Geri Git   Number 1 Forum Group > EKONOMİ - PARA ve SERMAYE PİYASALARI > Ekonomi - Para ve Sermaye Piyasaları > Döviz - İMKB - VOB Haber ve Yorumları

Kapalı Başlık

LinkBack Konu araçları
Eski 08-11-2007, 01:05 PM   #2376 (permalink)
hulusi
Senior Member

hulusi'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Alıntı:
Orjinal Gönderi : Eve'nin Fakiri Mesajı Görüntüle
kelin merhemi olsa kendi basina surerdi...bnp nin oldugu endeks...kakaran...hala kel...

yangin olur biz yangina gideriz...

afiyet olsun...
kerkilirsem gözüme gözükme.. hans + ya geçecek gibi..
hulusi Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler
Eski 08-11-2007, 01:06 PM   #2377 (permalink)
hulusi
Senior Member

hulusi'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : gokselt19 Mesajı Görüntüle
Ertuğrul'un yok mu!!!

Ertuğrul Hoca en birincilerden bi kere
inanmıyorum, ciddi mi ya?
hulusi Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Eski 08-11-2007, 01:06 PM   #2378 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
Alıntı:
Orjinal Gönderi : hulusi Mesajı Görüntüle
biraz insafsız olmuş..bjk nın onla bir alakası yok..ertuğrul hocanında..bizim hakanı dersen tamam..
yok ertuğrulu getirten abdullah gül ve fetullah gülen aracı ihsan kalkavan
28 milyon dolarlık kredide kalkavanın katılım bankasından bulundu

Alıntı:
Ben Hocaefendi’nin (Fethullah Hoca) çok yakın arkadaşıyım, o grupta çok önde ve çok önemli bir isim olduğum doğru Yener Bey. İzmir’den geldikten sonra yanından hiç ayrılmadım.
buda kalkavanın ağzından
ayhan53 Çevrimdışı  
Eski 08-11-2007, 01:07 PM   #2379 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

afiyet olsun...II.seans heryer yesil...yer gok yesil...hah hah hah haaaaaaaaaaaa...
Gaddarson şuan çevrimiçi  
Eski 08-11-2007, 01:08 PM   #2380 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Alıntı:
inanmıyorum, ciddi mi ya?
bunu sahiden bilmiyormuydun demirören paraya sıkışınca kalkavandan yardım istedi kalkavan kabul etti tek şart ertuğrulun hoca olmasıydı onun için samet aybabayı harcadılar
çarşıdan dönerse cover anlatsın
ayhan53 Çevrimdışı  
Eski 08-11-2007, 01:10 PM   #2381 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Alıntı:
çarşı f.g ye karşı..
baştan karşı çıktılar ikiye bölündüler sametçiler ağırlıktaydı ama ne olduysa ortalık süt liman oldu tabi ne olduğunu söylememe gerek yok sametçilere bedava bilet ortalık sakinledi
ayhan53 Çevrimdışı  
Eski 08-11-2007, 01:13 PM   #2382 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Alaaddin Çakıcı “Ertuğrul Sağlam ve yardımcısı Mutlu Topçu, Fethullahçıdırlar. Fethullah Gülen, Atlantik ötesinden telefon açınca, Ertuğrul Sağlam Beşiktaş’ın Teknik Direktörü oldu. Demirören teslimiyet içerisine girdi. Süleyman Seba gitti Beşiktaş, baştan aşağı tarikatlaştı. Yıldırım başkan bugüne kadar doğru kararlar verip, doğru işler yapsaydı bugün tarikatların kulübe girme şansı sıfırdı.”

Aydınlık dergisinin haberine göre, Fethullah cemaatinin en büyük gözdelerinden biri futbolcular ve kulüpler. Fethullah Gülen’e yakınlığıyla bilinen Zaman gazetesi futbol sahalarının dört bir yanında reklam yapıyor, düzenlediği yılın sporcuları ödül törenine katılması için geçtiğimiz yıl Barcelona’da forma giyen Kamerunlu golcü Etoo’ya 50 bin dolar veriyor, yine Zaman sponsorluğunda “Şöhretler Turnuvası” düzenleniyor. Gülen’e yakınlığıyla bilinen, hatta “Galatasaray’ı UEFA şampiyonu Fethullah hoca yaptı” diyen İhsan Kalkavan, sahibi olduğu Memorial Hastesi’nin ve Işık Sigorta’nın sponsorluğunda ayın futbol adamlarını seçtiriyor. Cemaate yakın futbolcu menajerleri hem ekonomik kaynak hem de ilişki yaratıyorlar.

