|
||
|
|
#2426 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Alıntı:
ne dediysek o bizim işimiz senetle piyasa volatil olmaya devam edecek midesi bulananlara göre değil bir bulantı hapı alıp seyredecek ... |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2427 (permalink) |
|
Senior Member
|
Selam Stah babacim...endeksin donu deyince bir köy biliyorum...liberal-caliskan insanlar ile dolu-cogunlukla celtik-domates-biber kavun-karpuz ve az nohut ekerler...bundan önceki secimde hepsi AKP'ye oy verdi...oylar AKP'ye cikti...bu sefer CHP ve DYP arasinda pay edildi oylar kimse AKP'ye tek oy vermedi sözde...sandiklardan AKP cikti...köyün kizlarinin bir özelligi var...evlendikleri zaman donlarini kapinin arkasina bir asarlar bir daha geymezler...hah hah hah haaaaaaaaaaaaa...
sevgiler... |
|
|
|
|
#2428 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
tek kelime ile mükemmel...boru'nun yaninda boruyu dutmayi ögrenmisin leyn...sen de gelecek var...hah hah hah haaaaaaaaaaaaa... |
|
|
|
|
|
#2430 (permalink) | |
|
Banned/Foruma Giremez
Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Alıntı:
hatta...evropanin yukari yapisi bile...feyk gibi geliyo bana...ama long olduk...ruzgar hesabi...ruzgar carpmasa bari... |
|
|
|
|
|
#2431 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
yine reklam yapiyor...antipatik olma leyn...biz biliyoruz senin ne kadar giymatli bir baba oldugunu...hem sen bana niye övgüler yahdir miyor...yüce gaddarim demiyorsun...hah hah hah haaaaaaaaaaaaa... |
|
|
|
|
|
#2433 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2436 (permalink) |
|
Senior Member
|
değerli dostum...bir görev aldık...gençleri aydınlatmak ve bilgilendirmek için
bir takım şeyler yazma gayreti içindeyim... bu arada bir gözümüle de borsaya bakıyoruz.... henüz istediğim yerlere inmediğinden pek riske girme düşüncem yok... formasyon hedefini bekliyorum...ama sizleride özledim yahu...bu nasıl bir işse insan yüzünü bile görmediği kişiler ile dosttan da öte bir duruma girebiliyor... ![]() |
|
|