|
||
|
|
#203 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
İlgi: Hepinizi zengin edeceğim......hah hah haaaaa
Son durum:
Bu topiği açtığımızda U 100 endeks 54300 idi, şimdi 38650 Topiği açtığımızda Finansbank 5.30 YTL idi, şimdi 8.40 Düşen piyasada reel olarak %58 kazandırmış. Endekse göre performans: %136 Denizbank topik açıldığı tarihte uzunca süre 12,50 - 13,00 aralığında yatay kalmıştı. Ortalama 12.70 den mal alan ve bedelli sermaye artırımına katılanların maliyeti 6,165 YTL. oldu. Denizbank 12.90 gördü. Reel kazanç: % 109 Endekse göre performans: % 193 |
|
|
|
|
|
#204 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Konu ile ilgili bazı mesajları buraya taşıdım.
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#205 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Konu ile ilgili bazı mesajları buraya taşıdım....
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#206 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Devam....
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#207 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2008
|
sv : detan başımdan geçen bi anımı anlatayım
şekerbank hissesi almıştım 2001 buhranıydı o zamanda kriz vardı... şekerbank hisse senedi o zaman şimdiki değerlemeyle fiyatı 0.80 civarıydı aldığımda ve mal topluydu yani %98 i takasın topluydu mallar bankanın kendi elindeydi sonra ne oldu biliyormusun şekerbank 2500 lira olduğunda ben dehşet para kazandığımı düşünüp satmıştım senmisin satan 8-9 binlere gitti bende birdaha yüzüne bakmadım başımdan geçen gerçek bir olaydır... |
|
|
|
|
|
#208 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
|
Evet ayni sekilde vakif finans 10 tl fiyatlara kadar yolu var gibi.
Hele bir truzim hissesi varki 35 tl fiyatlari gosteriyor. ismi simdilik bende kalsin . bu hisseler takibimde. |
|
|
|
|
|
#209 (permalink) |
|
Senior Member
|
AFM Uluslararası Film Prodüksiyon Ticaret Sanayi A.Ş.’nin 22.10.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
21 Temmuz 2008/4 Ağustos 2008 tarihleri arasında gerçekleştirilen çağrı sürecinin tamamlanmasından ve hisse devirlerinin gerçekleştirilmesinden sonra, Şirketimizin halka açıklık oranı % 1.99'a inmiştir. Bu nedenle, Menkul Kıymetler Borsalarının Kuruluş ve Çalışma Esasları Hakkında Yönetmelik Madde 48 ve İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Kotasyon Yönetmeliği Madde 25 kapsamında borsa kotunda bulunan menkul kıymetlerimizin kottan çıkarılması için İMKB'na başvuruda bulunulmuştur. Kamuoyuna duyurulur.” |
|
|
|
|
|
#210 (permalink) |
|
Senior Member
|
Halka açıklık oranı % 1.99’a inen AFMAS kottan çıkarılmak için İMKB’ye başvurduğunu açıklamış.
Bir yıl önce bu topikte, bunun hukuken mümkün olduğunu, hem IMKB hem de SPK mevzuatında konuyla ilgili maddeler bulunduğunu anlatmışız. Nitekim AFMAS yöneticileri mevzuatın kottan çıkmaya müsait olduğuna kanaat getirmişler ve borsa kotundan çıkmak için başvuruda bulunmuşlar. AFMAS'daki gelişmeleri takip ederek aynı durumdaki birkaç banka ve şirkette olabilecek fiyat hareketleri hakkında fikir edinebiliriz. |
|
|
|
|
|
#211 (permalink) |
|
Senior Member
|
AFMAS bu haberden sonra 4.30 dan 8.35 e kadar çıkarak 10 günde neredeyse %100 prim yaptı ve bugün düşmeye başladı.
Sert aşağı ve yukarı hareketlerle piyasada kalan az sayıdaki hisseleri toplamaya çalışacaklar. Zaten topiğimizin ana teması buydu. DENİZ ve FINBN'dan sonra AFMAS üzerindeki gözlemlerimiz de beklentilerimizin doğru olduğunu ortaya koyuyor. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| edeceğimhah, haaaaa, hah, hepinizi, zengin |
| Konu araçları | |
|