Türk sporunda yıllardır konuşulan ama bir türlü basına yansımayan Fethullah tarikatının ilişkiler ağını ortaya seriyor… Beşiktaş’tan Galatasaray’a, oradan Trabzonspor’a “Futbolda Fethullah gölgesi”ne ışık tutuyor. Haberimiz spor yazarı Adnan Aybaba’nın çarpıcı açıklamalarıyla başlıyor.

ayhan53 Çevrimdışı  
Eski 08-11-2007, 01:13 PM   #2383 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

dök Ayhan'im sekiztas'in kirli camasirlarini ve Orta Cag zihniyetini...helal...bilsin Carsi,gerci her seye karsi...hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaa...
Gaddarson şuan çevrimiçi  
Eski 08-11-2007, 01:14 PM   #2384 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

“BEŞİKTAŞ BAŞTAN AŞAĞI TARİKAT OLDU”

- Tarikatçı olmayanlar dışlanıyor mu?

- Evet ne yazık ki bu duruma geldi. Nasıl ki bugün politikada tarikatlar ön plana çıktıysa, futbolda da had safhaya ulaştı.

- Örgütlenmenin su yüzüne çıktığı kulüpler hangileri?

- Bir dönem Gaziantep takımında bu iş çok öndeydi Fatih Tekke ile birlikte. Hakan Şükür, Hakan Ünsal, Emre ve Arif ile Galatasaray’ın içinde vardı. Geçmişte Beşiktaş’ın içine taşımak için çok uğraş verildi. Ama şimdi gerek yok zaten Beşiktaş baştan aşağı tarikat oldu.

- Ertuğrul Sağlam’ın Beşiktaş’a gelişi nasıl oldu?

- Bir kere Ertuğrul Sağlam ve yardımcısı Mutlu Topçu, Fethullahçıdırlar. Onların bizlerle ilgili istihbaratları var bizim de onlarla ilgili istihbaratımız var. Beşiktaş özellikle Süleyman Seba döneminde, birçok ilkesi olan düzgün bir kulüptü. Bugün tarikat mensubu insanların gelip görev yapmasını nasıl içine sindiriyor Beşiktaşlılar anlayamadım.

Fethullah Gülen, Atlantik ötesinden telefon açacak, Ertuğrul Sağlam takıma gelmek için bu tarikatı kullanacak ve Sağlam’ın Beşiktaş’a faydalı olabileceğine inanacaksınız. Bu imkansız.

“ÇARŞI HER ŞEYE DUYARLI DA BUNA DEĞİL!”

- Ertuğrul Sağlam’ı Beşiktaş’ın başına Fethullah Gülen Cemaati getirdi diyorsunuz?

- Fethullah Gülen, o dönem dışişleri bakanı olan Abdullah Gül’ü arıyor. Gül’ü bu işte aracı olarak kullanıyorlar. Ertuğrul’un Beşiktaş’a gelme şansı sıfırdı. Bir Cuma günü yönetim kurulu toplanıyor. Başkan Yıldırım Demirören ve Yönetici Gülnaz Arsel dışındaki tüm yöneticiler Ertuğrul Sağlam’a ret oyu veriyor. “Ertuğrul olur mu daha erken” diyorlar. Aradan iki gün geçiyor ve Ertuğrul Sağlam’ın Beşiktaş’a teknik direktör olacağı kesinleşiyor. O iki günde ne değişti peki? Değişen şu: Amerika’dan Türkiye’ye gelen telefonla Ertuğrul Sağlam Beşiktaş’a teknik direktör oldu. Yayılım politikası bu. Yazık… Bugün Çarşı Beşiktaş’ın en önemli taraftar grubu ve her şeye duyarlı. Mesela bana çok duyarlı, ama niye bu işlere duyarlı değil. Yardımcı antrenör Mutlu Topçu yılda 550 bin Euro para alıyor. Ertuğrul’unki bir trilyon 800 milyar. Beşiktaş’ın parası bu, sokaktan bulunmadı.

GÜL’DEN 40 MİLYON DOLARLIK KREDİ KIYAĞI

- Sağlam’ın antrenör olmasının sırrı olarak Beşiktaş’a verilen bir krediden bahsediliyor.

- Abdullah Gül’ün Vakıfbank’tan Beşiktaş’ın borçları için 40 milyon Dolar kredi çıkarttırdığı, buna karşılık Ertuğrul Sağlam’ın Beşiktaş’a teknik direktör olduğu şeklinde bir duyumum var. Ankara’da çok önemli isimlerden aldığımız bir duyumdur. Haber kaynağım çok düzgün ve dürüst bir insandır.

- Bu konu camiada hararetle gündeme geliyor.

- Doğru. Mutlu Topçu aracılığıyla oluyor bütün bunlar. Türkiye’de “benim babam bakan deyip bir takıma antrenör olacaksın, benim babam Fethullah Gülen deyip Beşiktaş’a antrenör olacaksın”… Ben orucumu tutuyorum. Namazımı kılıyorum, bunları ne için yapıyorum? Allah rızası için yapıyorum menfaat için değil. İnancımın reklamını da yapmıyorum.

“HERKES BİLİYOR AMA KONUŞMUYOR”

- Medyada durum nedir?

