|
||
|
|
#2879 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
İlgi: Aralık'ta kış başkadır - Aralık Ayı Anlık Borsa Yorumlar
Py uzun soluklu hesaplar yapmak zorunda...ya satacak ya satacak...asistanlarim bu gün yarin atlatiriz abi diyorlar...ama onlar asistan...onlar bilir 1-2 ben bilirim 12...ne yapayim ben daha eyiyim...ama en eyimiz Boru-cugum...o Usta...
|
|
|
|
|
#2881 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
|
aslında çok kolay bolcana tıkılamanız lazım birilerine ki yeniden tıkılama gücü alasınız ben şu uydu alıcısı veren yarışma topiğine gidiyorum oradaki herkese tıkılayınca (en çok tıkılanmayan adam orda oluyor)
![]() ![]() yeniden tıkılama gücü alıyorsun yani işin sırrı ne finduk ne bal nede mesir macunu ![]() |
|
|
|
|
#2883 (permalink) | |
|
Banned/Foruma Giremez
Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#2884 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
|
sabah 900 olan direnç şu an 825.....yani uzunda olan stop loss koyabilir buradan.....
akşam yen sayesinde yüzüm gülmese ben stop koyardım bu seviyeden....650 puan zarar çok iyi böyle bir günde...... |
|
|
|
|
#2886 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
Ya da bu haber?
WALL STREET JOURNAL, GAZETESİ ABD MERKEZ BANKASI'NIN BİR KAÇ GÜN İÇİNDE İSKONTO FAİZ ORANLARINA MÜDAHALE EDEBİLECEĞİNİ YAZDI. HABERDE FED'İN BANKALARARASI BORÇLANMA DÜZEYİNİ ARTTIRMAK AMACIYLA DEĞERLENDİRMELERE SÜRDÜRDÜĞÜ VURGULANDI. FED'İN İSKONTO FAİZ ORANLARINDA DEĞİŞİKLİK YAPMAK İÇİN FEDERAL AÇIK PİYASA KOMİTESİ'NİN (FOMC) ONAYINI ALMASI GEREKMİYOR. 11 ARALIK TOPLANTISINDA BANKANIN ORANLARI 50 BAZ PUAN DÜŞÜREREK % 4.50'YE ÇEKMESİ BEKLENİYORDU. ANCAK BANKA ORANLARI YALNIZCA 25 BAZ PUAN DÜŞÜRDÜ. |
|
|