|
||
|
|
#134 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
İlgi: Hepinizi zengin edeceğim......hah hah haaaaa
Alıntı:
Ben borsacılık hayatımda bu kadar sığ bir düşünce tarzı görmedim. Adamlar mal topluyor diyorum, bunu teyit eden yazıları kendin kopyalayarak bana muhalefet yapmaya çalışıyorsun. |
|
|
|
|
|
|
#136 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ömer Aras bu konuda tam olarak ne demiş?
Ömer Aras, halka açıklık oranındaki düşüşe ilişkin sorular üzerine de, "Türkiye'de halka açılmanın regülasyonu var, ama halka kapanmanın regülasyonu yok. Gelişmiş piyasalarda belirli yüzdenin altına düşülürse regülasyon, 'Bunu kapatacaksın' diyor. Türkiye'de de bunun mutlaka çıkması, az halka açıklıkla ilgili düzenleme yapılması lazım. Finansbank'ın şu andaki halka açıklık oranı yüzde 1'in altında. Finansbank, efektif olarak halka kapanmıştır. Ancak hâlâ borsada duruyor. Bununla ilgili Sermaye Piyasası Kurulu ile temaslar oldu" açıklamasında bulundu. Aras herhangi bir nedenle ikinci bir halka arz düşünmediklerini ifade ederek yüzde 1 payı borsada işlem gören hissenin yatırımcı açısından aslında tehlikeli olduğunu, sert fiyat hareketleri yaşanabileceğini vurguladı. |
|
|
|
|
|
#137 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bu açıklamayı yapan bir SPK uzmanı, bir İMKB yetkilisi veya bağımsız bir uzman olsaydı değer verirdim.
Açıklamayı yapan kişi, borsa kotundan çıkmak isteyen, halka açık hisseleri toplamaya çalışan bankanın CEO'su. Ne demesini bekliyordunuz? Finansbank hissesi toplayın, burda mama var mı diyecekti? |
|
|
|