- Kimse konuşmuyor. Konuşmayanlar da tarikat ilişkilerine sıcak ve sempatik bakıyorlar. Şimdi herkesin ailesi var, çoluk çocuğu var. Benim de ailem var ama bu ülkede yaşıyorum doğruları söylemek zorundayım. Aç kalırım gene doğruyu söylerim. Öncelikle biz Türk’üz… Bunu gururla ve onurla söylüyorum. Bizler bu vatanın evlatlarıyız. Vatanımızda kimse kötü iş yapmasın. Tarikatı da eleştiririm, mafyayı da.

- Bunları konuşunca ne tepki aldınız?

- Aldığım destek az.

ayhan53 Çevrimdışı  
Eski 08-11-2007, 01:15 PM   #2385 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

rakamı 28 milyon biliyordum 40 milyonmuş
ayhan53 Çevrimdışı  
Eski 08-11-2007, 01:16 PM   #2386 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

“EMRE, FETHULLAH’TAN İCAZET ALAMADI”

- Fethullah Gülen ile görüşmeye mi gitti?

- Onu sonradan öğrendik. Emre Türkiye’ye döndükten sonra Turgay Aksoylu, sıcak bir Temmuz günü iş yerime geldi. Ben de merak ediyorum transferi tabii… Turgay bey, dedi ki “iş yattı. Çünkü Emre Amerika’ya gitti ve Fethullah hocadan izin çıkmadı. Fethullah Gülen, Emre’ye ‘Aziz Yıldırım’ın askerle arası iyi, o kulübe gitmeyeceksin’ demiş. O yüzden transfer için izin çıkmadı kötü oldu.” İzin çıkmayınca Emre, İngiliz kulübüne gitti. Üzülmüştü o zaman. Hatta ben bunu o dönem Tercüman gazetesinde yazmıştım ve herhangi bir tekzip de gelmemişti. Çünkü birinci ağızdı. Turgay Aksoylu’nun bana verdiği bilgiydi.

- Peki “Aziz yıldırım’ın askerle arası iyi” bir yorum mu?

- Hayır haber öyle geliyor. Zaten o dönemde, o teşkilattan kimse Fenerbahçe’ye gelemedi. Galatasaray’dan Hakan Şükür, Arif, Emre ne de Okan Buruk. Bu isimlere “Fethullahçı grup” denir.

Hakan Şükür kendini kurtarmak için Lincoln’ü yaktı.

“Radikal dinci terör örgütlerine yardım etmek suçuyla” 2002 yılında açılan davada Ankara Devlet Güvenlik Mahkemesi’nde yargılanan Hakan Şükür, her seferinde tarikat lideri Fethullah Gülen’e övgüler dizmekten geri kalmıyor.

Gülen cemaati ilişkisiyle sürekli gündeme gelen Hakan Şükür’ün Beşiktaş maçı öncesi Teknik Direktör Feldkamp tarafından Brezilyalı Lincoln ile birlikte kadro dışı bırakılması herkesi şaşkınlığa uğrattı. Bu arada Galatasaray’da yaşanan olaylardan sonra basında da Hakan Şükür taraftarları Hakan’ı kurtarma operasyonu yaptılar.

Tüm basının üzerinde durduğu soruysa böyle önemli bir karşılaşma öncesi Kalli, Hakan ve Lincoln’ün neden kadro dışı bırakıldığı idi. Galatasaray camiasına yakın iki farklı kaynaktan edindiğimiz bilgi Hakan Şükür’ün kendini kurtarmak için takımda yarattığı huzursuzluğu neden gösteriyor.

- Hakan Şükür, takımdaki egemenliğini korumak, Lincoln’ü kontrol etmek için Lincoln ile tartıştı. Uzun yıllar Almanya’da oynayan ve Galatasaray’a kurtarıcı olarak gelen Lincoln ise Hakan’ın takım içerisindeki egemenliğine karşı koydu ve Şükür ile bu yüzden tartıştı. Bunun üzerine Feldkamp iki oyuncuyu da kadro dışı bıraktı.

- Hakan Şükür, Nonda’nın gelişiyle birlikte ikinci plana düştü. Bir dönem Zaman gazetesinde yazarlık yapan Feldkamp’ın tercihini Nonda’dan yana kullanması üzerine Hakan, Lincoln’ü kendi yanına çekerek Feldkamp’a da bir mesaj vermek istedi. Fakat Alman Teknik Direktör “bu takımın patronu benim” diyerek iki oyuncuyu da kadro dışı bıraktı bunun üzerine Lincoln ile Hakan Şükür kavga etti.

Her iki kaynak da Hakan’ın kendini kurtarmak için Beşiktaş maçı öncesi Lincoln’ü yaktığına işaret ediyor. Yaşanan bu olaydan sonra Hakan Şükür’ün takımın başına gelmesinde etkili olduğu bilinen Teknik Direktör Feldkamp’tan desteğini çektiği konuşuluyor. Bu gelişmeler üzerine başlayan tartışmaysa Hakan mı yoksa Feldkamp mı takımdan gider sorusu…