|
||
|
|
#4004 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
İlgi: Aralık'ta kış başkadır - Aralık Ayı Anlık Borsa Yorumlar
benım portfoydekı tek kaybettıren kagıt olan isgyoya fithc el attı.....
FİTCH, İŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI'NIN KREDİ NOTUNU YÜKSELTTİ Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, İş Gayrimenkul Yatırım Ortalığı'nın Ulusal uzun vadeli kredi notunu AA-(tur)'dan AA+(tur) seviyesine yükseltti. Fitch ayrıca uzun vadeli IDR notunun görünümünü 'pozitif'ten 'durağan'a çektiFitch, İŞ GYO'nun kredi notunu yükseltmesinin sürdürülebilirsağlıklı ve istikrarı kiralama gelirlerinin bir yansıması olduğunu belirtti. Fitch, Kanyon projesinin tamamlanması ile birlikte İş GYO'nun kiralama gelirlerindeki istikrarın devam etmesini beklediğini de vurguluyor.
|
|
#4007 (permalink) | |
|
Senior Member
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
|
Alıntı:
ben küçüktüm o zamanlar bizim dayıoğulları ahmetler postanesi libya caddesinin oralardaki yurtlardaki öğrencilerden kötü sopa yerlerdi ![]() ![]() birgün solcular çevirmiş solcumusunuz sağcımısınız diye sormuşlar bizim sazanlarda sağcıyız deyip sopa yemişler başka bir gün sağcılar çevirmiş aynı soruyu sormuşlar bunlarda uyanık ya yedikleri sopada akıllarında ![]() solcuyuz demişler bir arba sopa daha yemişler ![]() ![]() ondan sonrada yolu uzatıp başka yönden eve gitmeye başlamışlar ![]() |
|
|
|
|
|
#4008 (permalink) |
|
Senior Member
|
dal idim,günes gordüm yaprak actim,meyva verdim...oyunu gördüm-özüme döndüm...cok limanlar-dalgali denizler gordüm genc yasimda...Türklüktür ve Anadoludur tek kistasim...Yurdumu Milletimi Özümden cok sevmektir...Enercini ne sagda ne solda kirma ey Türk oglu...ögren, uzak durma...ama tapma tapinma...
Tek Yol Kemalizm... |
|
|