkanını kullan, ekmeğini yediğin, suyunu içtiğin memleketin askerine silahla karşılık ver, sonra faşist devlet, acımasız T.C diye feryat et. Yok öyle; gıçınızdaki acıyı iliklerinizde hissedene kadar prese devam.
Ya seve seve bu ül***e baglı kalırsınız, ya da s.s gidersiniz....
Söylenecek çok şey varda; artık söylemek bizi kesmiyor.Şimdi hesap zamanı. Yakında görüşmek dileğiyle...
O****u Cocuklari...onlari AKP bile kurtaramiyacak...afedersiniz...

Son Düzenleme kızıltılkı tarafından 08-11-2007 01:34 PM de yapıldı.. Sebep: küfür yok arkadaşlar
Gaddarson şuan çevrimiçi  
Eski 08-11-2007, 12:34 AM   #2157 (permalink)
Sir
Banned/Foruma Giremez

daschhhhhh gibiyiz daschhhhhh
Sir Çevrimdışı  
Eski 08-11-2007, 12:35 AM   #2158 (permalink)
Sir
Banned/Foruma Giremez

dasch gafa sen dinleme bizi..artizlik yap
Sir Çevrimdışı  
Eski 08-11-2007, 12:35 AM   #2159 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : Sir Mesajı Görüntüle
daschhhhhh gibiyiz daschhhhhh

yine guldüm...yine guldüm...sen yazdin mi gulüyorum artik...refleks oldu...hah hah hah haaaaaaaaaaaa...
Gaddarson şuan çevrimiçi  
Eski 08-11-2007, 12:37 AM   #2160 (permalink)
Sir
Banned/Foruma Giremez

sarhoş pilot uçağı tam indirmiş..helal ossun..direk kuleye çakılmış..hahahaahaa
Sir Çevrimdışı  
Eski 08-11-2007, 12:38 AM   #2161 (permalink)
Sir
Banned/Foruma Giremez

Alıntı:
Orjinal Gönderi : taschakson Mesajı Görüntüle
yine guldüm...yine guldüm...sen yazdin mi gulüyorum artik...refleks oldu...hah hah hah haaaaaaaaaaaa...

gül gulüm..yakışıyor sana...hahahhaahahaaaaaa

uzunu çağırdın mı buraya?
Sir Çevrimdışı  
Eski 08-11-2007, 12:39 AM   #2162 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : Sir Mesajı Görüntüle
dasch gafa sen dinleme bizi..artizlik yap
neyi dinleycem kardesim...ben her acemiyi dineseydim efsane olabilir miyidim...cukümün dogrultusu benim rotamdir...ulu Gaddar,Ortadogu ve Balkanlarin en daschakli Türk'ü...
Gaddarson şuan çevrimiçi