Geri Git   Number 1 Forum Group > EKONOMİ - PARA ve SERMAYE PİYASALARI > Ekonomi - Para ve Sermaye Piyasaları > Döviz - İMKB - VOB Haber ve Yorumları

Kapalı Başlık

LinkBack Konu araçları
Eski 08-11-2007, 02:29 PM   #2426 (permalink)
gazmanbaba
Senior Member

gazmanbaba'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Alıntı:
Orjinal Gönderi : taschakson Mesajı Görüntüle
cok barizdi be kardesim bu aksamki cakilma...yarin yirtariz kefeni...zor gecek lakin umutluyum...tahtalarimin calismasi icin yarindan daha güzel bir gün olamaz...yanilabilirim...keser-yaramizi sarmakla ugrasiriz...yarin yeni bir gün ve biz dasch gibiyiz...
dahhh gibi dashh zuhahahhaa ne senet alırmışız varmı buradan gazmanbabaya baba ben aldım zarar yazdım bugun diyen varsa yazsın bakem bizde nasıl becerdiğini öğrenelim...

ne dediysek o bizim işimiz senetle piyasa volatil olmaya devam edecek midesi bulananlara göre değil bir bulantı hapı alıp seyredecek ...
gazmanbaba Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler
Eski 08-11-2007, 02:30 PM   #2427 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

Selam Stah babacim...endeksin donu deyince bir köy biliyorum...liberal-caliskan insanlar ile dolu-cogunlukla celtik-domates-biber kavun-karpuz ve az nohut ekerler...bundan önceki secimde hepsi AKP'ye oy verdi...oylar AKP'ye cikti...bu sefer CHP ve DYP arasinda pay edildi oylar kimse AKP'ye tek oy vermedi sözde...sandiklardan AKP cikti...köyün kizlarinin bir özelligi var...evlendikleri zaman donlarini kapinin arkasina bir asarlar bir daha geymezler...hah hah hah haaaaaaaaaaaaa...

sevgiler...
Gaddarson Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Eski 08-11-2007, 02:31 PM   #2428 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : hulusi Mesajı Görüntüle
şortçular makasa güvenip mal gibi bakacaklar, long ise düşünen bile olmayacak..bir de faiz indiğinde 71 üstü..biraz duralım hele diyene kadar 72 ler..nasıl senaryo?

tek kelime ile mükemmel...boru'nun yaninda boruyu dutmayi ögrenmisin leyn...sen de gelecek var...hah hah hah haaaaaaaaaaaaa...
Gaddarson Çevrimdışı  
Eski 08-11-2007, 02:31 PM   #2429 (permalink)
STAH
Senior Member

STAH'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : ayhan53 Mesajı Görüntüle
stah baba sekiztaş için bir yorumun varmı
öhhhö....yahu ayhan sana bir endeks yorumu yapayım istersen...yazdıkların kötü çıkmış bir türlü okuyamadım....:(:(

iyi oldu iyi...

fetullahlan yola çıkanın burnu liverpoldan kurtulmazmış....
STAH Çevrimdışı  
Eski 08-11-2007, 02:32 PM   #2430 (permalink)
Eve'nin Fakiri
Banned/Foruma Giremez

Alıntı:
Orjinal Gönderi : hulusi Mesajı Görüntüle
şortçular makasa güvenip mal gibi bakacaklar, long ise düşünen bile olmayacak..bir de faiz indiğinde 71 üstü..biraz duralım hele diyene kadar 72 ler..nasıl senaryo?
eyer...spot acildiktan sonra evropadaki gibi yukari yaparsak...bence dususun tepkisi...duzeltmesi olur...fazla bi sey beklemiyom...ama izleycez...pesin yargi yok...borsada ihtiyat...arabistanda ilahiyat...

hatta...evropanin yukari yapisi bile...feyk gibi geliyo bana...ama long olduk...ruzgar hesabi...ruzgar carpmasa bari...
Eve'nin Fakiri Çevrimdışı  
Eski 08-11-2007, 02:34 PM   #2431 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : gazmanbaba Mesajı Görüntüle
dahhh gibi dashh zuhahahhaa ne senet alırmışız varmı buradan gazmanbabaya baba ben aldım zarar yazdım bugun diyen varsa yazsın bakem bizde nasıl becerdiğini öğrenelim...

ne dediysek o bizim işimiz senetle piyasa volatil olmaya devam edecek midesi bulananlara göre değil bir bulantı hapı alıp seyredecek ...

yine reklam yapiyor...antipatik olma leyn...biz biliyoruz senin ne kadar giymatli bir baba oldugunu...hem sen bana niye övgüler yahdir miyor...yüce gaddarim demiyorsun...hah hah hah haaaaaaaaaaaaa...
Gaddarson Çevrimdışı  
Eski 08-11-2007, 02:35 PM   #2432 (permalink)
hulusi
Senior Member

hulusi'ın Avatarı

olm. faiz inmeyecekse bunlar niye yokkarı yokkarı yapıyorlar yahu?iki çift ayakkabı fazla satıldı diyemi? yuuh..

hoşgeldin stah..valide nasıl? iyileşti mi?
hulusi Çevrimdışı  
Eski 08-11-2007, 02:36 PM   #2433 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : STAH Mesajı Görüntüle
öhhhö....yahu ayhan sana bir endeks yorumu yapayım istersen...yazdıkların kötü çıkmış bir türlü okuyamadım....:(:(

iyi oldu iyi...

fetullahlan yola çıkanın burnu liverpoldan kurtulmazmış....
Carsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaa...Feytullah maci satti...naha naha nahaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Gaddarson Çevrimdışı  
Eski 08-11-2007, 02:36 PM   #2434 (permalink)
GEREK
Senior Member

GEREK'ın Avatarı

1. seans alnlara 2. esans satış fırsatı olacak.
sanki.
GEREK Çevrimdışı  
Eski 08-11-2007, 02:37 PM   #2435 (permalink)
Eve'nin Fakiri
Banned/Foruma Giremez

ingiltere artiya gecti...Barclay bana misin demedi...hala %4 civari ekside...ulem kaada Trend bi el atti...kuruttu kaadi...
Eve'nin Fakiri Çevrimdışı  
Eski 08-11-2007, 02:37 PM   #2436 (permalink)
STAH
Senior Member

STAH'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : Sir Mesajı Görüntüle
Stahcım nerelerdesin yahu..yüzünü gören hacı oluyor..
değerli dostum...bir görev aldık...gençleri aydınlatmak ve bilgilendirmek için
bir takım şeyler yazma gayreti içindeyim...

bu arada bir gözümüle de borsaya bakıyoruz....

henüz istediğim yerlere inmediğinden pek riske girme düşüncem yok...

formasyon hedefini bekliyorum...ama sizleride özledim yahu...bu nasıl bir işse insan yüzünü bile görmediği kişiler ile dosttan da öte bir duruma girebiliyor...
STAH Çevrimdışı  
Eski 08-11-2007, 02:38 PM   #2437 (permalink)
hulusi
Senior Member